Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Imam problema sa uhom vec dvije godine, bio bolestan jedno vrijeme i kako sam puhao nekako se stvorila ta voda unutra...yebem im doktorsku skolu kad mi niko ne moze pomoci
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imena navodnih zlostavljača rahmetli Mahira._dreamer_ je napisao/la: Izvini o kakvim je imenima rijec
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo cudan osjecaj, ali nista strasno. Al' kad sam imao upalu uha, dok me pregledao otoskopom dok mi oci nisu izasle od boli. Draze bi mi bilo da me neko kosarkaskom loptom u muda nabio, eto o kakvoj se boli radi. Al' da se razumijemo, ispiranje ne boliLakoste je napisao/la:Kad vec spominjete to ispiranje usiju, da li to boli? U zadnje vrijeme mi se stalno desaav da mi je ko desno uho zacepljeno i na njega slabije cujem pa bih otis'o da mi prociste al nesto mi bed da mi kopkaju po uhu.
Sto se tice te djece, ne treba se stavljati na fb, ali ko god je kriv zelim im sve najgore i njima i roditeljima. Nadam se da će se normalno riješiti ovaj slučaj i da će roditelji te djece biti sankcionisani, kao i da će se javno obznaniti njihova imena kao i imena te monstruozne djece.
Pricam danas s drugaricom, i kaze mi da joj kod sestre u razredu svi imaju instagram osim nje, a djeca po 11god imaju. Ne znam sta koji qurac stavljaju na instagram, možda crteže livade sa Suncem u ćošku papira. Čak ni ja nemam instagram
Nad tobom sunce najljepše sja
Nije navodnih!rio_Ferdy88 je napisao/la:Imena navodnih zlostavljača rahmetli Mahira._dreamer_ je napisao/la: Izvini o kakvim je imenima rijec
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trib brate sretan bozic, ocekujem pecenja, adresu cu ti ostavit u p.p. Iako ne slavim bozic CashMan hvala na bozicnom poklonu 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ima li ovde neko iz Republike Srpske, treba mi jedna info ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ja postavio sliku, moderator je izbrisao..._dreamer_ je napisao/la:Izvini o kakvim je imenima rijecrio_Ferdy88 je napisao/la:Nemojte lijepiti ta imena, jbg može svašta to izazvati, svakako su ljudi vidjeli to po fejsu, a neko je možda ni kriv ni dužan na tom spisku, neka institucije (tužilaštvo i sud) rade svoj posao.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nisam mjesecimaDANTES je napisao/la:Dex je napisao/la:Kako mi je vid otišao u pmSve mi mutno
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Eto popravio.Dex je napisao/la:Nisam minutamaDANTES je napisao/la:Dex je napisao/la:Kako mi je vid otišao u pmSve mi mutno
Nullius in verba
Ne smije od žene.Heller je napisao/la:Eto popravio.Dex je napisao/la:Nisam minutamaDANTES je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja.Puma je napisao/la:Ima li ovde neko iz Republike Srpske, treba mi jedna info ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je ba ovo? Imamo yebenu sektu na Ilidzi... 
Dantese sretan Bozic, Trib i Kardec takodje i svima ostalima koji slave.. zapravo nisam siguran ni vi da ga slavite ali sretno kako god
This time next year we'll be millionaires.
Sretan Božić svima koji slave 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
?SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ba ovo? Imamo yebenu sektu na Ilidzi...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
messilla je napisao/la:Sretan Božić svima koji slave
slavimo. hvalaMomciluk je napisao/la:Dantese sretan Bozic, Trib i Kardec takodje i svima ostalima koji slave.. zapravo nisam siguran ni vi da ga slavite ali sretno kako god
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pogledaj na sorsu intervju sa onim Kaplanom, nekadasnjim ministrom. Onaj turski koledz, pa ova sada skola sto je u centru paznje... sve pripadaju tom Gulenu, turskom islamisti kojeg je Erdogan istjerao iz Turke. Veze nisam imao...High je napisao/la:?SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ba ovo? Imamo yebenu sektu na Ilidzi...
Mislim i da je International Burch University nešto s njima. Znam da im ne važe diplome u Turskoj.SlevinKelevra je napisao/la:Pogledaj na sorsu intervju sa onim Kaplanom, nekadasnjim ministrom. Onaj turski koledz, pa ova sada skola sto je u centru paznje... sve pripadaju tom Gulenu, turskom islamisti kojeg je Erdogan istjerao iz Turke. Veze nisam imao...High je napisao/la:?SlevinKelevra je napisao/la:Sta je ba ovo? Imamo yebenu sektu na Ilidzi...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.