FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Anelu Hebibovicu skocila cijena na transfermarkt-u sa 350 000 eura na 550 000 eura 
- ElCartel11
- Kontakt:
Tu cijenu ima vec od jula, sutra ce mu skociti na 900 milja 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da poselamim palog brata poznatog zbog slučaja Novogodišnja čestitka. Oplakao sam ti sinoć prije spavanja. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dajte podijelite i sa ostalima sta je on to napisao...trazio sam ali nisam nasaoHigh je napisao/la:Da poselamim palog brata poznatog zbog slučaja Novogodišnja čestitka. Oplakao sam ti sinoć prije spavanja.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mislim da je to uklonjeno.muhamedhulk je napisao/la:Dajte podijelite i sa ostalima sta je on to napisao...trazio sam ali nisam nasaoHigh je napisao/la:Da poselamim palog brata poznatog zbog slučaja Novogodišnja čestitka. Oplakao sam ti sinoć prije spavanja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma samo je požurio prema granapu.sarajevo46 je napisao/la:
- DrustveniParazit
- Kontakt:
High je napisao/la:Mislim da je to uklonjeno.muhamedhulk je napisao/la:Dajte podijelite i sa ostalima sta je on to napisao...trazio sam ali nisam nasaoHigh je napisao/la:Da poselamim palog brata poznatog zbog slučaja Novogodišnja čestitka. Oplakao sam ti sinoć prije spavanja.
Pa dajte bar znal' iko otprilike šta je pisalo?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja ne prepoznajem ovog lika? :/ Omladinac neki, garant. Sto se cestitke tice, skontao sam ja da su obrisali, ali nisam uspio da vidim sta je napisao...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
http://prntscr.com/9mr5xn nema labavosarajevo46 je napisao/la:
Post je bio na temi komšija. Čestitao im je Novu godinu i postavio fotografiju njihovih potencijalnih kula, samo što je umjesto kula ubacio dva pimpeka.DrustveniParazit je napisao/la:
Pa dajte bar znal' iko otprilike šta je pisalo?
Ovo je Simeunović.muhamedhulk je napisao/la:Ja ne prepoznajem ovog lika? :/ Omladinac neki, garant. Sto se cestitke tice, skontao sam ja da su obrisali, ali nisam uspio da vidim sta je napisao...
- muhamedhulk
- Kontakt:
@high skonto sam kad sam poruku procitao, ovu na sprintsrceen.
Cestitka - hahahaha i cuj ban, ban ciciban 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Evolution87
- Kontakt:
Ma da je bolji ne bi valjaoBolanos je napisao/la:@evolution bojim se sta ce biti ako pocne trcati i truditi se, kad je kao setac nabio ovakvu statistiku.![]()
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
statistika je najveca laz
jer da nije tako nikad Cimirota ne bi prodali 
Pyro is not a crime !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo je baš tendenciozan naslov, ima taj klub ime, nije mu jedino dostignuće što je izbacio FKS...

Na kraju krajeva, ja sam poprilično siguran da Leon ostaje do kraja sezone...

Samo Saraj'vo.
Ili Dupovca.THEC je napisao/la:statistika je najveca lazjer da nije tako nikad Cimirota ne bi prodali
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
nukleusmember
- Kontakt:
drago mi je da smo kutiji isplatili dug,drag mi je frajko vazda bio,antiheroj pravi
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ja kad sam vidio naslov konto sam ili BMG ili Lech o onim ranijim nisam ni konto, kad ono, ni manje ni više nego veliki KukesiPitarBordo je napisao/la:Ovo je baš tendenciozan naslov, ima taj klub ime, nije mu jedino dostignuće što je izbacio FKS...![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Hahahahahaha joj debila. Cuj hoce Benku?
Ne znam jesu li debilniji oni sa pokusajem kupovine igraca od milion eura u svoje selo ili ovaj novinar sa ovim naslovom.
Ne znam jesu li debilniji oni sa pokusajem kupovine igraca od milion eura u svoje selo ili ovaj novinar sa ovim naslovom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fouzi1, PeppermintSA, tuitamo, zeljovolimte i 47 gostiju.