Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 16 feb 2009, 18:58

Nece niko od "nasih" strucnjaka da radi kao selektor jer im je malo 5000 eura i nece tu biti dok nebude para a oni(vecina) bi dosli radi saveza samo da ima para a kada se prica o reprezentaciji oni su pametnjakovici.
A sto se tice Cirine izjave o Hadzibegicu i to da je on drugoligaski trener, Ciro je u potpunosti u pravu, bio je i selektor pa nije uspio ustvari nije znao da obavlja tu duznost, a on je vjeciti drugoligaski trener i taki ce biti uvijek.
Mozemo mi o Ciri govoriti sta hocemo ali vidi se sve na utakmici kad igra reprezentacija, NAVIJACI SVE GOVORE,
znaci hori se Ciro, Ciro, Ciro, i normalno i ja ga podrzavam i podrzavat cu ga, on je selektor moje drzave, moje BiH i mislim da moze dosta toga uraditi sa nasim zlatnim momcima.
Ciro svaka cast, samo naprijed
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

nisha
Kontakt:

Post Postao/la nisha » 16 feb 2009, 19:17

Ciro je jedna obicna kar...
Šta je?

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 feb 2009, 19:48

u pravu su ovi koji kazu da jedini ciro moze voditi nasu repku sa ovim savezom i koji nesto moze uspjeti uz ovakav savez i za to mu treba bit zahvalan.budite sigurni da ovi dok su zivi nece otic iz saveza i kad riknu opet ce doc neko njihov.kazete da treba zrtvovati jedan ciklus kvalifikacija to je obicna glupost opet oni nebi otisli za njihovo protjerivanje potrebna je jedna visa sila.
CIRO MAJSTORE.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 feb 2009, 20:07

amir je napisao/la:Nece niko od "nasih" strucnjaka da radi kao selektor jer im je malo 5000 eura i nece tu biti dok nebude para a oni(vecina) bi dosli radi saveza samo da ima para a kada se prica o reprezentaciji oni su pametnjakovici.
A sto se tice Cirine izjave o Hadzibegicu i to da je on drugoligaski trener, Ciro je u potpunosti u pravu, bio je i selektor pa nije uspio ustvari nije znao da obavlja tu duznost, a on je vjeciti drugoligaski trener i taki ce biti uvijek.
Mozemo mi o Ciri govoriti sta hocemo ali vidi se sve na utakmici kad igra reprezentacija, NAVIJACI SVE GOVORE,
znaci hori se Ciro, Ciro, Ciro, i normalno i ja ga podrzavam i podrzavat cu ga, on je selektor moje drzave, moje BiH i mislim da moze dosta toga uraditi sa nasim zlatnim momcima.
Upravu si navijaju, ali vidi ovo. Šta bi ti uradio u trenutku kad se oko tebe nalazi neznam destine navijača (onih koji podržavaju nekoga) a ti tog nekog nevolis, naravno da, u većini slučajeva, ćete ponijeti atmosfera te da ćeš i ti zapjevati. Zar ne ?!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 16 feb 2009, 20:24

amir je napisao/la:Nece niko od "nasih" strucnjaka da radi kao selektor jer im je malo 5000 eura i nece tu biti dok nebude para a oni(vecina) bi dosli radi saveza samo da ima para a kada se prica o reprezentaciji oni su pametnjakovici.
To je tvoje misljenje i to postujem,nadam se da ti se nece oci otvoriti na ruzan nacin brate amire!
AMAR OSIM!!!

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 feb 2009, 20:26

jel ti stvarno mislis da on ima toliku platu?

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 feb 2009, 21:40

dobro amire...svako ima svoje misljenje i treba postovati...a prvo sto se tice nasih legendi...niko nece da radi s mafijom pa jos i za neku sicu...pa to je za njih uvreda...evo jedan primjer Kodro...covjeku je bila uvreda kad su mu dali 5000 eura plate...covjek je igro u Barci gdje plata bila u najmanju ruku 10 puta veca...i on opet pristane...nisu mu bile bitne pare nego da ozivi nas fudbal...i to njegovi pomocnici nisu primali platu a on je sa njima dijelio bjednih 5000...a kakav si ti patriota kad kritikujes nase legende a podrzavas lopova, kretena i protivnika Bosne i Hercegovine....svaka cast amier...
a evo ti i Farukove trenerske karijere:

* 1995-98 Football Club Sochaux-Montbéliard (Francuska)
* 1999 Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine
* 2000-01 Real Betis de Seville (Španija)
* 2002-04 Espérance Sportive Troyes Aube Champagne (Francuska)
* 2004-05 Gaziantespor (Turska)
* 2006-06 Diyarbakirspor (Turska), od marta do maja
* 2006-07 Denizlispor (Turska)
* 2007-07 Chamois Niortais FC (Francuska)

ako se Betis i Sochaux mogu nazvati drugorazrednim klubovima e onda neznam sta je prvorazredni...normalno ako ne racunas Barcu, Real i PSG i Liyon....a kakav je ciro trener...
evo i njegova karijera trenerska

Vevey
FC Sion
Lausanne Sports
Švicarska
NK Rijeka
NK Dinamo Zagreb
Grasshopper
PAOK FC
FK Priština
NK Dinamo Zagreb
Nantes
NK Dinamo Zagreb
Hrvatska
Iran
NK Osijek
NK Dinamo Zagreb
NK Mura
NK Varteks
HNK Hajduk Split
Neuchâtel Xamax
NK Zagreb
BiH
koji je ovdje prvorazredni klub...pogledaj ko ima bolju trenersku karijeru...jedini bolji klub je Nantes...a i u njemu nije imo nekih dobrih rezultata...
amire skontaj malo
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 16 feb 2009, 21:45

OBJAVIO je to Institut za nogometnu povijest i statistiku u Koelnu. Alex Ferguson je proglašen najboljim nogometnim trenerom, dok su Ćiro i Bilić podijelili 43. mjesto.

1986. godine, deset je puta proslavio naslov najbolje engleske momčadi, a najplodnija mu je bila sezona 1998/99 kada je osvojio Ligu prvaka, Premierligu, FA kup i svjetsko klupsko prvenstvo. Lani je bio na pragu ponavljanja tog uspjeha, no izostao mu je samo naslov pobjednika FA kupa.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i niza hrvatskih klubova klubova Miroslav Blažević i aktualni glavni strateg hrvatske reprezentacije Slaven Bilić na diobi su 43. mjesta zajedno s Advocaatom, Viallijem, Coelhom, Clementeom, Heynckesom i Van Bastenom, čime su bolje plasirani od priznatih nogometnih stručnjaka poput Beniteza, Granta, Gullita, Keegana, Zica, Zoffa, Mancinija...

ps. Ciro je osvojio 3. mjesto na svjetsko prvenstu u Francuskoj :D
pss. Ciro je poceo trenersku karijeru kad je Faruk imao 6. god a iskustvo je jako bitan faktor

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 feb 2009, 21:53

Eh ovako sad cu i ja da dodam svoje. Za sve Cirine pristalice, ako oni misle da radi dobar posao, postavio bi pitanje sto poziva igrace koji nemaju pravo nastupa za BiH. To je znak da covijek ne radi svoj posao kako treba, jer ako zelim jednog igraca u mojoj repki onda cu istraziti sve o njemu. Ali to Ciro prepusta novinarima, a on ce da ide na oskare. Ja vam i dalje tvrdim da je on samo dosao da podigne sebi rejting u Hrvatskoj i u BiH, tj. malo besplatne reklame, a yebe se njemu za nasu repku.
A vi ako vjerujete ovoj statistici (izvinite sto cu ovo sada napisati) ste za Jagomira. Benitez je osovoji Ligu Prvaka, Kup Uefa, spanjolsko prvenstvo, FA kup, europski super kup, engelski super kup. Pa covijeku jos samo fali EP i SP da osvoji sve sto se moze osvojiti u svijetu nogometa i da je Ciro bolji od njega, oni koji su pravili tu statistiku sigurno su u tom trenu bili napuseni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 16 feb 2009, 22:00

Bilić za 2 godine ko i Ćiro ! Toliko o kvaliteti

A Ćiro ima skoro 30 godina se bavi trenerskim poslom
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 feb 2009, 22:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
dobro amire...svako ima svoje misljenje i treba postovati...a prvo sto se tice nasih legendi...niko nece da radi s mafijom pa jos i za neku sicu...pa to je za njih uvreda...evo jedan primjer Kodro...covjeku je bila uvreda kad su mu dali 5000 eura plate...covjek je igro u Barci gdje plata bila u najmanju ruku 10 puta veca...i on opet pristane...nisu mu bile bitne pare nego da ozivi nas fudbal...i to njegovi pomocnici nisu primali platu a on je sa njima dijelio bjednih 5000...a kakav si ti patriota kad kritikujes nase legende a podrzavas lopova, kretena i protivnika Bosne i Hercegovine....svaka cast amier...
a evo ti i Farukove trenerske karijere:

* 1995-98 Football Club Sochaux-Montbéliard (Francuska)
* 1999 Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine
* 2000-01 Real Betis de Seville (Španija)
* 2002-04 Espérance Sportive Troyes Aube Champagne (Francuska)
* 2004-05 Gaziantespor (Turska)
* 2006-06 Diyarbakirspor (Turska), od marta do maja
* 2006-07 Denizlispor (Turska)
* 2007-07 Chamois Niortais FC (Francuska)

ako se Betis i Sochaux mogu nazvati drugorazrednim klubovima e onda neznam sta je prvorazredni...normalno ako ne racunas Barcu, Real i PSG i Liyon....a kakav je ciro trener...
evo i njegova karijera trenerska

Vevey
FC Sion
Lausanne Sports
Švicarska
NK Rijeka
NK Dinamo Zagreb
Grasshopper
PAOK FC
FK Priština
NK Dinamo Zagreb
Nantes
NK Dinamo Zagreb
Hrvatska
Iran
NK Osijek
NK Dinamo Zagreb
NK Mura
NK Varteks
HNK Hajduk Split
Neuchâtel Xamax
NK Zagreb
BiH
koji je ovdje prvorazredni klub...pogledaj ko ima bolju trenersku karijeru...jedini bolji klub je Nantes...a i u njemu nije imo nekih dobrih rezultata...
amire skontaj malo
Koliko je Hadzibegic jak kao trener govori to koliko je provodio vremena u klubovima, godina ili godina i po, znaci ljudi skontaju nevalja i odma noga iz kluba, ja nisam protiv nasih legendi, naprotiv, bio sam sav sretan kada je za selektora dosao Meho Kodro, i bilo mi je zao kada je otisao (otjeran), ali ovome Hadzibegicu bi ja zabranio da moze davati ni komentare o reprezentaciji a pogotovo nebi mu dao da bude selektor. Problem je sto nasi strucnjaci se jos nisu "napasli" love i nemogu doc raditi u savezu ili biti selektor jer nemaju para u savezu.
Neko gore u postu napisa da nemoze da se savlada na utakmici jer ga ponesu emocije i da on sa onima koji uzvikuju Ciro, Ciro i on se prikljuci,( a on je kao protiv Cire ) to znaci da je vecina i to dobra vecina onih koji podrzavaju Ciru.
Vi koji ste protiv Cire, to je vase misljenje i ja vas ne pokusavam uvijeriti drukcije, ima svako pravo na svoje misljenje, vi na svoje a ja na svoje misljenje.
Pozdrav za sve, a narocito za csh@ i zeljo do groba@
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 16 feb 2009, 23:22

miroslav blazevic je napisao/la:CheGuevara MOGAO BI MALO ČUČNUT-JESI CUO ZA TU RIJEČ
Ma nije problem, ali cekaj samo sekund da ti se mama digne sa koljena, jadnica, sva se preznojila... ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 16 feb 2009, 23:36

CheGuevara je napisao/la:
miroslav blazevic je napisao/la:CheGuevara MOGAO BI MALO ČUČNUT-JESI CUO ZA TU RIJEČ
Ma nije problem, ali cekaj samo sekund da ti se mama digne sa koljena, jadnica, sva se preznojila... ;)
nije ti to trebalo,pozz

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 16 feb 2009, 23:46

lolo je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la:
nije ti to trebalo,pozz
jel njemu trebalo?? ili jel njemu treba non stop preko PM da mi pise takve stvari, jel tako blazevicu/amire ;)
nije da me to pogadza, nedo bog :mrgreen: nego je preslo sa dosade u napor...nebitno..nemam kome polagati racune a ni tebi..cekam ban a srce me zaboli za ...! :lol:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 feb 2009, 01:24

Admir_Sa je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Pa jarane kad budemo igrali bez ovih najboljih ni ja necu tu reprezentaciju podrzavati a dok Zvjezdan,Zlatan i co igraju mislim da ih treba podrzati pa i 1% sanse iskoristiti za kvalifikacije.Opet mjesamo savez i igrace.A jel ti stvarno mislis da je savez ovisnik o tim parama od ulaznica?Pa to im je samo desert a glavno jelo je FIFA+UEFA.
kakva ba fifa+uefa?

nema interesa za reprezentaciju, nema gledalaca, nema sponzora=nema love! Ovako cemo zrtvovat jedan ciklus, a mozemo puno toga dobit. 14 godina od rata a nash fudbal samo tone li tone i oept kazem vi se nadate nekom uspjehu. Ja ti kazem da nema ni 1% sanse za ikakav uspjeh, jer savezu nije u interesu da se igdje plasiramo (iljo svakako ide gledati hrv, ovaj srbin srbiju, a nashi se za koju milju maraka solidarishu sa njima i nishta zivo ne poduzimaju za prosperitet bh fudbala)
Admire, to sve sto kazes je Ok, ali mislis li ti stvarno da je to ostvarljivo? Tesko, i sam si rekao da je tu mala vjerovatnoca. Podrzajem tvoj stav u jednu ruku, boriti se protiv onih gamadi u savezu na bilo koji nacin, ali bojim se da ono zasto se ti zalazes ne pije vode. Ti mozes ovdje ubjediti jedan procenat da je ta ideja ispravna (mada se i ovdje mucis itekako) ali kako ostale ubjediti da je to ispravno, i kako iz toga napraviti neki rezultat...po meni to je neostvarljivo koliko god to razumno izgledalo. Od par stotinjek hiljada poklonika fudbala, koliko god ti trubio svoju ideologiju, uvijek ce se naci njih 20-30 hiljada koji ce vjerno bodriti svoju reprezentaciju, bez obzira na okolnosti!
Prema tome, ako ne znas za bolje rijesenje...bolje ni ovo isticati...jer ono je jednostavno neostvarljivo!

Sad Usanovic, prije Pasalic i jos ranije Pusina...zar stvarno mislite da se tih krimosa na takav jednostavan nacin rijesite?!
Vom Jäger zum Gejagten

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 17 feb 2009, 02:52

Pa sami ce oni otici kada ne bude gledalaca. Ja sam svjestan da su nikakve sanse da se to desi, ali mislim da je taj stav ispravan i uvijek cu ga svima isticati. Ubjedio sam par kolega/prijatelja da ne idu vishe na utakmice i ljudi fakat ne idu, gledaju na tv-u i to je to. Bakljade ih sigurno nece otjerati, protesti isto tako, upotreba "nasilja" je cista utopija..... Vidjeli smo nakon onih 50 ljudi protiv azerbejdzana kako su se posteno zabrinuli za sebe, samo da znate da je tada bila opsta frka u savezu. Al et dovedu ciru i spase sebe...... Lako njima sa nama vako glupima
nema potpisa

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 17 feb 2009, 08:08

Nista protiv Cire nemam i ruzno je reci starijem od sebe da laze :D al Ciro voli slagat vise neg se hljeba najest- zar ne evo samo pogledaj (prvi slucaj -IGRACE SVI-hahah(ukljucujujci Papca i Saliha-naravno ni jedan od njih ne igra drugi-slucaj-NIKO MI-SE U POSAO NECE MJESAT - vidi se voza se sa menadzerima i Munibom :D
treci-slucaj-NADAREVIC VISE NIKAD -heheh sad ga zove nazad :D
cetvrti-slucaj-IGRAT CE-MO PROTIV JAKE REPKE HAHAHAH a mi izgubismo od Rijeke :D :(

Ciro je star za ovog posla i postao je senilan .
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 feb 2009, 14:07

evo danas u novinama citam ciro rekao da mu je paznju skrenuo veroljub salatic iz svicarskog grashopersa te da razmislja da umijesto povrijedenog ibisevica pozove ili custovica ili topica
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 17 feb 2009, 14:13

fk sarajevo je napisao/la:evo danas u novinama citam ciro rekao da mu je paznju skrenuo veroljub salatic iz svicarskog grashopersa te da razmislja da umijesto povrijedenog ibisevica pozove ili custovica ili topica
citao sam i ja, ali dosadasnjim ponasanjem i djelovanjem ćiro je mislim izgubio povjerenje navijača. Apsolutno mu ništa ne vjerujem. Druga stvar, Veroljub Salatić nema naše državljanstvo, ima 23god a već je igrao za Švicarsku U21 selekciju (sličan slučaj kao Radman) tako da nema pravo nastupati za nas. Opet Ćirino iz šupljeg u prazno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 feb 2009, 16:01

Ne bi me vise kod Cire cudilo da sutra u novinama izjavi sljedece:

"Sine da vama Ciro kaze gledao sam onog Cristiana Ronalda, koji igra za Man. UTD i njega mislim pozvati za utakmice sa Belgijom".
Ja mislim on gleda samo igraca cije se prezime zavrsava na ic ili vic, pa ce on njega da pozove, pa nek novinari onda istrazuju moze li on igrati za BiH ili ne moze, a on ce da ide na oskare.
Nema sta trener kome Sir Alex Ferguson zavidi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.