Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
gledaj ljepote na forumu otkako nema one frajlice kojoj su uštipci, krofne i sva peciva urođeni fetiš
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Lakše se diše odma smaračicaHigh je napisao/la:gledaj ljepote na forumu otkako nema one frajlice kojoj su uštipci, krofne i sva peciva urođeni fetiš
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
[youtube][/youtube]
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Nastavak te pesme je "...i ostala boranija zagrebacka kroacija"![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mučki provokator .High je napisao/la:sisaj, zvezdo
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
[youtube][/youtube]Tribalian je napisao/la:Mučki provokator .High je napisao/la:sisaj, zvezdo![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la: [youtube][/youtube]

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Slavljen neka je Allah! Postao sam amidža.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Klovn i Praštaj su ubdjedljivo 2 najbolje pjesme SARSa, kakva emocija 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ČestitkeRomagnoli13 je napisao/la:Slavljen neka je Allah! Postao sam amidža.![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tribalian je napisao/la:Našu grupu niko ne shvata, snaga,ponos iz nje izbija...
@Romagnoli
Cestitam, neka je zivo i zdravo!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Treba mi neko ko zna raditi u photoshopu. Neće vam uzeti puno vremena. Unaprijed zahvalan.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Gdje raja sa treće? Jeste živi? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Tribalian je napisao/la:High je napisao/la: [youtube][/youtube]Našu grupu niko ne shvata, snaga,ponos iz nje izbija...
[youtube][/youtube]
#urbanomalo
#urbanomalo
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Masala, ČestitamRomagnoli13 je napisao/la:Slavljen neka je Allah! Postao sam amidža.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ajde vise album bem ti raznorazni trap i sranja danasnja, vrijeme je da se objasne neke stvari..
trap guru trap boss 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.