NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
evo nasi su kaze doveli veliko pojacanje vedrana vidovica momka koji je za godinu dana odigrao nepunih 5 utakmica.
ovako se ne ide u premijer ligu.
damije znati koji je nas vrli poznavalac fudbala odlucio da bas angazuje ovog igraca
damije znati koji je nas vrli poznavalac fudbala odlucio da bas angazuje ovog igraca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dali je to jos jedan u nizu Nedimovih pulena to je jedno veliko provjereno ime sto je najavljeno ccc
previse ti nasjedas na ova sranja sto objavljuju koje kakve stranice, a ovo sto je ss.ba objavio za Vidovica nema nikakve veze barem kakve ja informacije imam, a to je da on nece sigurno biti jedno od pojacanjaastra1922 je napisao/la:evo nasi su kaze doveli veliko pojacanje vedrana vidovica momka koji je za godinu dana odigrao nepunih 5 utakmica.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
reddragon001
- Kontakt:
Vidovic je otpao pojedini clanovi uprave su blokirali taj transfer i nece doci to je sigurno.
Da li je istina da i dragan ristic odlazi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Stara oprobana i kobna taktika-pola otpusti i pola dovedi.Jos gore sto se otpustaju starteri,ostavlja hamelj i dovodit će kojekakvi igrači za koje će biti opravdanje dok se uigraju,a dok se uigraju voz će proći a oni će zajedno sa onim sto ih dovedose u paketu otići kao da nisu ni bili.
-
reddragon001
- Kontakt:
Premier u sluzbenoj posjeti opstini, tema razgovora kao izgradnja vodovoda tog. Medjutim ne znam kakve veze M. Novalic ima s tim a vidjen je na sastanku nadam se da su s Premijerom uspjeli sta i za Zvijezdu dogovoriti.
I ako je sta dogovoreno mi koji volimo Zvijezdu necemo nikad saznat sve vijesti oko kluba ide na kapaljku sto je zalosno.
Kako cujem i pliska odlazi a neznam zasto vam je zao sto odlazi brkovic
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Nije ovdje stvar jeli nekome žao ili ne stvar je u tome koliko je sadašnja garnitura(čast izuzetcima kojih je malo) ljudi koji sjede u Zvijezdi nesposobna. Brka je uz Savića bio prvi igrač koji je potpisao na početku sezone a kod nas je tada već ostao Čolić na istoj poziciji desnog beka koju igra i Brka. Taj isti Čolić je prvi produžio sa Zvijezdom bez obzira što je ispala iz lige i skoro jedini od stranaca mislim uz Islamagića koji nije otišao. I ti prvog igrača dovodiš odma na njegovu poziciju da bi ti isti taj igrač nakon samo polu sezone otišao. Ko je ovdje lud.
Nije meni žao nijednog koji ode doći će drugi ali dokle više da se na svakoj polusezoni pravi ekipa ispočetka.
Ako su već riješili da rastjeraju samo naprijed ali kada otjerate njih 7-8 bar pokušajte na njihove pozicije dovesti 3-4 igrača koji bi trebali činiti prevagu.
Ako nećete ni to neka se više neko oglasi iz kluba i kaže nemamo ambicije i pošteno, ne ovako prave nas budalama biće ovo, ono na kraju ništa. Nemamo ambicija smanjićemo budžet ostavićemo ono igrača što nam je neophodno i to je to. Posjećenost na stadionu neće opast, dole nas svakako dolazi još samo 200-300 budala koji volimo Zvijezdu, koji svakako ne dolazimo radi njih nego radi kluba bez obzira u kojem rangu igrao.
Nije meni žao nijednog koji ode doći će drugi ali dokle više da se na svakoj polusezoni pravi ekipa ispočetka.
Ako su već riješili da rastjeraju samo naprijed ali kada otjerate njih 7-8 bar pokušajte na njihove pozicije dovesti 3-4 igrača koji bi trebali činiti prevagu.
Ako nećete ni to neka se više neko oglasi iz kluba i kaže nemamo ambicije i pošteno, ne ovako prave nas budalama biće ovo, ono na kraju ništa. Nemamo ambicija smanjićemo budžet ostavićemo ono igrača što nam je neophodno i to je to. Posjećenost na stadionu neće opast, dole nas svakako dolazi još samo 200-300 budala koji volimo Zvijezdu, koji svakako ne dolazimo radi njih nego radi kluba bez obzira u kojem rangu igrao.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Slazem se stobom,ali po meni jedino iznenadjenje je brka,pavic piric,ristic,pliska,nista nisu pokazali,treba ih se rijesit,dovest igrace koji ce imat muda,a ne ko ovi nabrojani,a brki smo bili samo odskocna daska,ode on u pl.rudar,slavija,borac.....combe je napisao/la:Nije ovdje stvar jeli nekome žao ili ne stvar je u tome koliko je sadašnja garnitura(čast izuzetcima kojih je malo) ljudi koji sjede u Zvijezdi nesposobna. Brka je uz Savića bio prvi igrač koji je potpisao na početku sezone a kod nas je tada već ostao Čolić na istoj poziciji desnog beka koju igra i Brka. Taj isti Čolić je prvi produžio sa Zvijezdom bez obzira što je ispala iz lige i skoro jedini od stranaca mislim uz Islamagića koji nije otišao. I ti prvog igrača dovodiš odma na njegovu poziciju da bi ti isti taj igrač nakon samo polu sezone otišao. Ko je ovdje lud.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
da li netko zna hoce li i tko bi jos mogao otici i imali kakvih informacija tko bi mogao nas pojacati dokle je se doslo sa dudicem
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Kod nas je sve prekriveno velom tajni. I prozivka, pripreme, pojacanja, jednom rijeci sve.crvenobijeli je napisao/la:jel prozivka u ponedjeljak....
Zavrseni dudic i ramic.Odlazi asanovic.
Ne mogu vjerovat da nemamo nikakvu presicu na kojoj cemo obavijestit medije i navijace kluba sta se planira i kako. Navijaci koji trebaju biti najbitniji klubu nemaju nikakav uvid u klub. Ne znamo ni kad je prozivka, nemamo pojma nista o pojacanjima osim ovih nagadanja.

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Jeb..e kralj taman kada misliš da su ovi naši došli tobe kad su počeli rastjerivati pojedine odrone, oni po starom. Kakav bolan Ramić pa taj je ovdje već bio, jedan od većih promašaja motka ko motka. Pa taj Vodović što ga spominju.Mixon je napisao/la:Zavrseni dudic i ramic.Odlazi asanovic.
Trener je taj koji odlucuje ko dolazi i odlazi zajedno sa direktorom.
Da moj otac odlucuje kad nesto nevalja, nevalja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.