FK Željezničar (opšte diskusije)

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Elegant » 09 jan 2016, 00:04

Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 jan 2016, 01:36

Elegant je napisao/la:Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
Iduci derbi igramo na Kosevu mozda si zaboravio? To je ono mjesto gdje ste zadnji put slavili kad je Hajduk bio prvak Hrvatske.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 jan 2016, 01:40

Bolanos je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ove cjene igraca jufki samo nama idu u korist, jer kad ih u debiju opet porazimo i vjerovatno im uskratimo titulu a mozda im europu dovedemo u pitanje - naglo ce im biti cistka u klubu, znate vec standardno.
Iduci derbi igramo na Kosevu mozda si zaboravio? To je ono mjesto gdje ste zadnji put slavili kad je Hajduk bio prvak Hrvatske.
Koliko ste vi puta slavili u tom periodu ?
To je ono mjesto gdje se desila vasa tragedija (Zubandan) i gdje je vise Zeljo odigrao jakih i dobrih tekmi nego vi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 jan 2016, 01:44

Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 jan 2016, 01:54

Bolanos je napisao/la:Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Kad skontas sta si htio napisat dodji...ili ne moras od koga je dobro je
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 09 jan 2016, 02:07

godrina je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Opet vise nego a kad dodam Matka, Skoru i kompaniju na Grbavici... Koje su to tekme hahahah?
Kad skontas sta si htio napisat dodji...ili ne moras od koga je dobro je
Samo nedostaje "vi". Ostalo je sve jasno. :bih:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jan 2016, 02:47

JoseMourinho je napisao/la:Sta prijetnja da ce ih izrokat uradi pa sad ga brane ko da je pogba yebote al stas moraju :(
Nije to nista, ja znam slucaj iz komsiluka gdje pod prijetnjom 3-4 momka pade jedna cijela zivotna filozofija, stil zivljenja i nacin razmisljanja. Decki malo posamarase i na Svetom Jugu zavlada tisina... E to ke prijetnja, a ne ova Samketova.

SWRA :facepalm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 09 jan 2016, 06:32

Pantelija je napisao/la:kupio je q7 jer ima
nije on kupio q7, znas ti dobro cija je :mrgreen:
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 06:54

dejavu je napisao/la:
Kupio od para koje je dobio na ruke za četverogodišnji ugovor
Jbg ne može ko Amir u pola priprema u tursku na probu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 10:08

bojamora je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
club21 je napisao/la:I trazi statistiku od proslih sezona :urnebes: :urnebes:
koju god statistiku da uzmes, radovac je BOLJI :) to kaze statistika i psajdak, ne ja :wave:
Mrš odavde idiote
Da slučajno se ne obrise ovaj post
Zaista nevjerovatno koliko mržnje u nekim ljudima

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 jan 2016, 10:16

Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 10:34

storm_raider je napisao/la:Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
A ko provocira?
Ja sam argumentovano raspravljao, i sasvim normalnu raspravu vodio...a i tebi kultura očito nije na nivou nego si navikao tako razgovarati...

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 jan 2016, 10:42

jaki argumenti

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 jan 2016, 10:47

Pantelija je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ljudi, ovaj lik je jedino tu da bi isprovocirao nekoga i da biste nasjeli na ban. Pa ne znam kako moze neko da nasjedne na ove gluposti. Ovakvi su se i u ratu abortirali. Samo mu kazete "miran" i smirice se.
A ko provocira?
Ja sam argumentovano raspravljao, i sasvim normalnu raspravu vodio...a i tebi kultura očito nije na nivou nego si navikao tako razgovarati...
Kao sto rekoh - miran!
Sport je lijek za tijelo i duh.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 jan 2016, 10:57

Pantelija je napisao/la:
dejavu je napisao/la:
Kupio od para koje je dobio na ruke za četverogodišnji ugovor
Jbg ne može ko Amir u pola priprema u tursku na probu
Uporedjujete neusporedivo...
To su dva svijeta,dva potpuno različita mentalna sklopa,dva različita vaspitanja, dvije različite životne filozofije...ljudi sa različitim prioritetima u životu.
Može Amir voziti šta hoće i bez Želje...Ali on naprosto nije u tom svijetu,nije mu to važna stvar danas.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 11:14

FKZ1921 je napisao/la: Uporedjujete neusporedivo...
To su dva svijeta,dva potpuno različita mentalna sklopa,dva različita vaspitanja, dvije različite životne filozofije...ljudi sa različitim prioritetima u životu.
Može Amir voziti šta hoće i bez Želje...Ali on naprosto nije u tom svijetu,nije mu to važna stvar danas.
pretjera ga i ti vala :)
kazem, pred nama je vrijeme, ko ce za vece pare otici, ko ce bolju karijeru napraviti ... sad je besmisleno ici u buducnost i oko toga se svadjati
samir je 96, a amir 97 godiste... samir ima tri ili 5 puta vise uutakmica u premjer ligi, plus utakmice u LP, EL.
to sto se jedan voza a drugi ne, sto jedan popije casu a drugi ne ,, ne mora nista apsolutno znaciti...
premladi su i jedan i drugi da bi se nesto moglo reci u napriejd, postoji statistika i ona je podobro na stani radovca koji je u PL zaigrao mnogo prije nego amir i vec sad ima iskustvo veliko... o filozofiji, mentalnom sklopu itd ne bih stvarno :kafa:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 jan 2016, 11:21

ma ni taj transfer nije toliko bitan i neko mjerilo.. po tome je james puno bolji igrac od zidana ili eno onaj mehrez je presao za oko pola miliona
vi tog istog samira do skora pljuvaste samo tako, on vas popisa i hoce vas udarat.. amir izadje protiv belgijanca Zeljo ne moze meda
puno je parametara u igri a Amir ce aBd usrecit svakog bosanca preko reprezentacije ;)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jan 2016, 11:31

godrina je napisao/la:ma ni taj transfer nije toliko bitan i neko mjerilo.. po tome je james puno bolji igrac od zidana ili eno onaj mehrez je presao za oko pola miliona
vi tog istog samira do skora pljuvaste samo tako, on vas popisa i hoce vas udarat.. amir izadje protiv belgijanca Zeljo ne moze meda
puno je parametara u igri a Amir ce aBd usrecit svakog bosanca preko reprezentacije ;)
kazem, vrijeme ce pokazati :)
to su jos mladi igraci i jedan momenat moze odluciti o njihovoj karijeri, jedna losa odluka

I vi sste pisali da amir igra lose, kada ste imali lose rezultate... nije da niste zar ne? (ili treba ici pa citirati postove?)
isto tako i samir je u zadnjjih par mjeseci loš, najvise zbog katastrofalnih priprema...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jan 2016, 11:41

I Amir i Samir su ekstra igraci. Samir se gurao, kao i Amir sto se sad gura u ekipi. Za koliko ce koji otici i gdje, zavisi od vise faktora; igraca, menadzera, kluba i sl. Ja bi bio najsretniji da obojica uspiju i da budu okosnica reprezentacije, ali to tek treba da dokazu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 09 jan 2016, 12:00

Pantelija je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Uporedjujete neusporedivo...
pretjera ga i ti vala :)
kazem, pred nama je vrijeme, ko ce za vece pare otici, ko ce bolju karijeru napraviti ... sad je besmisleno ici u buducnost i oko toga se svadjati
samir je 96, a amir 97 godiste... samir ima tri ili 5 puta vise uutakmica u premjer ligi, plus utakmice u LP, EL.
to sto se jedan voza a drugi ne, sto jedan popije casu a drugi ne ,, ne mora nista apsolutno znaciti...
premladi su i jedan i drugi da bi se nesto moglo reci u napriejd, postoji statistika i ona je podobro na stani radovca koji je u PL zaigrao mnogo prije nego amir i vec sad ima iskustvo veliko... o filozofiji, mentalnom sklopu itd ne bih stvarno :kafa:
Nisam se referisao spram igračkih kvaliteta igrača o kojima je riječ. To je kompleksno i svako ima pravo da to vidi svojim očima. Referisao sam se spram druge priče, koju sam citirao...Tu su evidentne,ujedno i sustinske razlike izmedju ta dva momka. I to se ne može gledati različitim očima.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.