Ma to je zvaka za l.... ili da prodje sve bez veceg talasanja. Naravno da ce se Harun totalno povuci, samo budala bi se jos uvijek baktala sa nama, te trosila vrijeme i novac na nesto sto se popraviti ne moze.elninho_resTO je napisao/la:Pa Harun se sad bavi finansijama koliko sam skontao, to je njegov posao jos uvijek?Ferdinand je napisao/la:Hajde sada da vidim sve ove pametnjakovice predvodjene sa sportsport.ba, te menadzerom profilterom u liku Rumenka, da se drmnu za kesu i plate ovo ZLATNIM momcima ili nadju sponzore makar i bilo prebijanje ti meni ovdi - ja tebi tamo. Upravo tako su govorili da Harun radi. Daj Boze da ce momci uopste putovati na SP, a kamoli imati adekvatne uslove. Bosanska Posla - hajmo otjerati najuspjesnije da bi se ponovo vratili na period bez pobjde a cesto i bez ucesca na EP, SP. Treba otjerati one sto su prvaci Evrope, vazno da je Baja Nindza jos uvijek odzvanja americkim parketima. Znam ja nas....Kadetska reprezentacija BiH, predvođenja perspektivnim selektorom Josipom Pandžom, neće nastupati na nadolazećem prestižnom turniru u Turskoj. Nedostatak finansijskih sredstava je 'natjerao' Musu i društvo da zaborave nastup na turniru na kojem su nastupili prošle godine...... Također, vrijedi istaći da ni U-18 reprezentacija neće uzeti učešće na Albert Schweitzer turniru.
Harun Mahmutović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Harun Mahmutović
Znaci poceo je ispunjavati obecanja. I prethodnih godina nije bilo para pa su se dizali krediti, pa onda kuknjava plac pa se navuku sponzori i sve rijesi. Oicto je strateska odluka bila, hajmo zrtvovati pripreme da se ukaze sta je i koliko Harun Mahmutovic uradio za kosarku.
Pa placko, treba te smijeniti odmah danas i postaviti covjeka koji ce obezbjediti sredstva da se ide na prvenstvo.
Ocito nakon KK Bosne, sveto trojstvo je odlucilo pokopati i reprezentativnu kosarku.
Aferim grobari!
Za ove neodlaske su najodgovorniji:
1. Harun
2. Stoja
3. Dino
Pa placko, treba te smijeniti odmah danas i postaviti covjeka koji ce obezbjediti sredstva da se ide na prvenstvo.
Ocito nakon KK Bosne, sveto trojstvo je odlucilo pokopati i reprezentativnu kosarku.
Aferim grobari!
1. Harun
2. Stoja
3. Dino
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Treba biti iskren pa reci kad je Harun doso bili smo na dnu,a sada imamo prvake evrope u kadetskoj konkurenciji,4 u evropi juniori,kad je on dosao u svim kategorijama smo bili u b diviziji,zensku repku uopste nismo imalu,doveo jednog od najboljih trenera evrope na klupu male BIH.I sada radi jednog igraca treba da ga otjera radi igraca koji nije postovao proceduru jer mu je u tom trenutku slava i.njegov menadzer,nametnulo misljenje da je najveci da je veci od Bosne i od svih igraca svi igraci Bosne moraju da idu doktoru repke sem njega jer je on veci i bolji od njih svih i pokusao je poniziti sve ostale igrace i pokazati kako on sve moze.Zato Harune samo naprijed a kad dodje novi trener neka pozove a neka se Jusuf odazove da igra njegovo nije nista vise on je tu samo da igra,a ne on da mijenja direktore trenere kapitene.
Samo Sarajevo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako će taj novi obezbijedit kad država ne daje ništa? Znaš u onom vicu kad Mujo kaže: Zarađujem 700 KM a trošim 1000 KM, a kako nađem tih 300 KM ne pitajte me. Dok je Harun kukao i plakao imali smo sve selekcije, počelo se i sa ženskom rep. radit. A rekao sam polako ćemo tonut, tek ćemo se za 1-2 sjetit Haruna.bhsport je napisao/la:Znaci poceo je ispunjavati obecanja. I prethodnih godina nije bilo para pa su se dizali krediti, pa onda kuknjava plac pa se navuku sponzori i sve rijesi. Oicto je strateska odluka bila, hajmo zrtvovati pripreme da se ukaze sta je i koliko Harun Mahmutovic uradio za kosarku.
Aferim grobari!
1. Harun
2. Stoja
3. Dino
Kažeš pokopati. Na koji način je pokopano? brate, imamo u-18 4. u Europi, u-16 prvaci Europe. Da nas Bogdom ovako svi pokopavaju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I sta sad, treba sve raspustiti i inatiti se Jusufu, za ciju su svadju odgovorni on i Dino kada su ga nakon 2 dana popljuvali u javnosti.kanarinac je napisao/la:Treba biti iskren pa reci kad je Harun doso bili smo na dnu,a sada imamo prvake evrope u kadetskoj konkurenciji,4 u evropi juniori,kad je on dosao u svim kategorijama smo bili u b diviziji,zensku repku uopste nismo imalu,doveo jednog od najboljih trenera evrope na klupu male BIH.I sada radi jednog igraca treba da ga otjera radi igraca koji nije postovao proceduru jer mu je u tom trenutku slava i.njegov menadzer,nametnulo misljenje da je najveci da je veci od Bosne i od svih igraca svi igraci Bosne moraju da idu doktoru repke sem njega jer je on veci i bolji od njih svih i pokusao je poniziti sve ostale igrace i pokazati kako on sve moze.Zato Harune samo naprijed a kad dodje novi trener neka pozove a neka se Jusuf odazove da igra njegovo nije nista vise on je tu samo da igra,a ne on da mijenja direktore trenere kapitene.
Ne branim Jusufa niti me briga za njega, krivac je generalni koji se ponasa ko pubertetlija.
@uno, sta nije jasno?
Znas li ko je na vlasti? A znas li u kojoj su stranci Dino i Harun? Stoja je SDP. Hoces mi reci da nisu mogli naci pare sada kad smo evropski prvaci a mogli su dok smo bili niko i nista?
Smijesan argument. Kazem ovo je nastavak rata sa Jusufom zbog kojeg ispasta BH kosarka koju ce pokopati da dokazu da su bili 'u pravu'.
Aferim jos jednom. Ovo nije vidjelo profesionalaca, ovo su amateri.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam davno rekao za Jusufa pravila se moraju poštovati, i kad radiš u nekoj firmi, ne možeš ići kad hoćeš već moraš pitat. On je dobio 3 dana slobodnog i više nije vratio. Možda savez nije morao baš onako reagovat, ali Juka nije imao uopšte osnova da traži "rat", uvrijeđen njego ego jer mora poštovati pravila.
Ni meni se Dino ne sviđa, ali Harun je tu najbolji. Šta god radio, mi smo imali rezultate, pripreme vrhunske, u A selekciji trener vrhunski. Mlađe selekcije i dječaka i djevojčica počele se okupljat, i to konstantno bilježeći odlične retzultate, osim U-20 prošle godine kad smo ispali u B diviziju, ali ćemo se vrlo brzo vrati u A diviziju, ako uopšte bude ove selekcije. Sve su ovo pozitivne stvari koje meni daju za pravo da kažem da greška učinjena što on ode. I Juka mora igrati a ne baviti se savezom, svi mi znamo da ono 70-80% nisu njegove riječi već Enesa.
Ni meni se Dino ne sviđa, ali Harun je tu najbolji. Šta god radio, mi smo imali rezultate, pripreme vrhunske, u A selekciji trener vrhunski. Mlađe selekcije i dječaka i djevojčica počele se okupljat, i to konstantno bilježeći odlične retzultate, osim U-20 prošle godine kad smo ispali u B diviziju, ali ćemo se vrlo brzo vrati u A diviziju, ako uopšte bude ove selekcije. Sve su ovo pozitivne stvari koje meni daju za pravo da kažem da greška učinjena što on ode. I Juka mora igrati a ne baviti se savezom, svi mi znamo da ono 70-80% nisu njegove riječi već Enesa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovo mi je prvo palo na pamet. Kad ga se bude pitalo reci ce nemam ja veze s tim to vise nije moj posao. Dakle, prije 15 dana si prestao to raditi, sto znaci da si trebao imati finansijsku konstrukciju za cijelu godinu! Zao mi je Harune, veoma NEFER prema ovoj djeci koja su TE proslavila. To je to bosansko srce prkosno! Jasta je! Poruka narednom poslodavcu: kad Harun ode, poslije njega potop! Jer on tako zeli.bhsport je napisao/la:Znaci poceo je ispunjavati obecanja. I prethodnih godina nije bilo para pa su se dizali krediti, pa onda kuknjava plac pa se navuku sponzori i sve rijesi. Oicto je strateska odluka bila, hajmo zrtvovati pripreme da se ukaze sta je i koliko Harun Mahmutovic uradio za kosarku.
Aferim grobari!
1. Harun
2. Stoja
3. Dino
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 06 jan 2016, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Harun je milion puta govorio kako ovo nije njegova reprezentacija, a hvali se sta je sve on uradio isto kao da nije kosarka u BiH postojala prije njega. Kao da nismo bili klupski prvaci '79 u muškoj i '89 u ženskoj konkurenciji. Hvali se da je on zasluzan za sve, a savez financijski posluje k'o poljoprivredna zadruga. Jedino kod nas igrači daju pare da se ode na pripreme. Zašto on nije za ove godine obezbjedio stalne financijske prihode??
Iskreno boli me k*rac za Haruna i Jusufa, ali najveci problem u ovom savezu jeste Konakovic. Kako je moguce da premijer Kantona, politički uticajna osoba u vladajucoj stranci ne može da namakne pare za evropske prvake i ostale selekcije? U Hrvatskoj Zdravko Mamic je povezan sa tamošnjom vladajucom strankom pa od Dinama napravi balkanskog giganta, stalnog učesnika Uefa takmičenja.
Nešto užasno smrdi u ovom savezu i poslije odlaske ove dvojice ( vjerovatno ) desit ce se pad, a pad ce biti proizvod njihovog nerada, a oni to nece priznavat i otici ce nam kosarka u pm. Poznajem lično pojedine reprezentativce i žao mi je što prije svega tako dobre osobe, pa tek onda kosarkasi nece uspjeti ostvariti najvece uspjehe radi parazita na funkcijama.
Iskreno boli me k*rac za Haruna i Jusufa, ali najveci problem u ovom savezu jeste Konakovic. Kako je moguce da premijer Kantona, politički uticajna osoba u vladajucoj stranci ne može da namakne pare za evropske prvake i ostale selekcije? U Hrvatskoj Zdravko Mamic je povezan sa tamošnjom vladajucom strankom pa od Dinama napravi balkanskog giganta, stalnog učesnika Uefa takmičenja.
Nešto užasno smrdi u ovom savezu i poslije odlaske ove dvojice ( vjerovatno ) desit ce se pad, a pad ce biti proizvod njihovog nerada, a oni to nece priznavat i otici ce nam kosarka u pm. Poznajem lično pojedine reprezentativce i žao mi je što prije svega tako dobre osobe, pa tek onda kosarkasi nece uspjeti ostvariti najvece uspjehe radi parazita na funkcijama.
SARAJEVO
citiracu jednog forumasa sa drugog forumaUnofficialpage je napisao/la:Ja sam davno rekao za Jusufa pravila se moraju poštovati, i kad radiš u nekoj firmi, ne možeš ići kad hoćeš već moraš pitat. On je dobio 3 dana slobodnog i više nije vratio. Možda savez nije morao baš onako reagovat, ali Juka nije imao uopšte osnova da traži "rat", uvrijeđen njego ego jer mora poštovati pravila.
Samo ne razumijem lavinu komentara u fazonu "tjerali ste Haruna, eto vam sad". Tri činjenice:
- Harunu jednostavno ističe mandat, niko ga nije otjerao
- Harun nije otišao, još uvijek je u Savezu, odlazi u aprilu kako je izjavio
- Para jednostavno nema, taj isti Harun je izjavio da će se morati stegnuti kaiš što se tiče omladinskih selekcija, znači ostao on ili ne ostao para za turnire nema
Sve je tu funkcionisalo dobro oko omladinskih selekcija u vremenu koje vežemo za njega, ali do para se dolazilo muljanjem i petljanjem bez ikakvog dugoročnog plana(npr. da se privuče neki baš silan sponzor tipa Adidas koji bi finansirao sve selekcije), tako da je bankrot bio sasvim očekivan nakon takvog zaleta gdje se trošilo čak i više nego što se moralo(U20 muška i ženska selekcija, sasvim bespotrebne).
No, Harunu se mora priznati da mu je barem bilo stalo. Da ima para u Savezu, on bi tu djecu poslao na turnire. Ovi što će doći poslije njega će toliko brinuti da sve i da bude para, neće uopće imati pojma ni da postoje ti turniri, a kamoli da oni nešto organizuju i šalju djecu, a tek im neće padati na pamet da rade neki posao skauta i traže našu talentovanu djecu po inostranstvu.
Eto vidite kako sam ja objektivan. Ja ću pohvaliti Haruna za ono što je dobro, ali isto tako ću reći da on i klika oko njega svojim ponašanjem rade sve da sabotiraju nastup Nurkića za BiH, a bez njega, igrača na kojem bi trebali bazirati igru u narednih 15 godina, ništa što oni dobra urade nema smisla. Umjesto da mu ljube guzicu, oni se nešto inate, iskazuju sujetu, ne spominju ga na zvaničnoj stranici Saveza itd.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Cekaj, Jusuf je dijete, a Harun i klapa stare drtine, koje su se trebali znati postaviti, a ovako su mislili slomiti Enesa preko Jusufa i dobili sto su dobili.Unofficialpage je napisao/la:Ja sam davno rekao za Jusufa pravila se moraju poštovati, i kad radiš u nekoj firmi, ne možeš ići kad hoćeš već moraš pitat. On je dobio 3 dana slobodnog i više nije vratio. Možda savez nije morao baš onako reagovat, ali Juka nije imao uopšte osnova da traži "rat", uvrijeđen njego ego jer mora poštovati pravila.
Davno sam rekao, ne mozes lose radit a dobrom se nadati.
Samo ova politika mi se ne svidja, pocelo je urusavanje svjesno i namjerno.
Opet kazem i ponovit cu, ne moze naci pare za evropske prvake a mogao je za clanove B divizije.
Nece da trazi i stratski su odabrali seljacku politiku.
Stvarno ne mogu da vjerujem, Harunom nerad e moji ljudi jeste smijesni i jadni
Samo toliko, kada se nekada skonta da se od sponzora ne moze sve isfinanisrati koliko god ih namakao jer drzava mora dati znacajna sredstva biti ce nam lakse. Adidas, AIR Jordan nece biti sponzori dok se drzava u to ne ukljuci tako su Hrvati dobili AIR-a i poslije se i zajebali slucaj Bender i tako to .
Ali neka bice nama dobro , a djeca ova svakako ce otici na svjetska i europska prvenstva

Ali neka bice nama dobro , a djeca ova svakako ce otici na svjetska i europska prvenstva
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
TaRgEt_ je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem, Harunom nerad e moji ljudi jeste smijesni i jadniSamo toliko, kada se nekada skonta da se od sponzora ne moze sve isfinanisrati koliko god ih namakao jer drzava mora dati znacajna sredstva biti ce nam lakse. Adidas, AIR Jordan nece biti sponzori dok se drzava u to ne ukljuci tako su Hrvati dobili AIR-a i poslije se i zajebali slucaj Bender i tako to .
Nego koliko se može isfinansirat,(molio bih te konkretno da citiraš iz finansijskog izvještaja KSBIH) jeli u sponzore računaš i Bh Telecom i Elektroprivredu koje su ustvari "novac od države" samo na drugi način.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
kim je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem, Harunom nerad e moji ljudi jeste smijesni i jadniSamo toliko, kada se nekada skonta da se od sponzora ne moze sve isfinanisrati koliko god ih namakao jer drzava mora dati znacajna sredstva biti ce nam lakse. Adidas, AIR Jordan nece biti sponzori dok se drzava u to ne ukljuci tako su Hrvati dobili AIR-a i poslije se i zajebali slucaj Bender i tako to .
Nego koliko se može isfinansirat,(molio bih te konkretno da citiraš iz finansijskog izvještaja KSBIH) jeli u sponzore računaš i Bh Telecom i Elektroprivredu koje su ustvari "novac od države" samo na drugi način.
Pokazalo se koliko moze, a da tog Telecoma nije bilo nebi imali ni reprezentacija, jer pripreme svim selekcijama karte, prijateljske autobuse to ne ide na vodu i ostalo, sreca pa Centrotrans kaze platite kada mozete i jos mnogo takvih ljudi. Jednostavno dok drzava ne kaze 1,5 milion maraka od Telecoma, 1,5 Elektroprivreda 1,5 neka druga kompanija propascemo . Ovo sada sto ide je smijesno i zanemarivno, kada neko kaze 100 k maraka pa gdje su pare i slicno meni smijesno bude.
U sustini neka bude sto biti mora, a kazem ti Harunu je bilo stalo i sve, radio je sve gurao nema sta nije pravio da dodje da djeca imaju pripreme, ali to tako ne moze dovijeka. Puklo je ovdje, otice se na ta Europska i Svjetska i ove godine 100 % a poslije ko zna.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
U državi gdje je prije par dana, 850 radnika poslano kući iz jedne firme, neko sanja da mu država namakne 5 milona da bi on mogao organizovati sve, ne moj me zezati. Nek podnese izvještaj za svoj rad, da vidimo koliko smo bili dužni kad je on došao na funkciju, koliko sad kad mu ističe mandat. U tom periodu nek pokaže sve prilive novca u savez, pa da vidimo kako se radilo, moglo se dok je nerko trenerka davao po 500.000 km.TaRgEt_ je napisao/la:kim je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Stvarno ne mogu da vjerujem, Harunom nerad e moji ljudi jeste smijesni i jadniSamo toliko, kada se nekada skonta da se od sponzora ne moze sve isfinanisrati koliko god ih namakao jer drzava mora dati znacajna sredstva biti ce nam lakse. Adidas, AIR Jordan nece biti sponzori dok se drzava u to ne ukljuci tako su Hrvati dobili AIR-a i poslije se i zajebali slucaj Bender i tako to .
Pokazalo se koliko moze, a da tog Telecoma nije bilo nebi imali ni reprezentacija, jer pripreme svim selekcijama karte, prijateljske autobuse to ne ide na vodu i ostalo, sreca pa Centrotrans kaze platite kada mozete i jos mnogo takvih ljudi. Jednostavno dok drzava ne kaze 1,5 milion maraka od Telecoma, 1,5 Elektroprivreda 1,5 neka druga kompanija propascemo . Ovo sada sto ide je smijesno i zanemarivno, kada neko kaze 100 k maraka pa gdje su pare i slicno meni smijesno bude.
U sustini neka bude sto biti mora, a kazem ti Harunu je bilo stalo i sve, radio je sve gurao nema sta nije pravio da dodje da djeca imaju pripreme, ali to tako ne moze dovijeka. Puklo je ovdje, otice se na ta Europska i Svjetska i ove godine 100 % a poslije ko zna.
Ne može se letiti za Atine, Barcelone, na račun saveza mufte, ne mogu da toliko koštaju selektori "volonteri", i da se ima paprena plata koja se pravda, nema veze što nije redovna naplatiće se nekad.
Samo čista statistika, pa onda filozofija, svaka čast za sportski dio priče, ali hajd da mi vidimo na kraju koliko je to sve uredu sa papirima.
Zadnja izmjena: kim, dana/u 06 jan 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
Kako vam nije mrsko isto drljati po stoti put. Tačno se zna ko na čiju stranu vuče, a niko do sada nije promijenio mišljenje. Na temi mladih sam napisao šta mislim a trebao sam ovdje.
Pozz
Pozz
zaboljisportuBiH je napisao/la:Kako vam nije mrsko isto drljati po stoti put. Tačno se zna ko na čiju stranu vuče, a niko do sada nije promijenio mišljenje. Na temi mladih sam napisao šta mislim a trebao sam ovdje.
Pozz
Mislio sam dali tamo pisat, ali vidio sam ko sve piše i odustao, jer sad da ih natjeraš da napišu potencijalni spisak za turnir u Turskoj nebi znali, jer bi mješali godišta, a i ne znaju ove mlađe koji nadolaze. Tu sam nekad temu najviše gotivio, ali sad slabo zađem tamo.
Sada krajem mjeseca sve ce biti crno na bijelo u Banja Luci , pa ce mnogi da se zapitaju smjestalo se svasta radilo se svasta, a to o 5miliona mi kao floskula zvuci tvoja neka losa, jer HEP da oko 3,5 miliona eura svake sezone za repke u Hrvata a 5 miliona ti treba da sve selekcije funkcionisu bez problema, i to su cinjenice. Znaci u Hrvata HEP izdvoje najvise u Srba Telekom Srbija i onda jos sponzora pa se radi bez problema. Kod nas ako ko moze bolje, imace priliku pa cemo da vidimo, samo se bojim da ce ovo biti kao rukomet imati jednu reprezentaciju i zdravo., slavicemo kao da smo prvaci Europe ako odemo na Europsko.kim je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Kako vam nije mrsko isto drljati po stoti put. Tačno se zna ko na čiju stranu vuče, a niko do sada nije promijenio mišljenje. Na temi mladih sam napisao šta mislim a trebao sam ovdje.
Pozz
Mislio sam dali tamo pisat, ali vidio sam ko sve piše i odustao, jer sad da ih natjeraš da napišu potencijalni spisak za turnir u Turskoj nebi znali, jer bi mješali godišta, a i ne znaju ove mlađe koji nadolaze. Tu sam nekad temu najviše gotivio, ali sad slabo zađem tamo.
A vidjeces i ti sve sam, koliko znam i ti si jako blizu strukturama saveza.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ma sve je ovo raja iz košarke ili bliska njima što ovdje pišu. Ja isto znam neke raje pa do mene dođe sve ovo što vi pišete. Da ne govorim kad bi znao i bližu raju savezu šta bi znao. I sto posto sam ubijeđen da svi ovdje što pišu vuku na svoju stranu iz određenih interesa ili zbog toga što poznaju ljude koji su na toj strani interesa pa imaju informacije od samo jedne strane.
TaRgEt_ je napisao/la:Sada krajem mjeseca sve ce biti crno na bijelo u Banja Luci , pa ce mnogi da se zapitaju smjestalo se svasta radilo se svasta, a to o 5miliona mi kao floskula zvuci tvoja neka losa, jer HEP da oko 3,5 miliona eura svake sezone za repke u Hrvata a 5 miliona ti treba da sve selekcije funkcionisu bez problema, i to su cinjenice. Znaci u Hrvata HEP izdvoje najvise u Srba Telekom Srbija i onda jos sponzora pa se radi bez problema. Kod nas ako ko moze bolje, imace priliku pa cemo da vidimo, samo se bojim da ce ovo biti kao rukomet imati jednu reprezentaciju i zdravo., slavicemo kao da smo prvaci Europe ako odemo na Europsko.kim je napisao/la:zaboljisportuBiH je napisao/la:Kako vam nije mrsko isto drljati po stoti put. Tačno se zna ko na čiju stranu vuče, a niko do sada nije promijenio mišljenje. Na temi mladih sam napisao šta mislim a trebao sam ovdje.
Pozz
A vidjeces i ti sve sam, koliko znam i ti si jako blizu strukturama saveza.
Ja sa strukturama saveza nemam nikakve veze, osim što odem po ispisnicu ili što registrujem igrača, ili što odem platiti kaznu za moj bivši klub, dok ih mogu pomoći, zadnjih 6 mjeseci nikakvu dodirnu tačku, i sad sam rahat, vidim se sa nekim ljudima kad sam tu, ali ne volim pričat o košarci, uglavnom oni mene zovu i pitaju dali im mogu pomoć za djecu, za stipendiju, probu negdje vani.
Ove koji si ti ugošćavao nikad nisam sreo, i ne mam želju, oni su mi ne bitni jer od njih nikada nisam zavisio, uvijek su mi bili bitni odnosi sa ovim regionalnim savezima, jer tu završi se dio posla, a i klub koji sam pomagao nije nikada bio visoko plasiran.
Meni je drago što će on napraviti od KK Bosne ono što je obećao.
Ja sa strukturama saveza nemam nikakve veze, osim što odem po ispisnicu ili što registrujem igrača, ili što odem platiti kaznu za moj bivši klub, dok ih mogu pomoći, zadnjih 6 mjeseci nikakvu dodirnu tačku, i sad sam rahat, vidim se sa nekim ljudima kad sam tu, ali ne volim pričat o košarci, uglavnom oni mene zovu i pitaju dali im mogu pomoć za djecu, za stipendiju, probu negdje vani.
Ove koji si ti ugošćavao nikad nisam sreo, i ne mam želju, oni su mi ne bitni jer od njih nikada nisam zavisio, uvijek su mi bili bitni odnosi sa ovim regionalnim savezima, jer tu završi se dio posla, a i klub koji sam pomagao nije nikada bio visoko plasiran.
Meni je drago što će on napraviti od KK Bosne ono što je obećao.[/quote]
Svako ima pravo valjda se druzi sa kim zeli, pa tako i ja, a a ja nikoga nisam ugoscavao nego tako kao i ti volim sa svakim sjesti i popricati. A kazem ti sve ce se vidjeti, pa ko bude neka odgovara ako ima sta. Neka bude kako ti kazes, ja tebe previse postujem i cijenim, jer ipak si ti radio, stvarao i trudio se za razliku od nekih.
Toliko od mene na ovu temu.
Meni je drago što će on napraviti od KK Bosne ono što je obećao.[/quote]
Svako ima pravo valjda se druzi sa kim zeli, pa tako i ja, a a ja nikoga nisam ugoscavao nego tako kao i ti volim sa svakim sjesti i popricati. A kazem ti sve ce se vidjeti, pa ko bude neka odgovara ako ima sta. Neka bude kako ti kazes, ja tebe previse postujem i cijenim, jer ipak si ti radio, stvarao i trudio se za razliku od nekih.
Toliko od mene na ovu temu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.