Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Vjerujem u bolje igre kako se vrate Hendo i Milner, a pogotovu napadači koji fale. Možda vrijedi dovest nekog napadača na pola godine, jer smo tu nabelajili sa ozlijedama skroz.
Na ljeto ako dovedemo svjetske klase na poziciji stopera i klasičnog veznjaka možemo dogurati daleko. Najviše ću se razočarat ako dovedu novog golmana.
Na ljeto ako dovedemo svjetske klase na poziciji stopera i klasičnog veznjaka možemo dogurati daleko. Najviše ću se razočarat ako dovedu novog golmana.
Walk on, with hope in your hearts.
Prelazni rok poceo i opet neke polovnjake spominju.Opet razocarenje kao i prosli sezona.Tuzno
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Marko Grujic will undergo a medical at Liverpool tomorrow ahead of his £5.1m move from Red Star Belgrade. #lfc (Paul Joyce)
Grujic, who will be loaned back to Red Star for the remainder of the season, will become Klopp’s first signing for #LFC. (Paul Joyce)
Znaci Marko ima tu cast da bude prvo Kloppovo pojacanje. mozda se sad @alan_kardec sjeti stare ljubavi
Ne vjerujem da cemo previse trgovati u ovom prelaznom roku, iako bi rado pola ekipe otjerao i doveo druge igrace, ali ocigledno Klopp zeli svima dati sansu, a nazalost zbog velikih problema sa povredama, Klopp jos nije bio u mogucnosti poslati najbolju ekipu na teren. Nadam se da cemo makar dovesti bekove, ili nekog univerzalca, da se Moreno i Clyne mogu odmoriti nekad.
Grujic, who will be loaned back to Red Star for the remainder of the season, will become Klopp’s first signing for #LFC. (Paul Joyce)
Znaci Marko ima tu cast da bude prvo Kloppovo pojacanje. mozda se sad @alan_kardec sjeti stare ljubavi

Ne vjerujem da cemo previse trgovati u ovom prelaznom roku, iako bi rado pola ekipe otjerao i doveo druge igrace, ali ocigledno Klopp zeli svima dati sansu, a nazalost zbog velikih problema sa povredama, Klopp jos nije bio u mogucnosti poslati najbolju ekipu na teren. Nadam se da cemo makar dovesti bekove, ili nekog univerzalca, da se Moreno i Clyne mogu odmoriti nekad.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Treba nam dobar rezultat sutra zbog povratka samopouzdanja. Biće sigurno izmiješan sastav, ali se opet nadam kakoj takvoj pobjedi. Pratio sam Stoke u posljednje vrijeme i primjetio sam da pada puno golova u njihovim zadnjim utakmicama.
Iskreno, možda osvajanje Liga Kupa, bude najbolji rezultat ove sezone. Klopu halalim sve ove sezone, neka se uči i vidi sa čim raspolaže. Ne treba ni zaboraviti Liga Evrope i FA Cup. Ubjeđen sam da prolazimo Exetera i Augsburga, a poslije, ta Dragi Allah da.
Samo uezli Liga kup pa će poslije sve biti lakše.
Jürgen Klopp: 18 utakmica, 9 pobjeda, 5 remija, 4 poraza, 25:17 50.00 % pobjeda. Nije loše za preuzeti posao iz vedra neba, bez ijednog transfera, uložene funte, u novoj ligi, novoj državi i sa James Milnerom kao kapitenom.
Iskreno, možda osvajanje Liga Kupa, bude najbolji rezultat ove sezone. Klopu halalim sve ove sezone, neka se uči i vidi sa čim raspolaže. Ne treba ni zaboraviti Liga Evrope i FA Cup. Ubjeđen sam da prolazimo Exetera i Augsburga, a poslije, ta Dragi Allah da.
Samo uezli Liga kup pa će poslije sve biti lakše.
Jürgen Klopp: 18 utakmica, 9 pobjeda, 5 remija, 4 poraza, 25:17 50.00 % pobjeda. Nije loše za preuzeti posao iz vedra neba, bez ijednog transfera, uložene funte, u novoj ligi, novoj državi i sa James Milnerom kao kapitenom.
Kocka je bačena
- BoydCrowder
- Kontakt:
Happy 30th birthday to the most complete footballer in the world - James Milner
You think you're better than me because you play by the rules ? Whose rules ?
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
Godine prolaze moje,ja čekam titule tvoje...
Sa zeljom da sledeci doceka sto dalje od LiverpoolaBoydCrowder je napisao/la:Happy 30th birthday to the most complete footballer in the world - James Milner

Ipak doslo do promjene, ne znam koliko je ovo dobro, ali hajde, jos manje minuta za AllenaVlastimir Stevanovic @vlstastevanovic
A bit late to the party. I was waiting for a reliable confirmation before posting. Yes, Grujic might stay at LFC in January! It's up to him!
Apparently Grujic's father wants him to go to LFC right away to establish himself bfore Klopp buys more players. Red Star want 1m more. #LFC

Sarajevo i Liverpool
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ako neko ima kakav stream za mobitel neka postavi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
ja ne bi stvarno da uvrijedim nikog od vas, evo čitam vas unazad par dana, msm uredu je tražite razloge za loše rezultate ima tu i trenera, ali mislim da ne može trener pravit rezultate sa svakim..u Liverpoolu fali par velikih imena(!); ovi igrači su prosjek čisti u odnosu na one ekipe Liverpoola koje nisu uspjele da osvoje PL, al su uvijek bile za petama Junajtedu i Čelziju i ekipe Liverpoola koje su osvajale LP i sve tako su imale velike igrače do recimo 2010 godine kad je krenuo mali krah.
mislim da je problem većinom u upravi, ja ne znam šta radi taj komitet za transfere il kako već da ih nazovem, ali prevelike se pare bacaju na prosječne igrače, treba pojačat skauting i mislim da će Klopp dosta dosta pomoć u vezi toga.
ako pogledate večeras evo u kupu, bez uvrede, ali Stoke City ima veća, iskusnija i afirmisanija imena u ekipi od Liverpoola, ja bi prvi gledo Shaqiria, Arnautovića, Affelaya, Krkića, Shawcrosa, Wollscheida nego Cana, Allena, Lovrena, Clynea, Firmina, Coutinha, ja ne kažem da oni ne znaju igrat fudbal. znaju ali ovoj ekipi treba makar jedno veliko ime, makar jedan vođa na terenu.
mislim da je problem većinom u upravi, ja ne znam šta radi taj komitet za transfere il kako već da ih nazovem, ali prevelike se pare bacaju na prosječne igrače, treba pojačat skauting i mislim da će Klopp dosta dosta pomoć u vezi toga.
ako pogledate večeras evo u kupu, bez uvrede, ali Stoke City ima veća, iskusnija i afirmisanija imena u ekipi od Liverpoola, ja bi prvi gledo Shaqiria, Arnautovića, Affelaya, Krkića, Shawcrosa, Wollscheida nego Cana, Allena, Lovrena, Clynea, Firmina, Coutinha, ja ne kažem da oni ne znaju igrat fudbal. znaju ali ovoj ekipi treba makar jedno veliko ime, makar jedan vođa na terenu.
- kumkalesic
- Kontakt:
Kakav trojac na sredini terenaLiverpool: Mignolet, Clyne, Toure, Lovren, Moreno, Lucas, Can, Allen, Lallana, Coutinho, Firmino.

Joint_fc
-
- Kontakt:
Stream za mobitel molim vas
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovaj ibe nemoze ni liniju predriblat koliko je sila od igraca,nama treba gerrard,Alonso,Torres
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovo nije moguce.
Sarajevo i Liverpool
Ulazi engleski John Cena .
- BeyKopites
- Kontakt:
Oj kakve bizarne povrede obojice, yebem ti i fortunu, ništa lijepo da se desi u ovoj sezoni.
EDIT: Kakva asistencija Allena

EDIT: Kakva asistencija Allena

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Hahaha al me ibe poklopi bravo ipak
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
Valjda ce ga ovaj gol malo povratiti u kolosek. Ali ove povrede, nije to humano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.