FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iduci derbi igramo na Kosevu mozda si zaboravio? To je ono mjesto gdje ste zadnji put slavili kad je Hajduk bio prvak Hrvatske.Elegant je napisao/la:Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Koliko ste vi puta slavili u tom periodu ?Bolanos je napisao/la:Iduci derbi igramo na Kosevu mozda si zaboravio? To je ono mjesto gdje ste zadnji put slavili kad je Hajduk bio prvak Hrvatske.Elegant je napisao/la:Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
To je ono mjesto gdje se desila vasa tragedija (Zubandan) i gdje je vise Zeljo odigrao jakih i dobrih tekmi nego vi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Kad skontas sta si htio napisat dodji...ili ne moras od koga je dobro jeBolanos je napisao/la:Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Samo nedostaje "vi". Ostalo je sve jasno.godrina je napisao/la:Kad skontas sta si htio napisat dodji...ili ne moras od koga je dobro jeBolanos je napisao/la:Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije to nista, ja znam slucaj iz komsiluka gdje pod prijetnjom 3-4 momka pade jedna cijela zivotna filozofija, stil zivljenja i nacin razmisljanja. Decki malo posamarase i na Svetom Jugu zavlada tisina... E to ke prijetnja, a ne ova Samketova.JoseMourinho je napisao/la:Sta prijetnja da ce ih izrokat uradi pa sad ga brane ko da je pogba yebote al stas moraju
SWRA
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
nije on kupio q7, znas ti dobro cija jePantelija je napisao/la:kupio je q7 jer ima
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Kupio od para koje je dobio na ruke za četverogodišnji ugovordejavu je napisao/la:nije on kupio q7, znas ti dobro cija jePantelija je napisao/la:kupio je q7 jer ima
Jbg ne može ko Amir u pola priprema u tursku na probu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Da slučajno se ne obrise ovaj postbojamora je napisao/la:Mrš odavde idiotePantelija je napisao/la:koju god statistiku da uzmes, radovac je BOLJIclub21 je napisao/la:I trazi statistiku od proslih sezona![]()
to kaze statistika i psajdak, ne ja
Zaista nevjerovatno koliko mržnje u nekim ljudima
- storm_raider
- Kontakt:
Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A ko provocira?storm_raider je napisao/la:Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
Ja sam argumentovano raspravljao, i sasvim normalnu raspravu vodio...a i tebi kultura očito nije na nivou nego si navikao tako razgovarati...
jaki argumenti
- storm_raider
- Kontakt:
Kao sto rekoh - miran!Pantelija je napisao/la:A ko provocira?storm_raider je napisao/la:Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
Ja sam argumentovano raspravljao, i sasvim normalnu raspravu vodio...a i tebi kultura očito nije na nivou nego si navikao tako razgovarati...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Uporedjujete neusporedivo...Pantelija je napisao/la:Kupio od para koje je dobio na ruke za četverogodišnji ugovordejavu je napisao/la:nije on kupio q7, znas ti dobro cija jePantelija je napisao/la:kupio je q7 jer ima
Jbg ne može ko Amir u pola priprema u tursku na probu
To su dva svijeta,dva potpuno različita mentalna sklopa,dva različita vaspitanja, dvije različite životne filozofije...ljudi sa različitim prioritetima u životu.
Može Amir voziti šta hoće i bez Želje...Ali on naprosto nije u tom svijetu,nije mu to važna stvar danas.
pretjera ga i ti valaFKZ1921 je napisao/la: Uporedjujete neusporedivo...
To su dva svijeta,dva potpuno različita mentalna sklopa,dva različita vaspitanja, dvije različite životne filozofije...ljudi sa različitim prioritetima u životu.
Može Amir voziti šta hoće i bez Želje...Ali on naprosto nije u tom svijetu,nije mu to važna stvar danas.
kazem, pred nama je vrijeme, ko ce za vece pare otici, ko ce bolju karijeru napraviti ... sad je besmisleno ici u buducnost i oko toga se svadjati
samir je 96, a amir 97 godiste... samir ima tri ili 5 puta vise uutakmica u premjer ligi, plus utakmice u LP, EL.
to sto se jedan voza a drugi ne, sto jedan popije casu a drugi ne ,, ne mora nista apsolutno znaciti...
premladi su i jedan i drugi da bi se nesto moglo reci u napriejd, postoji statistika i ona je podobro na stani radovca koji je u PL zaigrao mnogo prije nego amir i vec sad ima iskustvo veliko... o filozofiji, mentalnom sklopu itd ne bih stvarno
ma ni taj transfer nije toliko bitan i neko mjerilo.. po tome je james puno bolji igrac od zidana ili eno onaj mehrez je presao za oko pola miliona
vi tog istog samira do skora pljuvaste samo tako, on vas popisa i hoce vas udarat.. amir izadje protiv belgijanca Zeljo ne moze meda
puno je parametara u igri a Amir ce aBd usrecit svakog bosanca preko reprezentacije
vi tog istog samira do skora pljuvaste samo tako, on vas popisa i hoce vas udarat.. amir izadje protiv belgijanca Zeljo ne moze meda
puno je parametara u igri a Amir ce aBd usrecit svakog bosanca preko reprezentacije
kazem, vrijeme ce pokazatigodrina je napisao/la:ma ni taj transfer nije toliko bitan i neko mjerilo.. po tome je james puno bolji igrac od zidana ili eno onaj mehrez je presao za oko pola miliona
to su jos mladi igraci i jedan momenat moze odluciti o njihovoj karijeri, jedna losa odluka
I vi sste pisali da amir igra lose, kada ste imali lose rezultate... nije da niste zar ne? (ili treba ici pa citirati postove?)
isto tako i samir je u zadnjjih par mjeseci loš, najvise zbog katastrofalnih priprema...
- muhamedhulk
- Kontakt:
I Amir i Samir su ekstra igraci. Samir se gurao, kao i Amir sto se sad gura u ekipi. Za koliko ce koji otici i gdje, zavisi od vise faktora; igraca, menadzera, kluba i sl. Ja bi bio najsretniji da obojica uspiju i da budu okosnica reprezentacije, ali to tek treba da dokazu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisam se referisao spram igračkih kvaliteta igrača o kojima je riječ. To je kompleksno i svako ima pravo da to vidi svojim očima. Referisao sam se spram druge priče, koju sam citirao...Tu su evidentne,ujedno i sustinske razlike izmedju ta dva momka. I to se ne može gledati različitim očima.Pantelija je napisao/la:pretjera ga i ti valaFKZ1921 je napisao/la: Uporedjujete neusporedivo...
Može Amir voziti šta hoće i bez Želje...Ali on naprosto nije u tom svijetu,nije mu to važna stvar danas.![]()
kazem, pred nama je vrijeme, ko ce za vece pare otici, ko ce bolju karijeru napraviti ... sad je besmisleno ici u buducnost i oko toga se svadjati
samir je 96, a amir 97 godiste... samir ima tri ili 5 puta vise uutakmica u premjer ligi, plus utakmice u LP, EL.
to sto se jedan voza a drugi ne, sto jedan popije casu a drugi ne ,, ne mora nista apsolutno znaciti...
premladi su i jedan i drugi da bi se nesto moglo reci u napriejd, postoji statistika i ona je podobro na stani radovca koji je u PL zaigrao mnogo prije nego amir i vec sad ima iskustvo veliko... o filozofiji, mentalnom sklopu itd ne bih stvarno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.