FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlaya_tm87 » 28 maj 2010, 01:55

Stadion izgleda prejako! Kad su ono najavili zavrsetak radova?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 maj 2010, 02:04

Jel se ovo čudo sa slika trenutno GRADI u Tuzli? Svaka čast!! :D
edit: j.ebo ga atletska staza :evil: :evil:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 28 maj 2010, 02:15

Ovi iz Srebrnika su već postavili video vijest o posjeti kreditora iz Saudijske Arabije. http://www.srebrenik.net/video-vijesti/
Valjda će i Tuzlaci to uraditi sutra.
A đe da znam?!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 28 maj 2010, 02:40

2050. ce se izgraditi vjerujte,daj ljudi sta vam je pa ovo se nemoze kod nas napraviti ni za pedeset godina zato manje nade,i ismijah se fkt ono vase gostovanje olimpiku,daj ba sta je ono ljudi,pa nekad ste se mogli nazvati navijackom grupom a sad ne znam da li ste u rangu i alkohol boysima :lol:

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 28 maj 2010, 02:56

vjeran1987 je napisao/la:2050. ce se izgraditi vjerujte,daj ljudi sta vam je pa ovo se nemoze kod nas napraviti ni za pedeset godina zato manje nade,i ismijah se fkt ono vase gostovanje olimpiku,daj ba sta je ono ljudi,pa nekad ste se mogli nazvati navijackom grupom a sad ne znam da li ste u rangu i alkohol boysima :lol:
Žiku mi potpisa!
A đe da znam?!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2010, 03:16

vjeran1987 je napisao/la:2050. ce se izgraditi vjerujte,daj ljudi sta vam je pa ovo se nemoze kod nas napraviti ni za pedeset godina zato manje nade,i ismijah se fkt ono vase gostovanje olimpiku,daj ba sta je ono ljudi,pa nekad ste se mogli nazvati navijackom grupom a sad ne znam da li ste u rangu i alkohol boysima :lol:

upravo izgled naseg trenutnog stadiona i od kada nemamo svobstvenu tribinu, fakticki su oni stari navijaci se povukli sa tribine.Svi ti najavljuju povratak na tribinu, onda kada dobijemo svoju napokon tribinu, gdje ponovo mozemo liciti napokon na navijacku grupu.Svi vi ste dolazili na nas stadion i vidjeli ste da uslovi ne postoje i da se tu ne moze raditi nista sto se tice izgleda tribine.Ovaj stadion ce se zavrsiti, jer kredit je odobren, jer lovu ce dati ti arapi.Drugacije bi bilo to da su novac direktno dali ovi iz gradskih vlasti to bi se sigurno razvuko nekih 5-6 godine, kosto je i planirano.Onis u planirali da se gradi sezonski tribina po tribina, ali eto igrom slucaja ovo ce biti ubrzano sto me jako raduje

Kazu arapi moze kredit, ali nema pive na stadionu :) ...... hajde makar cemo dobit takozvani HALAL STADION :).... mozda nas i krene ako bog da :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 maj 2010, 08:35

Fukare pristale na odvikavanje od alkohola i ostalih opijata.
Samo da se Tušanj izgradi! :mrgreen: :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 28 maj 2010, 11:55

Prejako stadion izgleda. Nadam se da je istina. Ima da dodjem na otvaranje. :D
Samo da nema ove atletske staze, bilo bi jos bolje. Ali, ako je takav plan onda uredu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2010, 12:07

ma **** moramo imat atletsku jer ima atletski klub ipak stadion ce graditi koji ce sluziti i za univerzitet i druge sportske klubove u Tz
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 maj 2010, 12:12

Dino_TM je napisao/la:Prejako stadion izgleda. Nadam se da je istina. Ima da dodjem na otvaranje. :D
Samo da nema ove atletske staze, bilo bi jos bolje. Ali, ako je takav plan onda uredu.
i ja sam reko...j.e.b.o ih staza u supak :evil: :evil:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 28 maj 2010, 12:32

Hebo atletsku, ionako se mogu razvlačiti tribine na fudbalskim tekmama, a ovo će ipak biti gradski stadion.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2010, 12:50

slani grad je napisao/la:
Dino_TM je napisao/la:Prejako stadion izgleda. Nadam se da je istina. Ima da dodjem na otvaranje. :D
i ja sam reko...j.e.b.o ih staza u supak :evil: :evil:
pa i ti koda nisi iz tuzle ocami :)... cuj **** ih staza.... pa momak imamo mi i atletski klub, a vidis da nam stadion gradi grad i da je u sklopu univerziteta i st aje drugo za ocekivat?.... pa nas i atletski klub je dosta uspjesan i oni zasluzuju da budu u skopu toga.Ja znam da ti i ja volimo nas FK SLOBODU, ali ruku na srce stavis i kazes da sam upravu ovo sto sam napisao.Jeli sad trebamo graditi dva stadiona, a dobro znamo da jedva cekamo kad ce se ovvaj barem malo poboljsati :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2010, 13:09

Ja evo trazim na netu,al nigdje nema nista za arape sto su jucer bili u Tuzli,mozda pjesnik napravi konferenciju i kaze sta u vezi toga.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 maj 2010, 13:29

Vi stvarno mislite da će se taj vaš stadion izgradit u naredni 3-4 godine???pa dinamo ne može napravit svoj a imaju para bar 30 puta više od vas...

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 maj 2010, 13:32

Dabar je napisao/la:Vi stvarno mislite da će se taj vaš stadion izgradit u naredni 3-4 godine???pa dinamo ne može napravit svoj a imaju para bar 30 puta više od vas...
nemaju vise od Arapa
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 maj 2010, 13:34

Dabar je napisao/la:Vi stvarno mislite da će se taj vaš stadion izgradit u naredni 3-4 godine???pa dinamo ne može napravit svoj a imaju para bar 30 puta više od vas...
Ja koliko znam jucer arapi odobrili kredit za stadion da se pravi,jos samo papiri da se zavrse,i gradnja moze ubrzano krenuti,ako sve bude kako treba za najmanje 2 godine stadion ce biti zavrsen.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slobodaenid
Kontakt:

Post Postao/la slobodaenid » 28 maj 2010, 14:32

Ko ostaje na Tušnju?
Tušanj opsjedaju menadžeri

Prvoj postavi Slobode istekli ugovori
Ugovorne obaveze istekle su kompletnoj prvoj postavi Tuzlaka, koja je iznijela teret proljetnog dijela prvenstva i koja je osvojila duplo više bodova od nogometaša koji su prošle jeseni nosili dres Slobode

Poslije još jednog berićetnog proljeća pauza između dva prvenstva u tuzlanskoj Slobodi biti će i burna i bučna. Naime, najavljena je reorganizacija rukovodećih struktura, no pitanje ostanka ili odlaska nogometaša daleko je interesantnija tema za ljubitelje nogometa u "slanom gradu".

Ugovorne obaveze istekle su kompletnoj prvoj postavi Tuzlaka, koja je iznijela teret proljetnog dijela prvenstva i koja je osvojila duplo više bodova od nogometaša koji su prošle jeseni nosili "crveno - crni" dres. Računica kaže kako je tim Vlatka Glavaša osvojio 28, a tim Adnana Osmanhodžića i Nermina Hadžiahmetovića tek 14 bodova.

No, krenimo redom po onima kojima su istekle ugovorne obaveze. Prvi na listi je kapiten i pouzdani čuvar mreže Denis Mujkić. Nezvanično saznajemo kako popularni Mujka ima ponude iz Turske, ali se kompletan posao obavlja u strogoj tajnosti. Sa Tušnja mogu ići zimska pojačanja: Semjon Milošević, Stefan Gavarić, Alvin Karadža, Damir Smajlović i Džemal Sadiković. Najbolji strijelac Slobode Damir Smajlović, izjavio je kako za njega postoje dvije opcije: ostanak u Slobodi ili ponovni odlazak u pečalbu. Semjon Milošević je najavio kako ostaje pod uslovom da se Sloboda bori za titulu, dok se na Tušnju ostaje i Stefanu Gavariću...

Ugovor sa Slobodom će najvjerovatnije produžiti prepoređeni Gradimir Crnogorac. Oni koji su ga gledali tvrde kako je u reprezentativnoj formi. I spasilac Slobode u nekoliko susreta Samir Jogunčić, najvjerovatnije će produžiti ugovor sa matičnim klubom. Almir Bekić gotovo sigurno neće ostati na Tušnju. Mladi reprezentativac ima ponude Vojvodine i zagrebačkog Diname, te jednog bundesligaša. Na Tušnju ostaje dijete Slobode Mersed Malkić, koji se u potpunosti afirmisao ovog proljeća. E dolazimo do Senada Mujića, nogometaša kojem je Sloboda na srcu, ali kojem isto tako ističe ugovor. Mujić bi ostao na Tušnju, ali uz obostrani dogovor. Tarik Okanović je poslije deset sezona namjeravao otići u pečalbu, ali ga je u tom naumu onemogućio Mirnes Salihović, koji ga je povrijedio u utakmici 29. kola između Slobode i Veleža. Ugovor ističe i Igoru Mostarliću, a kako stvari stoje taj Zagrepčanin će najvjerovatnije ostati na Tušnju.

Status Semira Slomića i Ognjena Krasića, za sada je nepoznat. Podsjetimo kako je Krasić u zimskoj pauzi tražio inostrani angažman, a da se Slomić vratio iz Croatia Sesvete, iako je bio na pragu prelaska u Dinamo.

Biban25
Kontakt:

Post Postao/la Biban25 » 28 maj 2010, 15:07

Danas sam maksuz prolazio kraj gradilišta pa ima novih vijesti jer su počeli postavljati i krovnu konstrukciju na onom dijelu gdje su gotove tribine. Jeste da nema više od 10 radnika ali ljudi piče na onom mađaru :) .

Pa eto, ako neko ima volju i digitalac, neka ode do Tušnja pa da nam uslika novo stanje :-).

Takođe sam pogledao prostor od nove zgrade do stadiona i vjerujte da tamo ima dosta mjesta da se izgradi tribina prilazi i parking jer ce se rusiti one barake iza. Zamolite nekog da se popnete na zgradu pa da uslikate teren i prostor iza.

Pozdrav ;)

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 maj 2010, 19:14

Samo se nadam da nas neće napustiti više od 5 igrača iz prve postave, jer se oni, uz adekvatna pojačanja mogu nadoknaditi.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 28 maj 2010, 20:50

kakav ugovor ima smajlovic i jeli vezan za slobodu jos ili nakon okoncanja sezone postao slobodan igrac

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.