FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako ode Memija , pisalo se da ima ponudu Austrije i Anderlehta , valjalo bi da produži i Djelmić a i da dodje Stanić .
Brkica
Da hoce memija ici vjerovatno bi do sada vec doveli nekoga na njegovo mjesto.
pa doveli smo 

Zar on nije zamjena MemijiChWilla je napisao/la:pa doveli smo

pa jeste 

A ko bi njega mijenjao da ode memija hhe
ma ne znam, šalim se. ne vjerujem da je stevanović doveden za klupu. mislim da će memija nazad na krilo ako ostaje, a da će se dovesti još jedan ako ide.
Svima koji slave sretno Badnje vece i cestit Bozic.
Hristos se rodi.
Hristos se rodi.
Nema tu jel neko doveden za klupu ili da igra, ko se pokaze igrat ce, ko ne na klupu ce. Meni je veoma moguce da krilne pozicije popune brazilci uz lendrica u vrhu, bekovi Memija i Kramaric i trojica u vezi..
Izmedju Djelme i Stane prije bih Djelmu, iako sam Stanu uvijek hvalio, ipak nam Djelma moze igrati u kupu, naviko se ovdje, sad ce bas zapeti jer je zadnjem trenutku karijere kad treba napraviti jedan jak ugovor.. Tako da bi mu ja ponudio duzinu trajanja kao kod Lendrica 1,5 + 1 ...
Samo tako mozemo napraviti ekipu, gdje ce na treningu svi ginuti, te kad naravis izmjenu u 82' minuti, mozes ocekivati veci nivo, a mi odavno nismo imali prevagu sa klupe, sto nam je mnogo puta falio., Tiago udje sa klupe i zabi sirokom, ponisten beze, i od tad kako on predje u prvu postavu, niko nije usao s klupe i preokrenuo a ni zabio za pobijedu..
Zadovoljan prelaznim, ovako bi ja od sad poredao prioritete:
1. Djelmic
2. Jak zadnji vezni npr. Ugljesa
3. Stanic
Sa jednim prezadovoljan..
Izmedju Djelme i Stane prije bih Djelmu, iako sam Stanu uvijek hvalio, ipak nam Djelma moze igrati u kupu, naviko se ovdje, sad ce bas zapeti jer je zadnjem trenutku karijere kad treba napraviti jedan jak ugovor.. Tako da bi mu ja ponudio duzinu trajanja kao kod Lendrica 1,5 + 1 ...
Samo tako mozemo napraviti ekipu, gdje ce na treningu svi ginuti, te kad naravis izmjenu u 82' minuti, mozes ocekivati veci nivo, a mi odavno nismo imali prevagu sa klupe, sto nam je mnogo puta falio., Tiago udje sa klupe i zabi sirokom, ponisten beze, i od tad kako on predje u prvu postavu, niko nije usao s klupe i preokrenuo a ni zabio za pobijedu..
Zadovoljan prelaznim, ovako bi ja od sad poredao prioritete:
1. Djelmic
2. Jak zadnji vezni npr. Ugljesa
3. Stanic
Sa jednim prezadovoljan..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Daj jeste I vi cudni, nikoga moliti da ostane uz duzno postovanje Djelmi ako hoce/hoce ako ne hvala I alajhmanet paša moj solidni.
Ne znam sto ali najvise ocekujem od Meilsona da pokaze da je igracina, isto tako Landra ce biti ok mislim da smo uradili dobar posao s njim.
Ibro dirka naš, pijem žderem I picu dok je u ibricicu.
Idi u Teheran budi bez cuge u Sarajevu su mogli stavit ti facu na klipacu.
Ne znam sto ali najvise ocekujem od Meilsona da pokaze da je igracina, isto tako Landra ce biti ok mislim da smo uradili dobar posao s njim.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nadam se da ce Bogicevic i Stanic biti oni stari ako se vrate !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Niko ni ne moli Djelmica...Daleko od toga.MuhamedTM je napisao/la:Daj jeste I vi cudni, nikoga moliti da ostane uz duzno postovanje Djelmi ako hoce/hoce ako ne hvala I alajhmanet paša moj solidni.
On je moljakao "nekoga" da se zauzme kod uprave za njega. Pri tom je rekao da je spreman boriti se za mjesto u timu pa šta bude...klupa,klupa.
-
- Kontakt:
Bogicevic nikad nece biti onaj stari al za klupe je dobro rjesenje.. Stana je jos relativno mlad i može biti i bolji nego sto je bio.. U svakom slucaju bolje da je on alternativa za bekove nego Enis Sadikovic..
BUDI ŽELJO !!!
- jaludovolimte
- Kontakt:
I ja gledam, neko se dobro opario. Zamisli krize da vidis igraca Dinama il Partizana u dresu s pijace?bagrcavi je napisao/la:Mogo im je vala original dresove kupiti a ne ove sa pijace.

Ja znam njegovu namjeru i hvala mu, Tiago je OK!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Kakva je situacija sa Antolovicem odlazi ili ostaje ?
Nadam se ovo prvo i da Veca zauzme mjesto na golu...
Nadam se ovo prvo i da Veca zauzme mjesto na golu...
19TM87 ZAVIDOVICI
Razvuklo se ovo oko Djelme ko jufka prije bajrama. Mislio sam na to sto ga cekamo toliko dugo da se odluci bili šarno papir ili ne.FKZ1921 je napisao/la:Niko ni ne moli Djelmica...Daleko od toga.MuhamedTM je napisao/la:Daj jeste I vi cudni, nikoga moliti da ostane uz duzno postovanje Djelmi ako hoce/hoce ako ne hvala I alajhmanet paša moj solidni.
On je moljakao "nekoga" da se zauzme kod uprave za njega. Pri tom je rekao da je spreman boriti se za mjesto u timu pa šta bude...klupa,klupa.
Helem sretno mu kako god, poslije zenidbe samo zabija kuci. Ko da nije imao volje igrati one zadnje 3-4 tekme. To dokazuje I onaj crveni.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Nek' se konačno završila i ova saga oko Ibricica, sad se možemo normalno okrenuti ostalim prioritetima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
dejavu je napisao/la:
![]()
NADREALNO
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Trenutno korisnika/ca: Levin, majtn22, Orvel, SamoDaKazeem i 36 gostiju.