...? - arhiviraj slobodno!pinoglavi je napisao/la:KenoRob je napisao/la:Suljicali upravu ste Visca nista bolji nije
Ne znam kako nije kandidat za Ballon d'or..hurem je napisao/la:Asmir Suljic ima kvalitet za reprezentaciju, ako ne u prvoj postavi onda kao prvi pik s klupe na krilnim pozicijama...oni koji su ga pratili u Sarajevu, Ujpestu i sada u Videotonu znaju o cemu govorim...a o njegovim kvalitetama koje ima sam ranije pisao...decko je na terenu pravi Sejtan...ima motor u guzici, defanzivno bolji od svakog naseg krila, isto tako prodorniji od svakog naseg krila, profesor za Viscu i Lulica i kompaniju kada su driblinzi u pitanju...naravno, potreban mu je nastup u reprezentaciji kako bi otisao u veci klub a samim tim postao i bolji igrac...
Ovo za Mađarsku - cisto sumnjam, a ako je i istina sretno mu...
Ovo arhivirati, osim ako se ne radi o vrhunskom sarkazmu kojeg nisam shvatio
Mozda se nisam najbolje izrazio zbog brzine kucanja posta, ali to gore nabrojano i jeste...ali isto tako ne mislim da je trenutno bolji igrac od spomenutih samo iz 2 razloga: snaga i igranje na vecem nivou (naravno da se ne mogu porediti igraci koji igraju u Seriji A i Madjarskoj)...zato sam i rekao da je imao koji nastup u reprezetnaciji mozda bi se probio do Sporting Gijona i igrao zajedno s Halilovicem, if you know what I mean...
Jel' to Visca i Lulic imaju bolji dribling od Suljica, prodorniji od njega, bolji u igri 1 na 1...? Doticni je pokazao i vise nego zavidno znanje kada su nabrojani segmenti igre u pitanju na nivou na kojem je do sada igrao...potreban iskorak naprijed da vidimo moze li to prenijeti na veci nivo...
Besic - i o njemu sam pisao i pricao kada vecina nije znala da momak uopce postoji...samo lakapo.