FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Eto i sam Stojcev je demantovao vijesti.
Ne trebamo nasjedati na ovakve vijesti i spekulacije.
Bilo kojeg portala pa i ovog.
Sabura ba ljudi
Ne trebamo nasjedati na ovakve vijesti i spekulacije.
Bilo kojeg portala pa i ovog.
Sabura ba ljudi
Od 12 kola,Sloboda 10 puta na tv 
Bicemo gledaniji od Bayerna

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
Ko prenosi brate,moja TV ili...emirzlaTu je napisao/la:Od 12 kola,Sloboda 10 puta na tv
gdje si to saznaoemirzlaTu je napisao/la:Od 12 kola,Sloboda 10 puta na tv

Sloboda Tuzla
Dvije BHT ostalo moja TV .
Na BHT 1 u direktnom TV prenosu će se emitovati mečevi 25. kola (Sloboda – Široki Brijeg) i 30. kola (Zrinjski – Sloboda). Na Mojoj TV 2 prenosiće se mečevi 19. kola (Borac – Sloboda), 20. kola (Sloboda – Radnik), 21. kola (Vitez – Sloboda), 24. kola (Sloboda – Mladost), 26. kola (Olimpic – Sloboda) i 28. kola (Travnik – Sloboda). Na Mojoj TV 1 prenosiće se meč 22. kola (Sloboda – Željezničar), te 29. kola (Sloboda – Sarajevo).
Mislim da je ovo Moja TV 1 ustvari Arena sport
Mislim da je ovo Moja TV 1 ustvari Arena sport
Jedan grad, jedna ljubav!
to možda za pitare i hercegovce prenos da gledaju dok im titula odlazi iz grada tj regije, a pravi navijači će nadam se uz dužno poštovanje prema klubu dolazit na tribinu i kupovat ulaznice regularno
coelho41 je napisao/la:to možda za pitare i hercegovce prenos da gledaju dok im titula odlazi iz grada tj regije, a pravi navijači će nadam se uz dužno poštovanje prema klubu dolazit na tribinu i kupovat ulaznice regularno

Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Kontakt:
ako se do selje sve dobije trebao bi protiv njih onda bit pun stadion 

-
- Kontakt:
Ako se momci vrate iz Banja Luke neporazeni,a ne bude barem 5,6 milja protiv Radnika ****....dzekooooTz je napisao/la:ako se do selje sve dobije trebao bi protiv njih onda bit pun stadion

-
- Kontakt:
zapad je ove sez sasvim dbr al sjever katastrofa nazalostAgamemnon86 je napisao/la:Ako se momci vrate iz Banja Luke neporazeni,a ne bude barem 5,6 milja protiv Radnika ****....dzekooooTz je napisao/la:ako se do selje sve dobije trebao bi protiv njih onda bit pun stadion

- SaltCityAttack
- Kontakt:
emirzlaTu je napisao/la:Uveliko teku pripreme za omasovljavanje sjevera
Upravo to

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kod nas teku pripreme od kako znam za sebe, povratak otpisanih bla bla bla i uvijek se svede na istoemirzlaTu je napisao/la:Uveliko teku pripreme za omasovljavanje sjevera
emirzlaTu je napisao/la:Od 12 kola,Sloboda 10 puta na tv
Od 12 mi smo na 10,gdje ćeš bolji marketing i za sponzore,igrače itd.?
Jel stigao onaj kondicioni trener?
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
Brate nije da nisi upravu,dalo bi se o tome diskutovat,ali nemojte.....fukare987 je napisao/la:kod nas teku pripreme od kako znam za sebe, povratak otpisanih bla bla bla i uvijek se svede na istoemirzlaTu je napisao/la:Uveliko teku pripreme za omasovljavanje sjevera
Od razlaza medju fukarama,od 2009 do danas,nije to to,ali valjda bude bolje.
Što se tiče tribine/fukara ova tema a ni forum nije mjesto za to 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Agamemnon86 je napisao/la:Brate nije da nisi upravu,dalo bi se o tome diskutovat,ali nemojte.....fukare987 je napisao/la:kod nas teku pripreme od kako znam za sebe, povratak otpisanih bla bla bla i uvijek se svede na istoemirzlaTu je napisao/la:Uveliko teku pripreme za omasovljavanje sjevera
Od razlaza medju fukarama,od 2009 do danas,nije to to,ali valjda bude bolje.
ma ok je sve, necemo dalje samo kazem da se bezveze ne pisu ovdje ni najavljuju neke velike stvari da poslije ne bi bilo razocarenja...
citam danas da husref hoce lijevog beka i znam koga ganjaju, ako on dodje bilo bi odlicno osim ako ne bude problem plata jer nisam bas
upucen u plate igraca osim da zeba logicno ima najvise
Totalno sam se iskljucio sa ovog foruma, nemam vise ni volje a ni zelje da pisem, svaki dan neke bombe ali nista od toga, sve suplje insajderske te dolazi onaj te dolazi ovaj, sve prave informacije mozete pratit na fksloboda stranici i kad tu objave onda mogu da vjerujem nesto, ovako samo bezveze nasjedamo na te suplje novinarske informacije, ni sami ne znaju kako ih vade i postavljaju na te svoje kvazi portale za koje ja nikad nisam ni cuo.
Ko god dodje na proljece ima da ostavi srce na teren, samo Husref zna koga ce dovesti i ovo sto su rekli oko marketing igraca su 100 % u pravu, takvi igraci nam mogu samo remetit odlicnu atmosferu u klubu.
Ko god dodje na proljece ima da ostavi srce na teren, samo Husref zna koga ce dovesti i ovo sto su rekli oko marketing igraca su 100 % u pravu, takvi igraci nam mogu samo remetit odlicnu atmosferu u klubu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 3 gosta.