Cemu onoliko turanje prstica u paksu,pa po nosuLaDecima je napisao/la:VAMOS RAFA VAMOS
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
malo baci pogled na turnir u australiji prije nego izvalis takvu glupost da je Wawrinka veci favorit od RogeraClaus je napisao/la:Ja bih baš Rafi dao više šansi u ovakvim situacijama, kada se muči s yebenim Carreno Bustom i Kuznetsovim, nego kada navodno "diže formu", ali i dalje smatram da Nole neće imati problema s njim, jer Španac ne posjeduje oružje da ga na bilo koji način ugrozi.![]()
Čini mi se da je Stan odličan u Indiji, iako ga nisam gledao. Vidjet ćemo šta će uraditi protiv Pairea. Definitivno je uz Novaka prvi favorit da osvoji Australian Open. Volio bih pogledati još jedan njihov klasik u Melburnu.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da mi ne reče, ne bih znao ni da se igra.delinjo je napisao/la:malo baci pogled na turnir u australiji prije nego izvalis takvu glupost da je Wawrinka veci favorit od RogeraClaus je napisao/la:Ja bih baš Rafi dao više šansi u ovakvim situacijama, kada se muči s yebenim Carreno Bustom i Kuznetsovim, nego kada navodno "diže formu", ali i dalje smatram da Nole neće imati problema s njim, jer Španac ne posjeduje oružje da ga na bilo koji način ugrozi.![]()
Čini mi se da je Stan odličan u Indiji, iako ga nisam gledao. Vidjet ćemo šta će uraditi protiv Pairea. Definitivno je uz Novaka prvi favorit da osvoji Australian Open. Volio bih pogledati još jedan njihov klasik u Melburnu.
Inače, još živiš u iluziji da Federer može osvojiti Grand Slam, i to ni manje ni više nego AO
- Romagnoli13
- Kontakt:
Osvaja Rafa danas..
7 gemova najmanje
7 gemova najmanje
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
los si jako jako los..vozdrica je napisao/la:Cemu onoliko turanje prstica u paksu,pa po nosuLaDecima je napisao/la:VAMOS RAFA VAMOSpa po usima
,a ye.be onu djecicu sa dva rucnika.
![]()
![]()
Nadal ne moze dobiti ni da Djokovic igra lijevom rukom
Genius, outrageous, the best ever! RF!
sve sto je potrebno za takav scenarij je da neko eliminise Djokovica prije finala...to je sveClaus je napisao/la:Da mi ne reče, ne bih znao ni da se igra.delinjo je napisao/la:malo baci pogled na turnir u australiji prije nego izvalis takvu glupost da je Wawrinka veci favorit od RogeraClaus je napisao/la:Ja bih baš Rafi dao više šansi u ovakvim situacijama, kada se muči s yebenim Carreno Bustom i Kuznetsovim, nego kada navodno "diže formu", ali i dalje smatram da Nole neće imati problema s njim, jer Španac ne posjeduje oružje da ga na bilo koji način ugrozi.![]()
Čini mi se da je Stan odličan u Indiji, iako ga nisam gledao. Vidjet ćemo šta će uraditi protiv Pairea. Definitivno je uz Novaka prvi favorit da osvoji Australian Open. Volio bih pogledati još jedan njihov klasik u Melburnu.![]()
Inače, još živiš u iluziji da Federer može osvojiti Grand Slam, i to ni manje ni više nego AO
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nije premala. Realna je 1.07.DANTES je napisao/la:ne sviđa mi se kvota na Đokovića. premala je. ču 1,17
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Premlati Nole Nadala posteno
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
strasni Rafa Nadal hahahhahahhhha
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Bravo Nole, gazi spanskog cigana. LaDecima na aparatima.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nadal solidno igra sa BL ali ovi groundstroksi Novaka su fascinirajuci, sa koliko snage a ujedno i preciznosti idu te lopte, to su neistine
Bio je bas podatak Djokovic do finala je udarao loptice prosjecnom brzinom oko 110 mph cini mi se, a u finalu ih udara sa oko 122, strasan nivo.
Podloga je prebrza, nema Rafa ovde sta traziti jednostavno nazalost.
I da, moram pohvaliti bekend Nadala, koji je odlican.
Bio je bas podatak Djokovic do finala je udarao loptice prosjecnom brzinom oko 110 mph cini mi se, a u finalu ih udara sa oko 122, strasan nivo.
Podloga je prebrza, nema Rafa ovde sta traziti jednostavno nazalost.
I da, moram pohvaliti bekend Nadala, koji je odlican.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Dosta je napredovao Nadal.
Žestoko sam precijenio Rafu, kakvih crnih 5 gemovashminka je napisao/la:Kako je moguće da je digao nivo igre, kada se Kuznetsov šprda s njim sa osnovne linije. Sutra 5 gemova plafon.
Koji to osjecaj kad kazes zeni danas cemo potrosit 2 3 miliona uzecu ih sledece sedmice u Katru hahaha
strasan igrac
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.