Ako imas novac, sve je realno. A ziku im ekipe, 7 Brazilaca.ultrasegamega je napisao/la:Hahahahahaha joj debila. Cuj hoce Benku?
Ne znam jesu li debilniji oni sa pokusajem kupovine igraca od milion eura u svoje selo ili ovaj novinar sa ovim naslovom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
1.April je u Travnjuultrasegamega je napisao/la:Hahahahahaha joj debila. Cuj hoce Benku?
Ne znam jesu li debilniji oni sa pokusajem kupovine igraca od milion eura u svoje selo ili ovaj novinar sa ovim naslovom.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kupljen tekst brko is backPitarBordo je napisao/la:Ovo je baš tendenciozan naslov, ima taj klub ime, nije mu jedino dostignuće što je izbacio FKS...![]()
Na kraju krajeva, ja sam poprilično siguran da Leon ostaje do kraja sezone...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Pa kazu ponudili za nekog igraca 50 eura, ovi odbili i sad ce kao pokusati sa Benkom. 
Nemaju vise para od nas sigurno, liga im je gora 1000 puta, ma ko sta rekao. OK, jesu nas izbacili (slucajno), jeste Skenderbeu upao u grupe, ali i dalje im je liga gora od nase. Ne znam kakva je ovo smijurija fakat.
Ali neka malo smjeha.
Nemaju vise para od nas sigurno, liga im je gora 1000 puta, ma ko sta rekao. OK, jesu nas izbacili (slucajno), jeste Skenderbeu upao u grupe, ali i dalje im je liga gora od nase. Ne znam kakva je ovo smijurija fakat.
Ali neka malo smjeha.
ja sam čuo da će kupiti želju , tj. ne cijelog nego ono 51% u pola lepinjeultrasegamega je napisao/la:Pa kazu ponudili za nekog igraca 50 eura, ovi odbili i sad ce kao pokusati sa Benkom.
Ali neka malo smjeha.
Ne gadi mi lepinje..Inace mi ne gadi ni kad nadjem dlaku u hrani, al to je bas previseDenchiNL je napisao/la:ja sam čuo da će kupiti želju , tj. ne cijelog nego ono 51% u pola lepinjeultrasegamega je napisao/la:Pa kazu ponudili za nekog igraca 50 eura, ovi odbili i sad ce kao pokusati sa Benkom.
Ali neka malo smjeha.![]()
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Muhidinu Zukiću isplaćena dugovanja u iznosu od 50.000 KM
U sklopu reorganizacije Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, te optimizacije troškova samog rada naše Škole, donešena je odluka o ne produživanju isteklih ugovora sa prekobrojnim trenerima s ciljem finansijske stabilizacije i samoodrživosti Škole fudbala i usmjeravanja ka poboljšanju uslova za njene polaznike.
Istekli ugovor sa Muhidinom Zukićem, trenerom, koji je u prethodne dvije godine trenirao najmlađe selekcije našeg kluba, odnosno dječake starosti do 10 godina, nije produžen. Vrijedi istaći da je Fudbalski klub Sarajevo plačajući sve tekuće naknade u vidu redovnih mjesečnih primanja za dvogodišnji period angažmana Zukića u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, paralelno s tim isplatio Zukiću i sva dugovanja, nastala za vrijeme njegove igračke karijere u Sarajevu, u periodu od 1998. do 2008. godine, u iznosu od 50.000 KM.
Cijenivši sve ono što je Muhidin Zukić pružao na terenu dok je nosio Bordo-bijeli dres, u kojem je ukupno odigrao 298 utakmica i postigao 14 golova, Fudbalski klub Sarajevo pomenutom fudbalskom treneru se zahvaljuje na angažmanu u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, te mu želi sreću u nastavku karijere.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/muh ... 00-km/2794

U sklopu reorganizacije Škole fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, te optimizacije troškova samog rada naše Škole, donešena je odluka o ne produživanju isteklih ugovora sa prekobrojnim trenerima s ciljem finansijske stabilizacije i samoodrživosti Škole fudbala i usmjeravanja ka poboljšanju uslova za njene polaznike.
Istekli ugovor sa Muhidinom Zukićem, trenerom, koji je u prethodne dvije godine trenirao najmlađe selekcije našeg kluba, odnosno dječake starosti do 10 godina, nije produžen. Vrijedi istaći da je Fudbalski klub Sarajevo plačajući sve tekuće naknade u vidu redovnih mjesečnih primanja za dvogodišnji period angažmana Zukića u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, paralelno s tim isplatio Zukiću i sva dugovanja, nastala za vrijeme njegove igračke karijere u Sarajevu, u periodu od 1998. do 2008. godine, u iznosu od 50.000 KM.
Cijenivši sve ono što je Muhidin Zukić pružao na terenu dok je nosio Bordo-bijeli dres, u kojem je ukupno odigrao 298 utakmica i postigao 14 golova, Fudbalski klub Sarajevo pomenutom fudbalskom treneru se zahvaljuje na angažmanu u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”, te mu želi sreću u nastavku karijere.
http://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/muh ... 00-km/2794
Samo Saraj'vo.
Imenije drago da se zuki isplatilo to sto mu se duzno bilo. Samo, nadam se da nece bit jos zuka. Covjeku su ocito dali da trenira djecu (od 10 godina) samo da ih nebi tuzio a nije bitno kako ce ta djeca trenirat i onda se pitamo sto nam je skola fudbala uzasna.
Nadam se da je tan radi toga i ubacijo jos jednog svog covjeka. I vjerovatno jos 5-10 ljudi minimalno jos radi kod nas radi ucjena i stela a ne radi iskustva znanja.
Nadam se da je tan radi toga i ubacijo jos jednog svog covjeka. I vjerovatno jos 5-10 ljudi minimalno jos radi kod nas radi ucjena i stela a ne radi iskustva znanja.
Nadam se da roditelji te djece (koje je zuka treniro) nece tuziti klub.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la:Nadam se da roditelji te djece (koje je zuka treniro) nece tuziti klub.
Hahaahhdhhgha gigantu!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
A vidi kako se iznenada opismeni kad treba malo pljucnutiPitar6785 je napisao/la:Nadam se da roditelji te djece (koje je zuka treniro) nece tuziti klub.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Najjači forumaš, još ima nekih kome brat Pitar6785 smeta.
http://prntscr.com/9mwu10 bice on veliko pojacanje..
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], tuitamo, Varijantas8 i 42 gosta.