Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja moram priznati da me donekle strah velikog gospodina Husrefa Musemića. 
Zasad ideHigh je napisao/la:S Ivetićom i Mehidićem do samog vrha!
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ STO ME CASHMAN OBRADOVA I ORASPOLOZI U OVE KASNE SATE TI SI BOGGGG
tema ljubav&sex
trajni joj spucao
cao pozz dosado ne vracaj se vise

trajni joj spucao
cao pozz dosado ne vracaj se vise
Žao mi je te djevojčice jer sam siguran sam da je pod utjecajem hipohondrije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema gore boli. Sve i svašta sam prošao ali ovo je nešto najgore. I ne stavljajte čorkutovo ulje (tako nekako se zove), ja sam zezno nemojte i vi. Ja sam ti stavio 2-3 kapi, sve uredu na početku ali ujutru, procurilo uho, sukrvica počela tečiRooney88 je napisao/la:Koliko ovo traje ba? Jel dugo bude ili prodje za noc?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kad vec spominjete to ispiranje usiju, da li to boli? U zadnje vrijeme mi se stalno desaav da mi je ko desno uho zacepljeno i na njega slabije cujem pa bih otis'o da mi prociste al nesto mi bed da mi kopkaju po uhu. 
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:srećan badnji dan i badnjaci svima koji slave
Hvala, takođe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Uff, sto kazu samo cuvaj uho i zub. Nema gore boli. Ja sam prije par mjeseci toliko syebo jedincu da se to jedva dalo popraviti, na kraju sam morao vaditi zivac iz zuba (postupak kad ti iglu gura u zubRooney88 je napisao/la:Krv ti **** kako ovo uho boli, nosi me Azraileee
TakođerDANTES je napisao/la:srećan badnji dan i badnjaci svima koji slave
Uho bolje, nekakve kapi stari donese jutros i dooosta je lakse. Nikada s onim nisam imao problema ali brate boli ko sam vrag, pa sta je ono onako covjece, svakakve ideje prolaze kroz glavu, sve zivo...
Sretan praznik svima koji slave! @Trib @DANTES @Alan @Paradajz i ostala garnitura
I da, ako krsi pravila neka modovi obrisu ali ja lijepim gdje god stignem. Nek se zna!
Sretan praznik svima koji slave! @Trib @DANTES @Alan @Paradajz i ostala garnitura
I da, ako krsi pravila neka modovi obrisu ali ja lijepim gdje god stignem. Nek se zna!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte lijepiti ta imena, jbg može svašta to izazvati, svakako su ljudi vidjeli to po fejsu, a neko je možda ni kriv ni dužan na tom spisku, neka institucije (tužilaštvo i sud) rade svoj posao.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
CashMane - brat si naš 
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma stas brisat nek se zna, a ionako već smo svi vidjeli nije neka tajna tako da nek stoji koji debili su krivi yebat im mater 
Nećemo, valjda, vjerovati ovoj vrsti izvora?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sto da ne mora da je ubodeno bar koje ime
a da se ne lazemo cijeli razred je kriv jer svi si znali 
Al haj yebat ga stara tema
Al haj yebat ga stara tema
Izvini o kakvim je imenima rijecrio_Ferdy88 je napisao/la:Nemojte lijepiti ta imena, jbg može svašta to izazvati, svakako su ljudi vidjeli to po fejsu, a neko je možda ni kriv ni dužan na tom spisku, neka institucije (tužilaštvo i sud) rade svoj posao.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ne.Lakoste je napisao/la:Kad vec spominjete to ispiranje usiju, da li to boli?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.