Moderan fudbal nije za njega, gdje se igra brzo, i oni staromodni "mozgaši" ne prolaze. Al' zato je tata za našu ligu i Srbiju.Gator je napisao/la:Kad Stojcev prije završi sa Grčkom
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- moustapha
- Kontakt:
On se prodao u Grcku upravo protiv grcke ekipe. Njega zeza sto nema u svakoj utakmici taj voljni momenat.
#divovi
Dobar je za klubove koji ne igraju u evropi i tu mu ja vidim kraj.Pappy je napisao/la:Moderan fudbal nije za njega, gdje se igra brzo, i oni staromodni "mozgaši" ne prolaze. Al' zato je tata za našu ligu i Srbiju.Gator je napisao/la:Kad Stojcev prije završi sa Grčkom
Realno ne moze od guzova trcat na velikom stadionu.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Dobar je i za one koji se bore za titulu, jer u krajnjem slučaju jednim potezom po utakmici donosi titulu.IvanOsim je napisao/la:Dobar je za klubove koji ne igraju u evropi i tu mu ja vidim kraj.Pappy je napisao/la:Moderan fudbal nije za njega, gdje se igra brzo, i oni staromodni "mozgaši" ne prolaze. Al' zato je tata za našu ligu i Srbiju.Gator je napisao/la:Kad Stojcev prije završi sa Grčkom
Realno ne moze od guzova trcat na velikom stadionu.
Velika kolicina gluposti u ovako malom textu.adnan6595 je napisao/la:Sarajevo osim para,nema nista više,mozete vi pričati mi divovi,ali ko se malo razumije u fudbal vidi da nesto ne štima,politika kluba ne valja,Siroki ima bolju ekipu kad bi gledali po imenima,smijete se nama a mi s manjim budzetom vas pobijedimo,uvale vam neke polovne igrace koji su ili povrijeđeni ili se ne znaju ponasati kao sportisti,Rustemovic dosao kao anonimus pa bolji bio od Ikandea,Meše,Stepanova.Umjesto da barem 5 igrača prodate vi njima dajete papire da odu,i to pokazuje kakav je kvalitet,politika kluba.
Das Ist Walter
Tesko gradivo za tebe,da gledas realno nebi bila glupostmiden je napisao/la:Velika kolicina gluposti u ovako malom textu.adnan6595 je napisao/la:Sarajevo osim para,nema nista više,mozete vi pričati mi divovi,ali ko se malo razumije u fudbal vidi da nesto ne štima,politika kluba ne valja,Siroki ima bolju ekipu kad bi gledali po imenima,smijete se nama a mi s manjim budzetom vas pobijedimo,uvale vam neke polovne igrace koji su ili povrijeđeni ili se ne znaju ponasati kao sportisti,Rustemovic dosao kao anonimus pa bolji bio od Ikandea,Meše,Stepanova.Umjesto da barem 5 igrača prodate vi njima dajete papire da odu,i to pokazuje kakav je kvalitet,politika kluba.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
- Suljo20002
- Kontakt:
Oca mi naslov kao da su igrali prije 30 godina u ligi, a ne kao neki od njih prije pet. 
Evo gledam realno. Završili smo ovu godinu bez marke duga. Prva faza kampa skoro pa gotova. Što se tice derbija, tu se nikada ne zna. Prošle godine ste pali na sred Grbavice, pa si i to moga spomenuti. Na koševu skoro 12 godina ne znate za pobijedu, ali eto ti izgleda brojiš samo ovaj zadnji.adnan6595 je napisao/la:Tesko gradivo za tebe,da gledas realno nebi bila glupostmiden je napisao/la:Velika kolicina gluposti u ovako malom textu.adnan6595 je napisao/la:Sarajevo osim para,nema nista više,mozete vi pričati mi divovi,ali ko se malo razumije u fudbal vidi da nesto ne štima,politika kluba ne valja,Siroki ima bolju ekipu kad bi gledali po imenima,smijete se nama a mi s manjim budzetom vas pobijedimo,uvale vam neke polovne igrace koji su ili povrijeđeni ili se ne znaju ponasati kao sportisti,Rustemovic dosao kao anonimus pa bolji bio od Ikandea,Meše,Stepanova.Umjesto da barem 5 igrača prodate vi njima dajete papire da odu,i to pokazuje kakav je kvalitet,politika kluba.
U zadnje dvije sezone - dva trofeja. Fula jeste bilo u transfer politici, ali se i to cisti i ispravlja. Igramo prijateljske sa Galatomo, dok je nekima još uvijek plafon Partizan i Hajduk. Više od 7.000 clanova. Sponzori Turkish Airlines, Visit Malaysia... Cimirot otišao kao vaši zadnji pet transfera. I dalje smo u brobi na dva fronta za trofeje. Da nastavim?
Das Ist Walter
-
narodniheroj
- Kontakt:
@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Po meni ovo što se trenutno dešava u FKS je jedino ispravno, potjeraj masu preplačenih igrača koji definitivno nisu opravdali očekivanja i okreni se realnim stvarima i mogučnostima.Na vašu a i na žalost mnogih koji objektivno gledaju na našu ligu, ni do koljena nismo klubovima u okruženju a da ne spominjemo Evropu.Vi se realno morate prilagoditi objektivnim okolnostima a one kažu rad s mladima, rad na infrastrukturi i strpljenje.Neko vas je dobro naložio da pucate na visoko, nije to još uvjek moguće u našim uslovima.Našim je igračima napredak u karijeri odlazak u Albaniju, Moldaviju, Makedoniju i sl zemlje.
Po meni ovo što se trenutno dešava u FKS je jedino ispravno, potjeraj masu preplačenih igrača koji definitivno nisu opravdali očekivanja i okreni se realnim stvarima i mogučnostima.Na vašu a i na žalost mnogih koji objektivno gledaju na našu ligu, ni do koljena nismo klubovima u okruženju a da ne spominjemo Evropu.Vi se realno morate prilagoditi objektivnim okolnostima a one kažu rad s mladima, rad na infrastrukturi i strpljenje.Neko vas je dobro naložio da pucate na visoko, nije to još uvjek moguće u našim uslovima.Našim je igračima napredak u karijeri odlazak u Albaniju, Moldaviju, Makedoniju i sl zemlje.
Kakva je to naša politika kluba bila i kakva bi to sad trebala biti, hajde malo jasnije i konkretnije?narodniheroj je napisao/la:@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Das Ist Walter
-
narodniheroj
- Kontakt:
Pa valjda je jasno da ste nagomilali kamaru igrača (mnogi mačak u vreći)sa ogromnim primanjima, što je u početku podiglo euforiju među navijačima ali se kasnije ispostavilo i jako lošu situaciju u svlačionici.Sad se na štetu kluba raskidaju ti ugovori jer su realno teško breme oko vrata kluba a nikakvog efekta(jbg 5 mjesto nije nešto če zadovoljiti apetite kluba)miden je napisao/la:Kakva je to naša politika kluba bila i kakva bi to sad trebala biti, hajde malo jasnije i konkretnije?narodniheroj je napisao/la:@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Sad se okrečete realnijim stvarima, otpuštanje tih marketing igrača i od zdravog tkiva probati izvuči rezultat bez puno dodatnih finansija.Ješa je već ranije počeo pružati priliku nekim mlađim igračima a kako se može naslutiti s tom politikom če i nastaviti.To je realno i toga se trebaju pridržavati svi naši klubovi.U takvim okolnistima i kad ne uspiješ ostvariti cilj navijači če ti manje zamjeriti.Druga stvar, bolje je gledati jednog Duljevića (kojeg ste do jučer mnogi pljuvali) nego dvojcu Alispahića, Ikandea isl.
To što se neko fakat nafuro da može nešto u Evropi napraviti, to okači mačku o rep, za taj teferić treba puno više od vračanja duga od 3 milke prema državi
U pravu si za ono sto si napisao,a rekao sam ti osim para nemate nista,evo ovo sam ti i ja htio reci,objasnio ti je čovjek boljenarodniheroj je napisao/la:Pa valjda je jasno da ste nagomilali kamaru igrača (mnogi mačak u vreći)sa ogromnim primanjima, što je u početku podiglo euforiju među navijačima ali se kasnije ispostavilo i jako lošu situaciju u svlačionici.Sad se na štetu kluba raskidaju ti ugovori jer su realno teško breme oko vrata kluba a nikakvog efekta(jbg 5 mjesto nije nešto če zadovoljiti apetite kluba)miden je napisao/la:Kakva je to naša politika kluba bila i kakva bi to sad trebala biti, hajde malo jasnije i konkretnije?narodniheroj je napisao/la:@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Sad se okrečete realnijim stvarima, otpuštanje tih marketing igrača i od zdravog tkiva probati izvuči rezultat bez puno dodatnih finansija.Ješa je već ranije počeo pružati priliku nekim mlađim igračima a kako se može naslutiti s tom politikom če i nastaviti.To je realno i toga se trebaju pridržavati svi naši klubovi.U takvim okolnistima i kad ne uspiješ ostvariti cilj navijači če ti manje zamjeriti.Druga stvar, bolje je gledati jednog Duljevića (kojeg ste do jučer mnogi pljuvali) nego dvojcu Alispahića, Ikandea isl.
To što se neko fakat nafuro da može nešto u Evropi napraviti, to okači mačku o rep, za taj teferić treba puno više od vračanja duga od 3 milke prema državi
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Sarajevo ide naprijed u svim segmentima,od infrastrukture,sponzorstva pa do sportskog segmenta i to je za svaku pohvalu. Ipak,čitajući dosta postova na forumu čovjek bi pomislio da su prvi u ligi sa nekih 15 bodova prednosti i da igraju grupnu fazu CL/EL a ono 5. na tablici u ovoj očajnoj ligi te ispali u odmah u 2. pretkolu CL,riješili ih ne baš impresivni Poljaci bez da su se oznojili.
Svaka čast Sarajevu na ovome što radi,ali njihovi navijači moraju shvatiti da se još nisu izdigli iznad levela ove lige,a kamoli došli na neki prosječan europski nivo,ni na sportskom ni u ostalim segmentima.
Svaka čast Sarajevu na ovome što radi,ali njihovi navijači moraju shvatiti da se još nisu izdigli iznad levela ove lige,a kamoli došli na neki prosječan europski nivo,ni na sportskom ni u ostalim segmentima.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Svaka cast Sarajevu, igra prijateljske sa Galatom. To nije ostalo nezapazeno.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
bas gledamPappy je napisao/la:Oca mi naslov kao da su igrali prije 30 godina u ligi, a ne kao neki od njih prije pet.
Al hajd, nikad ne bih saznao da je rahimic potekao iz Bosne Visoko
Isti uspjeh Brotnju je osigurao nastup u prvom pretkolu Lige prvaka u kojem su poraženi visokim rezultatom 3:0 od litvanskog Žalgirisa, a trijumf od 3:0 u uzvratnoj utakmici nije im pomogao da prođu u sljedeće kolo gdje ih je čekao slavni škotski F.C. Rangers.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, vidim zasmetalo ti je odavanje pocasti kada je 10.000 ljudi ispostovalo a ti sebe uvjeravas da je citav stadion zvizdao dok su 2 covjeka uzvikivala ''Palestina'' naspram 10.000 koji su bili mirni ali nije ni cudo jer se nisi udostojio javiti kada si shvatio da je bilo tako. Zadojen mozak ne moze drugacije razmisljati i uvijek ce tako postupiti prema necemu sto mrzi iz dna duse jer su ga tako naucili i on ne moze biti bolji covjek. Da te pitam zasto konstantno spominjes Sarajevo iz dana u dan, zasto ti je to tolika opsesija postala, sta te uce tamo vise? Na sta je ovaj svijet spao, da li se ti imalo stidis sebe tj. sta si postao?UltrasNotRed je napisao/la:Svaka cast Sarajevu, igra prijateljske sa Galatom. To nije ostalo nezapazeno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kojih 10000
Ja isto mislio da cu zateci Boga pitaj koga. Tek Glasinac i Djerzelez sam ocekivao prije otvaranja clanka. Radije da su stavili neke drugoligase koji ne postoje ni na mapi, ali ne, Rudar Kakanj ipakFaustinoAsprilla je napisao/la:bas gledamPappy je napisao/la:Oca mi naslov kao da su igrali prije 30 godina u ligi, a ne kao neki od njih prije pet.![]()
Al hajd, nikad ne bih saznao da je rahimic potekao iz Bosne Visoko![]()
Isti uspjeh Brotnju je osigurao nastup u prvom pretkolu Lige prvaka u kojem su poraženi visokim rezultatom 3:0 od litvanskog Žalgirisa, a trijumf od 3:0 u uzvratnoj utakmici nije im pomogao da prođu u sljedeće kolo gdje ih je čekao slavni škotski F.C. Rangers.
I Brotnjo je izgubio prvu 4-0, kakav bi to spektakl na Barama bio da je dosao Rangers.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Ti spominjes uzrok. Nemam stida, sto pitas?MortemHz je napisao/la:Da, vidim zasmetalo ti je odavanje pocasti kada je 10.000 ljudi ispostovalo a ti sebe uvjeravas da je citav stadion zvizdao dok su 2 covjeka uzvikivala ''Palestina'' naspram 10.000 koji su bili mirni ali nije ni cudo jer se nisi udostojio javiti kada si shvatio da je bilo tako. Zadojen mozak ne moze drugacije razmisljati i uvijek ce tako postupiti prema necemu sto mrzi iz dna duse jer su ga tako naucili i on ne moze biti bolji covjek. Da te pitam zasto konstantno spominjes Sarajevo iz dana u dan, zasto ti je to tolika opsesija postala, sta te uce tamo vise? Na sta je ovaj svijet spao, da li se ti imalo stidis sebe tj. sta si postao?UltrasNotRed je napisao/la:Svaka cast Sarajevu, igra prijateljske sa Galatom. To nije ostalo nezapazeno.
Vita est militia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.