Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ooj nema nista gore od uhaa zubobolja je malo blaza, sreca ni uho ni zub me nisu bolili 10 godina
This time next year we'll be millionaires.
Koliko ovo traje ba? Jel dugo bude ili prodje za noc?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma meni je sad kasno za bilo sta. Evo ucicu ova ispitna pitanja, valjda je red da me sreca pogleda ovaj put. Na prvom testu sve naucim sem jednom i samo mi to dodje.samo_lijevo je napisao/la:vjerujes li da sam taj predmet polozio uz pomoc discoverija. Nakon dvije godine saznao kako izgleda knjiga.Evolution87 je napisao/la: Ma prostorno, jos jedino to nisam polozioSjecam se da mi je bilo pitanje oko deponovanja otpada i urbanisticki plan. Na jraju carobnih 55.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Upala srednjeg uha navjerovatnije. Pukni kakav antiobiotik ako imaš pri ruci.Rooney88 je napisao/la:Ne znam, nikada do sada nisam imao problema s ovim ali evo danas me zaskocilo. Kako bog zna ali **** dramaKaunas je napisao/la:Upala, a?Rooney88 je napisao/la:Krv ti **** kako ovo uho boli, nosi me Azraileee
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mene je kao dijete cesto uho boljelo, i to bas jako. Morao na prociscavanje i od tad stvarno nemam problema.Rooney88 je napisao/la:Koliko ovo traje ba? Jel dugo bude ili prodje za noc?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Idi kupi otol h kapi u apoteci. Kad stavis za jedno 45 minuta odmah ce te manje boliti.Rooney88 je napisao/la:Koliko ovo traje ba? Jel dugo bude ili prodje za noc?
- pride_of_merseyside
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
- samo_lijevo
- Kontakt:
pojma ti nemas.PrincessKrofna je napisao/la:Oj Trichtera sta slusa. Oj razocare/anja.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ako nemaš neki adekvatan lek kod sebe , vidi da li imaš negde u blizini biljku koja se zove Čuvar kuće ili Čuvalica ,ako imaš iscedi njen cvet i onda to sipaj u uho, ako nemaš ni to, onda ugrej so ( stavi se u krpu) i drži preko uha koje te boli. A ujutru pravo u apoteku i kupi specijalizovane kapi za to i proći će u roku od 15 minuta.Rooney88 je napisao/la: Ne znam, nikada do sada nisam imao problema s ovim ali evo danas me zaskocilo. Kako bog zna ali **** drama
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
ili cuvarkuca.Tribalian je napisao/la:Ako nemaš neki adekvatan lek kod sebe , vidi da li imaš negde u blizini biljku koja se zove Čuvar kuće ili Čuvalica ,ako imaš iscedi njen cvet i onda to sipaj u uho, ako nemaš ni to, onda ugrej so ( stavi se u krpu) i drži preko uha koje te boli. A ujutru pravo u apoteku i kupi specijalizovane kapi za to i proći će u roku od 15 minuta.Rooney88 je napisao/la: Ne znam, nikada do sada nisam imao problema s ovim ali evo danas me zaskocilo. Kako bog zna ali **** drama
Ispravi me ako grijesim, moze staviti kap ili dvije ulja. Nesto se ugrije noz i preko njega ulijeva ulje.
Nisam imao tih problema, ali kao da se sjecam da su to koristili roditelji.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Da, da, to je to.samo_lijevo je napisao/la: ili cuvarkuca.
Ispravi me ako grijesim, moze staviti kap ili dvije ulja. Nesto se ugrije noz i preko njega ulijeva ulje.
Nisam imao tih problema, ali kao da se sjecam da su to koristili roditelji.
Imam tu biljku i danas a lecili su me njom kad sam bio dete, deluje neverovatno brzo.
Setih se kad sam navukao neku prljavstinu na bazenu 1998. i odem kod lekara na ispiranje uha, sedim u cekaonici kad neka dalabu se unutra, u ordinaciji, dere " jaooooo kolika inekcija"
Evo nasao sam i medicinski naziv za biljku, mi bi rekli & a na latinskom Sempervivum tectorum.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
čuvarkuća. imam ja to pred vratimaTribalian je napisao/la:Ako nemaš neki adekvatan lek kod sebe , vidi da li imaš negde u blizini biljku koja se zove Čuvar kuće ili Čuvalica ,ako imaš iscedi njen cvet i onda to sipaj u uho, ako nemaš ni to, onda ugrej so ( stavi se u krpu) i drži preko uha koje te boli. A ujutru pravo u apoteku i kupi specijalizovane kapi za to i proći će u roku od 15 minuta.Rooney88 je napisao/la: Ne znam, nikada do sada nisam imao problema s ovim ali evo danas me zaskocilo. Kako bog zna ali **** drama
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
av av av
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: imam ja to pred vratima
svaka kuća/stan bi trebali da je imaju. kod mene je iza kuće u nekoj staroj šerpi ima 15 godina.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa koji su šupci, pa nema više šta ne tražepride_of_merseyside je napisao/la:Jeste, moraš izjaviti da si saglasan da koriste tvoje lične podatke.QUARESMA 18<<< je napisao/la:jel istina ovo da od ovog mjeseca moras ici u opstinu uzeti neku izjavu da bi mogao podici kupon za JGP ?
jel to važi samo za ove studente sa prebivalistem u sarajevu ili za sve?
Za sve valjda.
- PrincessKrofna
Pa da bar na vrijeme obavijeste da treba. Nego, odes, cekas sat vremena da bi ti rekli da treba nesto. Da Bog da se ugasili vise.
Kakva pjesma
[youtube][/youtube]
Kakva pjesma
[youtube][/youtube]
Smogovci sta se more radit u Zenici vikendom a da nije Rock
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Drogirat'

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 81 gost.