Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 07 jan 2016, 23:30
Čestitke Rustem-agi!
Podrška jokeru i palom bratu mcmlxvi-u u ovim teškim trenutcima za njih

1946
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 07 jan 2016, 23:40
Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 07 jan 2016, 23:41
DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
aaaaaaaaaaaa niko nikada, neće saznat' š'a se dešavaaaaaa
1946
-
Bolanos
-
Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Na sta tacno mislis brate?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
joker90
-
Kontakt:
Ako nam on ostane glavni vezni pusit cemo ga svi, ne samo Joker!

Bahati, bahati Željkan!
1946
-
Bolanos
-
Kontakt:
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
adem993
-
Kontakt:
Eh da se uključim i ja malo..neko veće ja u libris kad imam ti sta vidjet sjedi nam nas pistoljdzija radovac sa nekom trebom i drži crijevo u ruci,drug iznerviran ne mirise ga nimalo htio je da ga dobro naruzi,al ne dadoh igrom slučaju jedino slobodno mjesto je bilo pored njega i tako mi sjednemo tamo vamo pimam ga za pojačanja Kaze on da nista nezz jedino sto zna da ce se sad pokušati praviti Bosanski Dinamo da će se forsirati mladi igrači,a da stranci moraju biti klasa da bi se napravio balans i uspio sam ga pitat još šta je sa njim ide ili ne..rekao je da nista nezz i da o svemu Jesa odlučuje..tako da raja ne trebamo dizati frku oko Krstea,višak je u napadu i treba mu se gospodski zahvaliti(onaj go na šugavici je jedan od najdražih njegovih) izvinite na dužem postu
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
-
belosevic28
-
Kontakt:
Postao/la belosevic28 » 08 jan 2016, 02:09
Krste, sakam te !!!
Pregovara se sa igracima, nije lako dovesti nekoga u ovu vuko.****. De malo strpljenja ljudi...i ja bi volio ujutro procitati; Medunjanin, Babovic, Ibanez, i Vukusic potpisali trogodisnje ugovore sa FK Sarajevom...
Ali ne ide to lako.
Sabura ljudi, kritikovat cemo ako u polusezonu ne udjemo sa adekvatnim pojacanjima...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
BordoArmy88
-
Kontakt:
Postao/la BordoArmy88 » 08 jan 2016, 04:20
Ni meni nije jasno kako se neki ponašaju kao da navijaju za igrača a ne za klub...samo me zanima šta su to vidjeli u ovom makedoncu pa ga ovoliko žale i oplakuju a nije ni otišao...još da se nije vukao kao prebijena mačka po terenu haman čitavu polusezonu pa hajd...svašta.
-
joker90
-
Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Krste, sakam te !!!
Pregovara se sa igracima, nije lako dovesti nekoga u ovu vuko.****. De malo strpljenja ljudi...i ja bi volio ujutro procitati; Medunjanin, Babovic, Ibanez, i Vukusic potpisali trogodisnje ugovore sa FK Sarajevom...
Ali ne ide to lako.
Sabura ljudi, kritikovat cemo ako u polusezonu ne udjemo sa adekvatnim pojacanjima...
Tad ce biti kasno Beli, tad cemo moci samo da kukamo. Kritika se mora uputiti dok jos nesto moze biti urađeno povodom stvari koje kritikujemo. Jos je samo 6 dana ostalo do prozivke, leti vrijeme nenormalno. Uklonili sljam jesmo fino, ali popunjavanje rupa tanko ide. Jos kad sam cuo ono za "probijanje budzeta", mucnina me neka uhvatila odmah.
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
High
@joker90 krenuo u prvu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
I izgleda nije jedini

-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 08 jan 2016, 08:33
Bolanos je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
Na sta tacno mislis brate?
Na sve ovo sto se pise, ljudi ko da ne razmisljaju sta pisu, ko da ke takmicenje ko ce vise crnjaciti kad dodje taj period da se kritikuje i ne gleda se ni koga ni kako, samo nek' se pljuje. S druge strane nakon dvije pobjede svi oni sto pljuju su spremni ruku u vatru dati da cemo biti sampioni svemira. Idemo iz krajnosti u krajnost. Ako nekog igraca uzmemo na zub moze svaku utakmicu dati gol opet ce biti najgori.
@BordoArmy88 otkad znam za sebe navijam za Sarajevo, posto zivim tu gdje zivim nekad prije nije bilo jednostavno pratiti utakmice Sarajeva ali nikad mi ni jedan igrac i ni jedan funkcioner iz uprave nije bio veci od kluba ali opet s druge strane bezveze ste Krstu uzeli na zub, razmisli malo je li ti logicno da igrac koji se vuce po terenu ima 6 golova i 6 asistencija. Razmisli malo braca i ti i svi ostali. Nemojte pljuvati samo zato sto svi pljuju.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
DBR1987
-
Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:DrustveniParazit je napisao/la:Yebo majku ako postoji strucnjak koji bi mogao objasniti sta je to u glavama ljudi koji navijaju za FKS. Pa djece mi ovo niĐe nema.
aaaaaaaaaaaa niko nikada, neće saznat' š'a se dešavaaaaaa
oooooooooooo sta se desilo pa te ludo volim Saraj'voooooo
ne sekirajte se i pustite ljudima u klubu da rade svoj posao .... prestanite pljuvat po igracima !!!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 08 jan 2016, 11:26
@DBR1987 pa evo haman zadnjih 7 stranica niko ništa nije pljuvao po igračima... čak se više priča o tome koliko je degutantna ova naprasna kampanja našeg kluba kontra sopstvenog igrača...
Ne kontam ove koji dođu da kažu "prestanite pljuvati po XYZ", "pustite vi upravu"... Ili sarkastične explozije tipa "ma ja treba rastjerati upravu i vratiti Baljka"...

Samo Saraj'vo.
-
DBR1987
-
Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:@DBR1987 pa evo haman zadnjih 7 stranica niko ništa nije pljuvao po igračima... čak se više priča o tome koliko je degutantna ova naprasna kampanja našeg kluba kontra sopstvenog igrača...
Ne kontam ove koji dođu da kažu "prestanite pljuvati po XYZ", "pustite vi upravu"... Ili sarkastične explozije tipa "ma ja treba rastjerati upravu i vratiti Baljka"...

IZVINI govorim o pojedincima neda mi se saltat trazit izjave nmg fakt .... nerviraju me "eksperti" koji pljuju svakog igraca koji se spomene da ide ...
Drugo neznam cemu toliki pritisak za pojacanja .... doveo svinjski par igraca dovele kone par igraca....a kod nas presing neki na forumu ko da je vec treci mjesec.... strpljenja ljudi .... nek dodju kvalitetni igraci nije bitno kad dodje 15 dana prije polusezone ....kad je kvalitetan igrac dovoljno je par treninga da se uklopi .... ( moje misljenje)
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
-
DBR1987
-
Kontakt:
Sto se tice uprave kod mene imaju jos dosta kredita da grijese .....
Leon Benko
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 08 jan 2016, 11:43
DBR1987 je napisao/la:nek dodju kvalitetni igraci nije bitno kad dodje 15 dana prije polusezone ....kad je kvalitetan igrac dovoljno je par treninga da se uklopi .... ( moje misljenje)
Ovo se identično cijelo ljeto govorilo, a svi znamo kako se taj prelazni rok neslavno zavržio - a evo Dino kaže da se tad još i probio budžet pa se sad krpi...
Samo Saraj'vo.
-
Bolanos
-
Kontakt:
franklampard8 je napisao/la:More l' 'vako ?

Taman da izborimo Evropu.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!