FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prestanite Saida prizivati barem zbog njega; čovjek je uništen povredama, Alispahić. Berberović koji je mnogo duže u klubu se vratio i zaradio neke os najgorih epiteta a kod većine tih je bio visoko rangiran. Isto tako bi se i Said pljuvao po mahali i forumima, a bolje je da ostane u ovakvom sjećanju.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Meni je Dzemo jedan od najboljih igrača frajer bez greške igra.PitarBordo je napisao/la:Prestanite Saida prizivati barem zbog njega; čovjek je uništen povredama, Alispahić. Berberović koji je mnogo duže u klubu se vratio i zaradio neke os najgorih epiteta a kod većine tih je bio visoko rangiran. Isto tako bi se i Said pljuvao po mahali i forumima, a bolje je da ostane u ovakvom sjećanju.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Said svakako ne bi imao pravo nastupa za nas, ustvari ni za koga, ove sezone, jer je vec igrao za Dinamo i za Lokomotivu, tako da nema potrebe da ga se spominje.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@zuka cekamo update igraca 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
17 mu ističe posudba,moze doci kao posuđen ili moze raskinuti sa Dinamom pa doći kao slobodan.ultrasegamega je napisao/la:Said svakako ne bi imao pravo nastupa za nas, ustvari ni za koga, ove sezone, jer je vec igrao za Dinamo i za Lokomotivu, tako da nema potrebe da ga se spominje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nema potrebe da dolazi. Jel toliki problem shvatit da to nije više onaj igrač koji je razvalio levskog ???
Pustite se sentimentalnosti!!
Pustite se sentimentalnosti!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta je sa Alispahicem i Hebibom oni su jos kod nas?
Mozda ih jesa drzi jos uvijek u slucaju da ne uspije dovesti bolje.
Nebi ja volio da vise bude odlazaka uz dva extra ciljana pojacanja to je odlicna ekipa sve kontam da bi nakon ovih priprema mnogi mogli eksplodirati radovac hebibovic alispahic okic izuzev ako neki imaju one hronicne nezaljecive povrede
Mozda ih jesa drzi jos uvijek u slucaju da ne uspije dovesti bolje.
Nebi ja volio da vise bude odlazaka uz dva extra ciljana pojacanja to je odlicna ekipa sve kontam da bi nakon ovih priprema mnogi mogli eksplodirati radovac hebibovic alispahic okic izuzev ako neki imaju one hronicne nezaljecive povrede
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Krste Velkoski napušta FK Sarajevo, ponude stigle iz Rusije, Turske i Južne Koreje
http://www.klix.ba/clanak/160107036
http://www.klix.ba/clanak/160107036
- Evolution87
- Kontakt:
Ma nece on nidje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mislim da je clanak napravljen na osnovu teksta danasnjeg tariguza, gdje Krle daje izjavu i kaze da je skoro postignut dogovor i usput fali brazilce
Mosa RajvoSa
Tražit će da ode , pored Cezara Bekića , Leona ako ostane teško da ima plejsa u špicu. .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje, ni ja ni ti individulano nismo mjerne jedinice za ovo što sam ja napisao. Činjenica je da Said ovakav kakav jeste niti je ono što je bio kada je kod nas valjao Levski niti ima prostora za njega ovakvog. Kada bi došao ovdje odigrao bi veoma malo i za to malo bi pokupio dosta minusa, ne treba to ni njemu ni nama. Kao što reče Totti, mislim da nije teško shvatiti da to nije taj Said i sa tom pričom treba se raskrstiti fakat.Majkl je napisao/la:Meni je Dzemo jedan od najboljih igrača frajer bez greške igra.PitarBordo je napisao/la:Prestanite Saida prizivati barem zbog njega; čovjek je uništen povredama, Alispahić. Berberović koji je mnogo duže u klubu se vratio i zaradio neke os najgorih epiteta a kod većine tih je bio visoko rangiran. Isto tako bi se i Said pljuvao po mahali i forumima, a bolje je da ostane u ovakvom sjećanju.
On the other hand naš najlošiji igrač haman odlazi, nije on džaba teretanu uplatio preko zime.

Samo Saraj'vo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kako moze imati ponudu iz Turske? Ja mislio da ja lazem? 
corava koka zrno ubodeZukanovic je napisao/la:Kako moze imati ponudu iz Turske? Ja mislio da ja lazem?
Samo Sarajevo
Sad kad dođe neki Loptinho da se kvota stranaca ispuni 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Valja jos jedna usta hraniti..treba uzeti vece pare vani, i zato ide 
Ovo sam mislio napisati nakon slike iz teretane, ali mi se nije dalo...
Jos mu i ugovor istice na ljeto..a nema produzenja. Znaci, to je to od Krste. Sretno majstoru, u svakom slucaju
))
Ovo sam mislio napisati nakon slike iz teretane, ali mi se nije dalo...
Jos mu i ugovor istice na ljeto..a nema produzenja. Znaci, to je to od Krste. Sretno majstoru, u svakom slucaju
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Još Radovca i mirna Bosna .
- PitarBordo
- Kontakt:
Joj kad se i za Krstu ne dovede adekvatna zamjena pa ga počnu praviti od giovana isti oni koji su ga pljuvali dok je tu bio... 
Samo Saraj'vo.
Ja cim sa vidio onu sliku juce,kako krle i na odmoru trenira,jasno mi je bilo da se sprema da ide... tamam bi to radio radi igranja kod nas 
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, brojjedan, budzak, fks74, kogmagie46, kupus army, muhamedhulk, Zeko87 i 84 gosta.