FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Da u cijeloj priči nema ni truna istine Babović je potvrdio za medije u Srbiji. "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", poručio je iskusni Babović.

Eno vraca se Bekric u želju iz ljubavi, isto kao što se vratio i Zeba. Kaže posle mercedes arena, želja mu je da igra na stadionu sa dvije kule.Tryg je napisao/la:Da u cijeloj priči nema ni truna istine Babović je potvrdio za medije u Srbiji. "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", poručio je iskusni Babović.
![]()
![]()
Das Ist Walter
Vratio bi se Zeba iz ljubavi, al ne moze zbog filozofije 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma oni sad pucaju na visoko
nije vise Zeba za njih

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
belosevic28
- Kontakt:
Rece navijac kluba iz kojega su pobjegli Jankovic i Jusufbasic i to u Vitez i Velez...Tryg je napisao/la:Da u cijeloj priči nema ni truna istine Babović je potvrdio za medije u Srbiji. "Prvi put čujem. To su gluposti, orkestrirane iz jedne kuhinje koja je meni vrlo dobro poznata", poručio je iskusni Babović.
![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta fali Velezu to neko ima dosta vecu istoriju, Dosta vise legendi vise je propatio?
Ne fali mu nista, puni su para. Pravo su atraktivna destinacija za sve igrace. Ko god dodje, kaze **** pare, bitno je da je ovaj klub nekad bio standardan prvoligas u ex yu, moze se i od toga dobro jesti.
Cuj sta mu fali, daj ba uozbiljite se vise ili se ugasite, sve mu fali!
Cuj sta mu fali, daj ba uozbiljite se vise ili se ugasite, sve mu fali!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
-
Harisharis
- Kontakt:
Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica 
Taj Kukesi vam se bas na kosti navalio
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne provaljuj se. Kakav kukesi i Benko i Duljević. Mogu oni tamo po novinama podgrijavati. Evo Benko rekao da nema pojma o tom a za Duljevića si izmislio vijest.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
Izmislio kao i ti za Miroslava Stevanovica pa ste tu negdje.jurisicduska je napisao/la:Ne provaljuj se. Kakav kukesi i Benko i Duljević. Mogu oni tamo po novinama podgrijavati. Evo Benko rekao da nema pojma o tom a za Duljevića si izmislio vijest.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ako oni pređu u Kukesi, ja ću početi navijati za OlimpiC. Ići ću svaku tekmu sa mokroguzom, mancinijem, lupusom itd. da formiramo kop i okačimo udarni trans.Harisharis je napisao/la:Cujem hoce vam kukesi otet Benku i Duljevica
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kanto godine nemoj mi se obraćati, nemaš kredibilitet da pričaš sa normalnim ljudima. U tor i u svoj rang inteligencije.
Pa i ne pricam sa normalnim normalni ne izmisljaju stvari. Ocito ne znas svoje mjesto.jurisicduska je napisao/la:Kanto godine nemoj mi se obraćati, nemaš kredibilitet da pričaš sa normalnim ljudima. U tor i u svoj rang inteligencije.
E ko se nasao pricati o normalnim ljudimapile87 je napisao/la:Pa i ne pricam sa normalnim normalni ne izmisljaju stvari. Ocito ne znas svoje mjesto.jurisicduska je napisao/la:Kanto godine nemoj mi se obraćati, nemaš kredibilitet da pričaš sa normalnim ljudima. U tor i u svoj rang inteligencije.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
Pile otkud tebe ovdje? Ja kontao ti na nekoj promotivnoj turneji nakon osvajanja titule, a i red je da staviš avatar, evo mislim da ti je ovaj najbolje pristaje:

On topic: Ovo za Kukeši je možda veća ubleha nego za Medunjanina... Mada ko zna.

On topic: Ovo za Kukeši je možda veća ubleha nego za Medunjanina... Mada ko zna.
Samo Saraj'vo.
Omaklo ti se pa kontas napredak u svakom slucaju. Iskrene cestitke zasluzio si.PitarBordo je napisao/la:Pile otkud tebe ovdje? Ja kontao ti na nekoj promotivnoj turneji nakon osvajanja titule, a i red je da staviš avatar, evo mislim da ti je ovaj najbolje pristaje:
- PitarBordo
- Kontakt:
Ha? Hajde idi pokušaj biti glup negdje drugo, a mene mani me bušne demagogije. 
Samo Saraj'vo.
Nisam se ja tebi ni obracao nego ti meni. To sto ispadas glup do tebe je.PitarBordo je napisao/la:Ha? Hajde idi pokušaj biti glup negdje drugo, a mene mani me bušne demagogije.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako to misliš nisi mi se obraćao?

Kakav trol. A realno nije te džaba ova virtuelna zajednica izabrala za kantu godine, zajedno sa Krležom, nego ovo su Opšte Diskusije o FK Sarajevo, bojim se da potenciraš na offtopicu.
Što neko reče, Kukeši ako uzme Ahmetovića ili Benku treba ugasiti ligu odmah i prebaciti se na boćanje.

Kakav trol. A realno nije te džaba ova virtuelna zajednica izabrala za kantu godine, zajedno sa Krležom, nego ovo su Opšte Diskusije o FK Sarajevo, bojim se da potenciraš na offtopicu.
Što neko reče, Kukeši ako uzme Ahmetovića ili Benku treba ugasiti ligu odmah i prebaciti se na boćanje.
Samo Saraj'vo.
Opet navalio stari drug da nam otvara oci. Bjezi ubleho jedna, cekaju te pitome zvijeri na vasoj temi zeljni ekskluzive o Stevanovicu. Doci ce vam, ne brini se 
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Beli98, Bing [Bot], bvsic, Giuseppe1, J1897, Konigsblau, MikiPirs, Necto, Shategabri, siroki1991, zemuntrg i 107 gostiju.