Siroki ili Zrinjski imaju prednost, pa cak i da se mozda Vitez ukljuci u tu borbu.. Usput, danas vidim Sablju u Alti, sa ljepsom polovinom i kcerkom, fino je raspolozen biiogodrina je napisao/la:sa obzirom da je neko vec spomenuo da ce bit uzimanja mladih potencijalno dobrih igraca on se sigurno uklapa u tu pricu.. mi ili zrinja smo vjerovatno moguci potencijalni kupci.. i oni dobro rade sa omladincima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Kojeg je to Bogati Siroki imao Bosnjaka i Srbina u ekipi?Minjore je napisao/la:Siroki ili Zrinjski imaju prednost, pa cak i da se mozda Vitez ukljuci u tu borbu.. Usput, danas vidim Sablju u Alti, sa ljepsom polovinom i kcerkom, fino je raspolozen biiogodrina je napisao/la:sa obzirom da je neko vec spomenuo da ce bit uzimanja mladih potencijalno dobrih igraca on se sigurno uklapa u tu pricu.. mi ili zrinja smo vjerovatno moguci potencijalni kupci.. i oni dobro rade sa omladincima
Zrinjski, Radnik i Zeljo su meni nekako logicne opcije.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Govorim o forsiranju mladih i talentovanih fudbalera, ne govorim o nacionalnom kljucu... PozdravfanaticZeljin je napisao/la:Kojeg je to Bogati Siroki imao Bosnjaka i Srbina u ekipi?Minjore je napisao/la:Siroki ili Zrinjski imaju prednost, pa cak i da se mozda Vitez ukljuci u tu borbu.. Usput, danas vidim Sablju u Alti, sa ljepsom polovinom i kcerkom, fino je raspolozen biiogodrina je napisao/la:sa obzirom da je neko vec spomenuo da ce bit uzimanja mladih potencijalno dobrih igraca on se sigurno uklapa u tu pricu.. mi ili zrinja smo vjerovatno moguci potencijalni kupci.. i oni dobro rade sa omladincima
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ne svadaj se minjore
mozda i olimpic je tu uvijek da pokupi
mozda i olimpic je tu uvijek da pokupi
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Procitaj jos jednom sta si napisao. Pozdrav. A sto se tice tog Andjusica, neka ide on u Olimpic. E cuj akademija 
Cuj sta CE nam Zola.Hocu i Zolu i Stanu i Benju bolji su duplo OD ovih sto su bili.Mi doveli do sad po meni samo jedno pojacanje ostali kladionica.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Andjusic je sto se tice seniorskog fudbala, jedno veliko NISTA. Razlika njega u omladincima i sad, nebo-zemlja. Sansu je dobio, pola godine, i minuta, igre, treninga, nije pokazao, ama bas nista. Neko spominje ove "akademce" njihove. Pa to je smijesno i zalosno. Neko je i Handzica spomenuo, istog onog sto je bio kod nas u juniorima pola godine, i sto je u tih pola godine odigrao 12 minuta, ono kad je Beganovic izlazio kod rezultata 4:0
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jedinog koga bi volio vidjeti od povratnika je stanic... jer je univerzalan igrac... ostale ne bi nikako, pogotovo ne bogija i benjuAlipasino je napisao/la:Cuj sta CE nam Zola.Hocu i Zolu i Stanu i Benju bolji su duplo OD ovih sto su bili.Mi doveli do sad po meni samo jedno pojacanje ostali kladionica.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Sanicanin(Borac),Gojkovic(Istra),Jovičic(Rudar P.) Stoperi nase U-21 rep.,volio bi da neko od njih dođe kod nas,mladi su,a njihovi klubovi su u krizi
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Sanicanin okej mozda, ali ova dvojica pogotovo Gojkovicadnan6595 je napisao/la:Sanicanin(Borac),Gojkovic(Istra),Jovičic(Rudar P.) Stoperi nase U-21 rep.,volio bi da neko od njih dođe kod nas,mladi su,a njihovi klubovi su u krizi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zolotić, Stanić, Benjo ako dođu dobro su došli, uz ozbiljan rad mogu još dosta toga pružiti!
Valja imati na klupi neko rješenje,a više bi volio nekog mladog,sto moze napredovati,nego starijeg igrača.Ove sam izdvojio jer igraju za U-21,i u klubovima koji su trenutno u krizi,naravno,ima boljih,ali ovi se nekako vise isplatesajo10 je napisao/la:Sanicanin okej mozda, ali ova dvojica pogotovo Gojkovicadnan6595 je napisao/la:Sanicanin(Borac),Gojkovic(Istra),Jovičic(Rudar P.) Stoperi nase U-21 rep.,volio bi da neko od njih dođe kod nas,mladi su,a njihovi klubovi su u kriziDrug ne treba nam to.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Šta bi tom Anđušiću, ultratalentu iz Akademije?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
djedovic01
- Kontakt:
Sto se tice Andjusica, daleko mu kuca od Grbavice bila. Mladi igraci koji mogu napredovati i koji su zanimljivi uvijek su dobrodosli i nadam se da cemo i dovesti te neke "mladiće". U ponedjeljak kako rece Ipe je prozivka, a mi smo sklopili koliko-toliko tim, mada je moguce da ce se na prozivci pojaviti neki novi igraci. Ako ko dodje na polovini priprema mogao bi se desiti slucaj kao i s Jocom, pa ako se vec konta dovesti jos neko ja bi volio da to bude zavrseno do 12 u ponedjeljak i da krenemo jako u novo plavo proljece 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kompletna nagradna igra je u organizaciji HIFAelikusa je napisao/la:Ko izvlaci ove dobitnike nagradne igre sa hifom ?
oki hvala na infuIpee je napisao/la:Kompletna nagradna igra je u organizaciji HIFAelikusa je napisao/la:Ko izvlaci ove dobitnike nagradne igre sa hifom ?
p.s mislim da radnicima pozli kad kazes na clansku
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 08 jan 2016, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Na drugoj ozbiljnijoj lokaciji piše se da bi mogao Ugljesa potpisati za nas.
gdje novine ili neki forumGator je napisao/la:Na drugoj ozbiljnijoj lokaciji piše se da bi mogao Ugljesa potpisati za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.