Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
lijepo je to, ali u najmanju ruku trip da je Hanuka, ne znam sta je ono, SDA jugendBitiSrcemVezan je napisao/la:Jer je 25. puno veći brend...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:čuo sam ali nisam znao da si u orkestru. doduše cigan si, trebalo je biti sumnjivo D:
Niti sam rekao da sam u orkestru, niti su samo Cigani svirači, niti samo Cigani pjevaju na uvce, ali kad sam već Cigan nek sam i svirač
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa morat ću nekad potrefitrio_Ferdy88 je napisao/la:Po 5658 put Malik najavljuje 2012
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sretan Žićbo onim koji slave.

I na fejsu isto.Bosniacum Lilium je napisao/la:lijepo je to, ali u najmanju ruku trip da je Hanuka, ne znam sta je ono, SDA jugendBitiSrcemVezan je napisao/la:Jer je 25. puno veći brend...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ti si to primijetio ? To je ona urbana raja, jednakosti i slobode, a sutra bi dernek pravili kad bi mogli 
Odakle ti taj dres ? Dobra ti za zelena, čuči ti
a gledam bas ove grupe od faxa, za onaj katolicki svi cestitaju, sturili se jadnici a ovaj pravoslavni niko, a cini mi se da imam vise kolega pravoslavne vjeroispovjesti 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Goalgetter
- Kontakt:
Sretan Bozic svima koji slave. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Hrvatsko cvijecemiki_92 je napisao/la:a gledam bas ove grupe od faxa, za onaj katolicki svi cestitaju, sturili se jadnici a ovaj pravoslavni niko, a cini mi se da imam vise kolega pravoslavne vjeroispovjesti
Ma bahlije. Ja kao pravi Bosanac i Hercegovac slavim sve praznike većih religija kod nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:I ti si to primijetio ? To je ona urbana raja, jednakosti i slobode, a sutra bi dernek pravili kad bi mogli
Prijavi se na sportsport liga chat.
Merhametli narod.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hrvatsko cvijecemiki_92 je napisao/la:a gledam bas ove grupe od faxa, za onaj katolicki svi cestitaju, sturili se jadnici a ovaj pravoslavni niko, a cini mi se da imam vise kolega pravoslavne vjeroispovjesti![]()
Ima li mi nocnih havera? 
Op. Ja sam večeras na trećoj. Tamo?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I ja sam veceras treca, vjerovatno je i JoseM treca. 
Vjeruješ Kifli?Kaunas je napisao/la:Znači zatvara se Međunarodna ako se istinitim pokažu Lovrenovićeve tvrdnje.
Razvališmo se od posla. Pravi udarnici.Belmin6 je napisao/la:I ja sam veceras treca, vjerovatno je i JoseM treca.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zna se ko radi, a ko qrcem maše(legenda). 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuli u školi da mu očuha nazivaju pogrdnim imenima, pozove direktor Mahira u kabinet i pita ga je l' mu smetaKaunas je napisao/la:Znači zatvara se Međunarodna ako se istinitim pokažu Lovrenovićeve tvrdnje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nastavak te pesme je "...i ostala boranija zagrebacka kroacija"alan_kardec je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:To nek dokazuje DANTES , a mi mozemo da zapevamo " Oj grobari semenkari yebo vas je Fljamurtari...".![]()
![]()
![]()
Ovu nisam do sad čuo, večeras ću je pjevati drugu na uvce. @Trib brate daj još koju takvu udarničku dok sam pod uticajem vina.
Hvala burazeru !arelinho je napisao/la:Sretan Bozic svima koji slave pogotovo @Tribu i @Kardecu i jednom starom forumasu koji nije usao dugo,a to je @Devil. Sve najbolje.![]()
ooooo Rooney hvala ti, ooooooooo Rooney hvala ti o Rooney hvala ti oooooooooooooooRooney88 je napisao/la:I od mene sretan praznik klapi koja slavi, naveo sam ih stranicu-dvije prije ali shabani ni da odgovore kao gospoda. @Trib samo da dokaze kako je Redzep c.i.fut (cuj zvjedzice za ovo xD), sta dokazujes ono sto je fakt.
Ajde sad na ss. ba i zavuci jedno dva komada za pocetak sezone.
@Lily my darling hvala.
@Svire hvala.
I hvala svima od srca.
p.s. napenali me Rooney da se zahvaljujem svakom pojedinacno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....