a sta ces brate, mora se izgurati nekakoEvolution87 je napisao/la:**** ti fax
bio sam redovan u zadnjim kolima, ono sam na pocetku izostajaolegenda reala je napisao/la:liga počinje u subotu, neću da izostaješ, ni da te svaki put moram napominjati
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
a sta ces brate, mora se izgurati nekakoEvolution87 je napisao/la:**** ti fax
bio sam redovan u zadnjim kolima, ono sam na pocetku izostajaolegenda reala je napisao/la:liga počinje u subotu, neću da izostaješ, ni da te svaki put moram napominjati
200 stranica za sutra, a ja tek prasinu sa knjige brisem. Nemoguca misija.Bosniacum Lilium je napisao/la:a sta ces brate, mora se izgurati nekakoEvolution87 je napisao/la:**** ti fax![]()
i 200 strana nauceno u sekundiSteph je napisao/la:Bubica
Nek ti @Steph kaže šta njegov sin radi u toj školi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čitam maloprije novo saopštenje majke rahmetli Mahira, tačno da ne povjeruješ, koja ****, koja kita od države i kvazi gospode. I to u lafo elitnoj školi, gdje bi trebala ići ko biva elitna i pobožna djeca... Tačno gdje god čuješ da se selamaju bjeeeeeeeeeži kud te noge nose, gdje se god pogani Bošnjo i današnji džumaši pojave znaj da nećeš ništa dobro naći. Nažalost.

Jede klempu ispred (m)učiteljice i 'suje boga.High je napisao/la:Nek ti @Steph kaže šta njegov sin radi u toj školi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čitam maloprije novo saopštenje majke rahmetli Mahira, tačno da ne povjeruješ, koja ****, koja kita od države i kvazi gospode. I to u lafo elitnoj školi, gdje bi trebala ići ko biva elitna i pobožna djeca... Tačno gdje god čuješ da se selamaju bjeeeeeeeeeži kud te noge nose, gdje se god pogani Bošnjo i današnji džumaši pojave znaj da nećeš ništa dobro naći. Nažalost.
Jesi ga naučio da prepisuje na testovima k'o ti informacije s forumaSteph je napisao/la:Jede klempu ispred (m)učiteljice i 'suje boga.High je napisao/la:Nek ti @Steph kaže šta njegov sin radi u toj školi.BitiSrcemVezan je napisao/la:Čitam maloprije novo saopštenje majke rahmetli Mahira, tačno da ne povjeruješ, koja ****, koja kita od države i kvazi gospode. I to u lafo elitnoj školi, gdje bi trebala ići ko biva elitna i pobožna djeca... Tačno gdje god čuješ da se selamaju bjeeeeeeeeeži kud te noge nose, gdje se god pogani Bošnjo i današnji džumaši pojave znaj da nećeš ništa dobro naći. Nažalost.
Steph je napisao/la:Šta god da izabereš pogriješit ćeš, ne brini!

Naglasak na ljudi.BitiSrcemVezan je napisao/la:a poštovali su te ljudi
On nek' brani koga vec brani. Mene ne treba.rio_Ferdy88 je napisao/la: Pa šta će onda messilla da radi