Gigant
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Gigant
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
mogu misliti kako bi se Rafa i Novak usutiliS-Y-L-A-R je napisao/la:
Gigant
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
zilav ovaj Dimitrov

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
prvi put da sam primjetio da je babuki svejedno kako ce mec zavrsiti i da je tu samo zbog zabave,jednostavno zabavljao se,smijao ...ta nonsalancija ga je mogla kostati ali eto dobio je nekako ...ajde idemo ovo osvojiti i sa titulom poceti sezonu 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A babuka nebi.delinjo je napisao/la:mogu misliti kako bi se Rafa i Novak usutiliS-Y-L-A-R je napisao/la:
Gigant![]()
: D
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
babuka bi bas ovako uradio,u par navrata je isto ovako reagovaovozdrica je napisao/la:A babuka nebi.delinjo je napisao/la:mogu misliti kako bi se Rafa i Novak usutiliS-Y-L-A-R je napisao/la:
Gigant![]()
: D
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Berdych extra djeluje u prva 4 gema, evo u 5. opet imao sanse za break, opcenito na ovom turniru igra odlicno. Mogla bi ovo Tomasu biti dobra godina.
Novak se mora trgnut loma.
Nije problem za Novaka, osvaja 5 gemova zaredom. A pocelo je bas kao Berdich sa DamiromQUARTERBACK je napisao/la:Berdych extra djeluje u prva 4 gema, evo u 5. opet imao sanse za break, opcenito na ovom turniru igra odlicno. Mogla bi ovo Tomasu biti dobra godina.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bas nakon ove 2 propustene sanse za break koje je imao u petom gemu meca na 3-1 i uzasnu igru Novaka do tog momenta, poceo je bas lose da igra i sve se okrenulo u Novakovu korist, dobro je.hm59 je napisao/la:Nije problem za Novaka, osvaja 5 gemova zaredom. A pocelo je bas kao Berdich sa DamiromQUARTERBACK je napisao/la:Berdych extra djeluje u prva 4 gema, evo u 5. opet imao sanse za break, opcenito na ovom turniru igra odlicno. Mogla bi ovo Tomasu biti dobra godina.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Borna u polufinali Chennaija, pobjeđuje u trećem meču Aguta. Nije mi jasno zašto Damir nijr ovdje igrao, dosta slabija konkurencija.
Berdych dobar do TB a izgleda ds se u TB raspada
Berdych dobar do TB a izgleda ds se u TB raspada
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nije mu prijala Indija prošle godine, klima je zeznuta tamo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bolje se malo sa klimom namučit nego igrati protiv TOP 10 igrača 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
VAMOS RAFA VAMOS
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sutra prvi veliki test za Rafu u novoj sezoni.Da vidimo da li je dodatno podigao nivo igre poslije ove pauze.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako je moguće da je digao nivo igre, kada se Kuznetsov šprda s njim sa osnovne linije. Sutra 5 gemova plafon.
shminka je napisao/la:Kako je moguće da je digao nivo igre, kada se Kuznetsov šprda s njim sa osnovne linije. Sutra 5 gemova plafon.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nisi svjestan kako je tamo sparno vrućo, puno muva i komaraca, često i na zmiju možeš da naletiš u hotelu.Unofficialpage je napisao/la:Bolje se malo sa klimom namučit nego igrati protiv TOP 10 igrača
sutra nole prelazi u vođstvo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zato su Idijci (IndijanciDANTES je napisao/la:nisi svjestan kako je tamo sparno vrućo, puno muva i komaraca, često i na zmiju možeš da naletiš u hotelu.Unofficialpage je napisao/la:Bolje se malo sa klimom namučit nego igrati protiv TOP 10 igrača
sutra nole prelazi u vođstvo.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nazalost kao veliki fan Rafe sada bih potpisao neki tijesan poraz u 2 seta ako bi ikako moglo, mada sumnjam i to, uzet ce ga Srbin glat sa po 3-4 gema u 2 seta izgubljena.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja bih baš Rafi dao više šansi u ovakvim situacijama, kada se muči s yebenim Carreno Bustom i Kuznetsovim, nego kada navodno "diže formu", ali i dalje smatram da Nole neće imati problema s njim, jer Španac ne posjeduje oružje da ga na bilo koji način ugrozi.
Čini mi se da je Stan odličan u Indiji, iako ga nisam gledao. Vidjet ćemo šta će uraditi protiv Pairea. Definitivno je uz Novaka prvi favorit da osvoji Australian Open. Volio bih pogledati još jedan njihov klasik u Melburnu.
Čini mi se da je Stan odličan u Indiji, iako ga nisam gledao. Vidjet ćemo šta će uraditi protiv Pairea. Definitivno je uz Novaka prvi favorit da osvoji Australian Open. Volio bih pogledati još jedan njihov klasik u Melburnu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.