na vrijeme se Fox vratio na pravi put..Steph je napisao/la:trap guru trap boss
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Chat
Re: RE: Re: Chat
Pridruzujem se cestitkama!JoseMourinho je napisao/la:Masala, ČestitamRomagnoli13 je napisao/la:Slavljen neka je Allah! Postao sam amidža.![]()
Ziv bio 200 godina
"We need to suffer. And we need to fight."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Nerminovic
- Kontakt:
samo da dignem nivou malo...Tribalian je napisao/la:High je napisao/la: [youtube][/youtube]Našu grupu niko ne shvata, snaga,ponos iz nje izbija...
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- alan_kardec
- Kontakt:
High je napisao/la:sisaj, zvezdo
Da, da, šiša Zvezda i šišaće, a na Balkanu je davno sve prešišala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Misliš na dugove?alan_kardec je napisao/la:High je napisao/la:sisaj, zvezdo
Da, da, šiša Zvezda i šišaće, a na Balkanu je davno sve prešišala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Znaš ti na šta mislim. Prije svega na trofeje, a dugovi budu i prođu, bar vi to dobro znate (doduše i nisu vam bili neki dugovi).High je napisao/la:Misliš na dugove?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Moguće da mislimo na isto; asli misliš na dogmatski režim u toj Ligi?alan_kardec je napisao/la:Znaš ti na šta mislim. Prije svega na trofeje, a dugovi budu i prođu, bar vi to dobro znate (doduše i nisu vam bili neki dugovi).High je napisao/la:Misliš na dugove?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- alan_kardec
- Kontakt:
Decidno sam rekao na šta mislim, a ti traži izgovore pošto vam fali trofeja. 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Valjda misliš na decidirano, a ne decidno.
Možda ih ne biste imali toliko da nije bilo vama odgovarajućeg sistema Moći?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa to i ja kažem, decidno.High je napisao/la:Valjda misliš na decidirano, a ne decidno.
High je napisao/la:Možda ih ne biste imali toliko da nije bilo vama odgovarajućeg sistema Moći?
možda i ako i šbbkbb
Možda ne bismo imali toliko, ali bi imali opet više od vas, recimo. Eto 20 godina vam nema Zvezde i režima da vam krade trofeje, pa gdje su vam? Ukrala ih familija Osim?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako misliš nema? Crveno-bela marioneta sistema. 
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa tako, nema trofeja, fali vam.High je napisao/la:Kako misliš nema? Crveno-bela marioneta sistema.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mislio sam da su izumrli oni koji vole ta monumentalistička orgijanja u sportu.alan_kardec je napisao/la:Pa tako, nema trofeja, fali vam.High je napisao/la:Kako misliš nema? Crveno-bela marioneta sistema.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Radi li vama internet od logosofta
Sta me hebu i jos se ne javljaju na onaj broj za podrsku
Sta me hebu i jos se ne javljaju na onaj broj za podrsku
- alan_kardec
- Kontakt:
Što se Zvezde tiče, privlačno mi je sveHigh je napisao/la:Mislio sam da su izumrli oni koji vole ta monumentalistička orgijanja u sportu.Ali, hajde, vjerovatno je to pravilo da je takva atmosfera oko kluba oko kojeg leluja privlačni fašizam. Nije valjda da i na to žmiriš?
To na šta ti i slični tebi žmirite, i rođenom slijepcu je jasno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović