To nam je maskota, ko vama dildoPsajdak je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Zasto imam osjecaj da je neko ljubomoran na napredak u gradnji Tusnja pa spominje neke imaginarne kozePsajdak je napisao/la:Kada se uporedi broj pacova i broj naših pehara, može se reći da smo se mi bar dostojanstveno potukli. Vama jedna koza, češća nego bilo kakav pehar.. Vama bi najveće šanse, za osvajanje pehara, bile kada bi organizovali takmičenje u branju šljiva, a i to kada bi bili jedini učesnik. Ni tada ne bi sve bilo odlučeno, do zadnjeg momenta..
Kad vam zafali košpa, samo pokupite?
Tvojom logikom VuCovi i Sokolovi su bitniji i od Heartsovih navijaca, a Cernica podgrupa bitnija od pola ŠkotskeCocaine je napisao/la:Brato ja znam da boli ali dobroHeller je napisao/la:Gledaj nasu ligu **** te senilnaCocaine je napisao/la:A heller jesi pjan majke ti. Znaci 2013 Šibenik i Varteks su bili druga liga a Funcuti i WS su navedeni. Hoces da ja tebi crtam. Kakve veze ima ko igra prvenstvo sa najjacim grupama u drzavi koje se prezentuju na tifo forumu![]()
ubacio neko sibenik i varteks isto ko sto je vasih trilijardu podgrupa, neko aktivan na forumu, nema ni navijaca Heartsa ni jednog Dandija jer je neko po Wikiju trazio da kompletira podatke koje nije imo vidis da ovdje traze jos podataka
![]()