[youtube][/youtube]
Transferi igrača Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Protiv velikih ekipa se pokaze sta igrac zna. Pssst
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Šeufik Šefko Šefketa Okić - 600k
Pa ni babo mu ovoliku cijenu ne bi stavio, i to da mu je jedinac..
Izvozana djevojka Duljevića - 169k
Pa ni babo mu ovoliku cijenu ne bi stavio, i to da mu je jedinac..
Izvozana djevojka Duljevića - 169k
Ajzea je forumaš godine !
- jurisicduska
- Kontakt:
Normalno da će igrač za kojeg je odbijena tolika ponuda toliko i vrijediti.
Mrsko mi je vaditi žalili ste se što je Bajić 900 a prodali ga za 500. Žalili ste se što je Cimirot milion a prodali ga za 1,3 miliona.
Ne razumijem frustracije. Džaba što vam Memija vrijedi na transfermarketu toliko u stvarnosti ako uzmete pola miliona maraka nogama se u guzicu udarajte. Kvesu ste dali za orahe, baju za orahe i sad odjednom bi da neko vrijedi milion. Ne ide to tako djeco draga.
Ako neko plati i ove sad cijene što su trebate bit prezadovoljni a o većim da ne govorimo. Dok je za Duljevića odbijena tolika ponuda. Pa vi možete plakati to je tako.
Mrsko mi je vaditi žalili ste se što je Bajić 900 a prodali ga za 500. Žalili ste se što je Cimirot milion a prodali ga za 1,3 miliona.
Ne razumijem frustracije. Džaba što vam Memija vrijedi na transfermarketu toliko u stvarnosti ako uzmete pola miliona maraka nogama se u guzicu udarajte. Kvesu ste dali za orahe, baju za orahe i sad odjednom bi da neko vrijedi milion. Ne ide to tako djeco draga.
Ako neko plati i ove sad cijene što su trebate bit prezadovoljni a o većim da ne govorimo. Dok je za Duljevića odbijena tolika ponuda. Pa vi možete plakati to je tako.
Stvarno ne znam gdje sam to napisao? Samo mi je smijesno da Duljevic sa 2 gola i 2 ass ima 1.5mil cijenu, Okic 600k itd.MortemHz je napisao/la:Pinoglavi slicno vazi i za tebe, prvo se informisi kako radi stranica pa onda kukaj svima kako su svi protiv vas, kako je Sloboda najbolja i veca od Sarajeva, kako trebaju imati prednost umjesto prvaka drzave i slicno.
A s jedne strane dolazi vam golman Chelsea na posudbu, s druge nakon vise od pola sezone ste na poziciji koja ne vodi u Europu uz tezak raspored s obzirom da gostujete trenutno prvoplasiranoj i drugoplasiranoj ekipi u nastavku sezone, tako da ima i ta strana price. Jeste, i playoff je podigao rejting kluba kao i cijene igraca a s druge strane naredne godine vas je razbio Lech koji je preocajno usao u prvenstvo Poljske ove sezone. Jeste osvojili ligu sasvim zasluzeno i to utice na cijene igraca, ali ste je osvojili zato jer ste bili manje losi od Sirokog, a ne jer ste bili nesto predobri(bez omalovazavanja osvajanja titule bili ste dovoljno dobri da budete najbolji u prvenstvu, ali mislim da se vecina vas slaze sa ovim).
Stvarno ne poredim cijene igraca Slobode sa drugim, nego ovo prenapuhavanje igraca Sarajeva mi je smijesno, a ako tako funkcionise kako ti kazes onda je ovo jadna stranica iako sam je smatrao ozbiljnom.
Takodjer nigdje nisam napisao da mislim da se vi slazete sa ovim cijenama jer je ovo previse i za izrazito subjektivno gledanje.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 jan 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Treba Zukanovicu reci da ima jos klubova u BiH osim Sarajeva 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bogotac iz Radnika Marko Obradovic samo 300k 
Krešo Kordić u komšija 50 milja
pade i ti šoKre qurcu za uši

Re: Odg: RE: Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Veoma nekorektno od tebe!!!Psajdak je napisao/la: Izvozana djevojka Duljevića - 169k
- jurisicduska
- Kontakt:
Najbolji, najskuplji, bez dugova, aktuelni prvaci,najveći transfer lige, najmoderniji kamp, najbolji sponzori, plačite. I ja bih plakao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ali to jeste tako Tuzlak, razni faktori uticu na to i to ne zavisi od nas i ne moze biti izrezirano od njemaca, druze moj oni imaju kancelarije, zgrade..nije to nesto sto ti i ja sastavimo pa posaljemo. Pinoglavi, ni ja se ne slazem jer mislim da nismo zasluzili ove cijene pogotovo ne radi prve polusezone. Otici cemo mi u evropu kako god, borit cemo se za titulu do zadnjeg kola ali ne razumijem zasto napadate momka (to je jedini razlog sto pisem ovo) kada to profesionalci prihvataju kojima je ovo posao u pravom zivotu? Naveo sam dosta razloga a evo i da spomenem da Sarajevo ima trenutno 39 igraca pod ugovorom iako je dosta igraca otislo i samim tim cijena mora biti veca u odnosu na ostale klubove jer Sloboda ima 22, Zeljeznicar 25 i tako dalje. Ne slazem se ni ja sa nekim stvarima pogotovo ne sa Okicem ali nemate razlog napadati momka jer on ne radi za njih uopste (ne prima platu) od njih vec samo sugerise cijene kao sto ja sad mogu reci da Duljevic vrijedi 26 miliona eura a onaj ko prihvata i prepravlja cijene ce provjeriti i dati svoje misljenje i sam ce to usvojiti bazirano na godinama, koliko je standardan, reprezentacija, povezanost sa istom, kapiteni itd itd. Igraci koji imaju preko 30 po pravilu imaju manju cijenu ali recimo Zebi se povecala jer je zasluzio a oni bas gledaju po godinama i strasno mijenjaju na bolje ako si mladji npr. Bajic 900.000 a momak je otisao za 500.000 dok je Cimirot bio 1.000.000 a otisao je za 1.300.000 sto znaci da Sarajevo itekako dize standarde ma koliko god to vama smijesno zvucalo ali uzeti 1.300.000 eura za jednog igraca iz nase lige nije mala stvar.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 07 jan 2016, 23:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dakle smatras da su ovo realne cijene igraca Sarajeva?jurisicduska je napisao/la:Najbolji, najskuplji, bez dugova, aktuelni prvaci,najveći transfer lige, najmoderniji kamp, najbolji sponzori, plačite. I ja bih plakao.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jednom rijecju, divovi.jurisicduska je napisao/la:Najbolji, najskuplji, bez dugova, aktuelni prvaci,najveći transfer lige, najmoderniji kamp, najbolji sponzori, plačite. I ja bih plakao.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
o, j e b a l e vas vise cijene na TM smijesnom....dobro je neko napisao....igrac vrijedi onoliko za koliko se proda...smarate vise sa TM...evo i ja mislim da igraci sarajeva vrijede po 2 miliona,svaki...i sta sad....samo par njih ce se maknut iz kaljuge ove lige a ostalima valja opet do godine u kakanj iako vrijede stotine hiljada maraka
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 07 jan 2016, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja bih prije dao 1 mil za Memiju nego za Duljevica ali eto
Moguce je i da Sarajevo zna prodati trenutno igraca. Nesto kao Mamic u Hrvatskoj..
Moguce je i da Sarajevo zna prodati trenutno igraca. Nesto kao Mamic u Hrvatskoj..
- GoodisonPark
- Kontakt:
Poenta je da se jazavac blamira sa ovim cijenama, kao i svi ostali koji pokušavaju da opravdaju ovo što radi
Nana preselila sa ilidže na koševo - 65k eura
Nana preselila sa ilidže na koševo - 65k eura
povratak otpisanih!
Duška care kakve veze ima ovo sa cijenom igraca na TM ako gledamo vrijednost individualno. Realno prenapuhano je u odnosu na ostale igrace nase lige koji su kvalitetom u pola grama a ima ih dostajurisicduska je napisao/la:Najbolji, najskuplji, bez dugova, aktuelni prvaci,najveći transfer lige, najmoderniji kamp, najbolji sponzori, plačite. I ja bih plakao.
Pa ništa, zaputi se kod kakve hodže, izgleda da te neko gađo mrvama od hurmašica.staragarda je napisao/la:o, j e b a l e vas vise cijene na TM smijesnom....dobro je neko napisao....igrac vrijedi onoliko za koliko se proda...smarate vise sa TM...evo i ja mislim da igraci sarajeva vrijede po 2 miliona,svaki...i sta sad
Ajzea je forumaš godine !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:o, j e b a l e vas vise cijene na TM smijesnom....dobro je neko napisao....igrac vrijedi onoliko za koliko se proda...smarate vise sa TM...evo i ja mislim da igraci sarajeva vrijede po 2 miliona,svaki...i sta sad
@Pastrmka, ima kod njih veze, to ti pokusavam objasniti pogotovo to sto smo aktuelni prvaci, evo lupam Sloboda neka osvoji ove godine vidjet ces koliko ce skociti cijena jer su prvaci, nece koliko Sarajevo svakako jer smo mi ''vece'' ima bez ikakve uvrede ali skocila bi na oko 9-10 miliona kada bi doveli jos 3 solidna igraca.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- HenryLloyd
- Kontakt:
Sada i vi pretjerujete. Jbg ako su ljudi dobili 1,3 za Cimirota a odbili 1,5 za Duljevica, onda se ne treba cuditi zasto su cijene kakve jesu za Radovca i Velkoskog koji je i reprezentativac Makedonije. Ljudi iza sebe imaju i kineza to im sigurno mnogo pomoze u prodaju njihovih igraca. Kako sam primjetio, svim top klubovima u ligi su cijene od proslog updatea podignute za skoro +2 mil.
Plavo proljece! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.