Nista se promijenilo nije..Bolanos je napisao/la: Nekada fin momak, uzoran forumas.![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nista se promijenilo nije..Bolanos je napisao/la: Nekada fin momak, uzoran forumas.![]()
Ma onaj @BSV, @Evander i @PitarBordo mi sve govore hajmo pljuvat i tjerat upravu bez razloga, a ja ih poslusam jer sam mislio da su dobri momci.Bolanos je napisao/la:Drustvo moj jokeru. Halal ti bilo.
Baš hoću da pitam prati li ga iko sad na fb je li opet počeo srati i o Splitu?BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
Pratim ja Tamaru, Nermina vala nikako..DrustveniParazit je napisao/la:Baš hoću da pitam prati li ga iko sad na fb je li opet počeo srati i o Splitu?BitiSrcemVezan je napisao/la:Neće "Nermin" u Borac sigurno, ne mogu ga dole očima a i klub je na marginama. Ako ne nađe šta vani i vrati se ovde predviđam Zrinjski ili Radnik.
Nek' se vala ni ovde ne vraća, niti bi imao mjesta niti sam zaboravio šta mi je živaca pojeo sa fantastičnim partijama u vrhu napada, a što može srati po fejsbuku je posebna priča
CEKAM POJACANJA!! kuknjavauNbx je napisao/la:Tamara ti je sad 'malo juznije, negdje dole juzno'. Sta cekas?
A nista ono Dosta mi je Reis moj?joker90 je napisao/la:CEKAM POJACANJA!! kuknjavauNbx je napisao/la:Tamara ti je sad 'malo juznije, negdje dole juzno'. Sta cekas?
Al' definitivno.ultrasegamega je napisao/la:Odlazak Almira Seferovica u Slobodu je najvece pojacanje Sarajeva u borbi u za titulu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, bhfanatic14, juka55, Velo6 i 55 gostiju.