Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Planiram uzeti zvucnu karticu pa mi treba misljenje nekog ko se razumije u vezi ove zk
http://support.creative.com/kb/ShowArti ... x?sid=2602
Hocu li osjetiti ikakvo poboljsanje u odnosu na integrisanu realtek koja dodje na ovoj maticnoj http://www.msi.com/product/motherboard/ ... o-overview
Gledam dosta filmova sa dts i dd zvukom i bitno mi je da je reprodukcija sto bolja.. Eto moze neki savjet??
http://support.creative.com/kb/ShowArti ... x?sid=2602
Hocu li osjetiti ikakvo poboljsanje u odnosu na integrisanu realtek koja dodje na ovoj maticnoj http://www.msi.com/product/motherboard/ ... o-overview
Gledam dosta filmova sa dts i dd zvukom i bitno mi je da je reprodukcija sto bolja.. Eto moze neki savjet??
BUDI ŽELJO !!!
Moze li se ista instalirati (igrice) na ovaj Windows10? Sranja od OS!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
svaka igra ima podrsku za win 10 tako da ne znam o cemu pricasGunner4 je napisao/la:Moze li se ista instalirati (igrice) na ovaj Windows10? Sranja od OS!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Re: $: RE: Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ne igram nesto cesto cisto da ima i u glavnom ove starije. Bukvalno svaku koju sam pokusao je bilo blokada, ili pise da ne podrzava sistem. Igra iz 2005...miki_92 je napisao/la:svaka igra ima podrsku za win 10 tako da ne znam o cemu pricasGunner4 je napisao/la:Moze li se ista instalirati (igrice) na ovaj Windows10? Sranja od OS!
mislio sam da pricas o novijim naslovima, vjerovatno je problem u crackovima koji su radjeni za starije OS
originali npr. na Steamu nemaju te probleme
probaj staviti tamo u compatibility modu da je boota, stavi xp ili 7, provjeri drivere jesu li up-to-date, probaj traziti crack za win 10...
originali npr. na Steamu nemaju te probleme
probaj staviti tamo u compatibility modu da je boota, stavi xp ili 7, provjeri drivere jesu li up-to-date, probaj traziti crack za win 10...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
joj sve si mi rekao.
Kada zavrsim sa poslom procackacu to.
Uglavnom hvala na pomoci.
Uglavnom hvala na pomoci.
Raja trebam pomoc;
Kad ulazim na chrome pojavljuju mi se razne reklame,pa ne mogu otvarat stranice koje zelim. Sve ide sporije ...
Izbrisem preglednik pa ga opet skinem na filehipa i opet isto....
Ima li ko rjesenje za ovo ?
Kad ulazim na chrome pojavljuju mi se razne reklame,pa ne mogu otvarat stranice koje zelim. Sve ide sporije ...
Najlakše i najjednostavnije je da instaliraš neki drugi preglednik (Opera, Firefox...).anti_zli je napisao/la:Raja trebam pomoc;
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- thekoplegend
- Kontakt:
Ako bi mi mogli preporuciti neki laptop, cijena ni prevelika ni premala, oko 1000 KM neka bude, koja stotina gore-dole nije vazno, hvala u svakom slucaju.
Negdje si pokupio virus. Mozes li mi reci ime koje stoji ispod reklama? Obicno se pojavljuje na svakojanti_zli je napisao/la:Raja trebam pomoc;
naprijed rejal
Ne znam samo na koje ime mislis, gdje to da procitam ?
Vecinom su to neke nagradne igre.
Ima li ko rjesenje ? Sad cu pokusat sa drugim preglednikom ?
Ima li ko rjesenje ? Sad cu pokusat sa drugim preglednikom ?
[quote="anti_zli"]Ne znam samo na koje ime mislis, gdje to da procitam ?
Ima li ko rjesenje ? Sad cu pokusat sa drugim preglednikom ?Da li poznaje neko sigurnu stranicu za skidanje preglednika ?
Ima li ko rjesenje ? Sad cu pokusat sa drugim preglednikom ?Da li poznaje neko sigurnu stranicu za skidanje preglednika ?
Imam i ja isti problem oko chrome-a. Na nekim stranicama, mi izbacuje reklame sa stranice alibaba. Ne znam kako da ih uklonim. A imam neke adblockere i slicno. :/ Pa ako neko moze pomoci, bujrum.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Skinete iobit uninstaler i sve nezeljene toolbare deinstalirati. Zatim imas nekih programcica koji se ubace tokom instalacije prioritetnog softwera (obicno se ne pazi, a samo to treba odcekirati).
Zatim provjeriti dodatke u odredjenom browseru, te na kraju skinuti malwarebytes te neki AV, a preporucio sam dobar na proslim stranicama.
Zatim provjeriti dodatke u odredjenom browseru, te na kraju skinuti malwarebytes te neki AV, a preporucio sam dobar na proslim stranicama.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Ljudi molim pomoć
Evo ovako, pojavljuje mi se ona glupa poruka "Windows is not genuine"
Ja sam davno nekad skinuo neki WGA remover i uklonio taj problem, međutim to više ne mogu skinuli ili ga sad ne znam naći
, nešto sam ukucavao i riješio problem na nekih mjesec dana ali se evo opet pojavilo i stalno mi izbacuje tu poruku, pa ako netko zna kako ga totalno ukloniti bio bih jako zahvalan 
Ja sam davno nekad skinuo neki WGA remover i uklonio taj problem, međutim to više ne mogu skinuli ili ga sad ne znam naći
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Evo družeToxicity je napisao/la:Ljudi molim pomoć
Ja sam davno nekad skinuo neki WGA remover i uklonio taj problem, međutim to više ne mogu skinuli ili ga sad ne znam naći, nešto sam ukucavao i riješio problem na nekih mjesec dana ali se evo opet pojavilo i stalno mi izbacuje tu poruku, pa ako netko zna kako ga totalno ukloniti bio bih jako zahvalan
[youtube][/youtube]
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Kucas u command promptu SLMGR -REARM (obaveno razmak i crtica pored ovog rearm), zatim enter, restart i iskljucis windows update.
Hvala, svaka čast legendo!!BvB09 je napisao/la:Evo druže
[youtube][/youtube]
Hvala i @Asteriks, ali mislim da to samo na mjesec dana odgodi aktivaciju?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Jest ako ne iskljucis windows update.
Cak se taj update moze sam ukljuciti, ak koristis neki tune up pogram ili AV koji ima te opcije.
Cak se taj update moze sam ukljuciti, ak koristis neki tune up pogram ili AV koji ima te opcije.
Kako ''drugi'' account na W 10 prebaciti u onaj administratorski? Da li je to uopće moguće uraditi?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 3 gosta.