Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Agamemnon86
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Agamemnon86 » 09 jan 2016, 18:50

PiazzaGrande je napisao/la:Fašist, inače, najprostituiranija riječ u postdaytonskoj BiH...Izgleda da je postala moda u BiH a pogotovu u Sarajevu svakog onoga s kim se ne slažeš etiketirati kao fašistu, a ti se onda vadi kako znaš i umiješ i dokazuj da nisi...
Riječ "fašist" je teška i ne treba se samo tako olako upotrebljavati...
Slazem se da je teska rijec.
Kako onda nazvati ljude koji na tribinama razvijaju nacisticku zastavu,pucaju po navijacima iz vatrenog oruzja,bacaju molotovljev koktel u pun autobus ljudi,velicaju presudjene ratne zlocince,i td i td.
Separatistima.....teroristima.....ili nezadovoljnim studentima zbog slabog odziva djevojaka na matursku

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 09 jan 2016, 18:52

u zadnje dvi -tri godine smo prodali Mirka marića u dinamo za 500.000 eura,špikića u rijeku za 400.000 eura,zakarića u dinamo za 300.000 eura.od toga u zadnje dvije godine uložili u stadion milion maraka (nove sjedalice,prostori za novinare tv studia i na kraju krov).
A kako se financiramo,vrlo jednostavno,preko sponzora,kojih imamo jako puno: Kandit,Maraska,Brodomerkur,Saponia osijek,Mepas,Eronet,croatia osiguranje itd itd. plus pare od europe i dinamo godišnje isplaćuje 120.000 eura da ima pravo prvo otkupa mladih igrača.

A vi ste toliko jaki da ste se morali prodati Kinezu jer niste mogli u gradu od 500.000 tisuća ljudi naći sponzore koji bi vam klub održavali,hahaahahahahahah eto vam jačine i koliko vas ljudi vole, Vi ste prodane duše bez ponosa a da ga imate nebi prodali klub nekom kinezu.
Ja nisam protiv prodaje ali samo domaćem čoviku iz svoga grada a ne nekom kinezu, mi smo vam bili trn u oku i bit ćemo i dalje,lijep pozdrav.[/quote]

ovim postom sam sve rekao ko je bolji i priča završena a sad vi pričajte šta kod hoćete,ja više neću na ovoj temi pisati,lijep pozdrav

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 18:53

HenryLloyd je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la: Napišeš par parola, uslikaš i onda optužiš navijače Zrinjskog za ovo...
Nigdje ne vidim UM'94,19Z05 ili MCMV...
Kakve veze ima Zrinjski sa ovim?
Jedna fina poruka 'Hrvatskom Nogometnom Savezu' sigurno od onih iz Vrapcica jer sigurno oni prate 'hrvatski nogomet'. Siguran sam i ovi sto su napisali ovo da ne prate Zrinjski... Daj ba nismo mi ovdje djeca zna se dobro koje ovo napisao. Nema nama napretka sve dok imamo ove iz Zapadnog, Sirokog i one djikane iz BL. To je nazalost nasa realnost, i iskreno mi je zao normalnih ljudi u navedenim mjestima.
Ko ste Vi? U čije ime govoriš...govori u svoje ime...
Poruka HNS-u je sasvim OK, ima moju potporu..
Po tebi bi najbolje bilo izgleda ove iz Zapadnog, Širokog i BL protjerati ili šta već , onda valjda teklo med i mlijeko i jeli bi zlatnim kašikama...
Kakvi su to normalni i nenormalni u navedenim mjestima?
Tvoj post ima elemenata fašizma...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 19:01

@Agamemnon...Svastika? Slažem se s tobom...
Pucanje po navijačima i bacanje molotovljevog koktela nemaju veze sa fašizmom...
Skandiranje presuđenim ratnim zločincima? Misliš na skandiranje u Prijedoru?..OK, slažem se s tobom, mada presuda nije donesena..
Ali na sarajevskom aerodromu je upriličen doček jednom presuđenom ratnom zločincu čak mu je organiziran i državnički pogreb kad je umro...ali to je valjda OK zato što je "naš"...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 09 jan 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 19:06

PiazzaGrande je napisao/la:Pucanje po navijačima i bacanje molotovljevog koktela nemaju veze sa fašizmom...
Skandiranje presuđenim ratnim zločincima? Misliš na skandiranje u Prijedoru? Hajde OK,mada presuda nije donesena..
Pa na sarajevskom aerodromu je upriličen doček jednom presuđenom ratnom zločincu čak mu je organiziran i državnički pogreb kad je umro...ali to je valjda OK zato što je "naš"...
taman i ja htio napisati
svaka ti je na mjestu..
ispade u Širokom pucalo 150 ljudi kad tamo policajci i navodno jedan Širokobriježanin (inače rođen i živio u Sarajevu uglavnom) kojemu se sudi u Zg..s tim da su HZ mlatile policajce, znači službene osobe, oduzimali im opremu i zapalili policijsko auto..

al glupo o tome više raspravljat

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 19:11

Halo bolan pogledaj simbole na zidu, klub ti se zove "ZRINJSKI". Vozdra
Samo ostro protiv fasista i djikana i svi koji se pronalaze pa odogvoraju/brane su isti takvog misljenja.
Plavo proljece! 1921

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 jan 2016, 19:26

Pripreme za proljetni dio

slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 19:28

Tačno za ne povjerovat šta razni likovi pišu :facepalm:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 19:32

HenryLloyd je napisao/la:Halo bolan pogledaj simbole na zidu, klub ti se zove "ZRINJSKI". Vozdra
Samo ostro protiv fasista i djikana i svi koji se pronalaze pa odogvoraju/brane su isti takvog misljenja.
Da,zove se Zrinjski...
Sve si rekao sa ovim "oštro protiv fašista i djikana"...to su valjda po ovom novobošnjačkom pravopisu nazivi za hrvate i srbe...
Znao sam da je po novobošnjačkom naziv za srbina djikan ali nisam znao da je po tom istom pravopisu naziv za hrvata fašist...
Hvala ti

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 19:33

slika
Vitezu pripreme na Ivan sedlu :D

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 09 jan 2016, 19:34

Gdje ovo Borac ide na pripreme? ST ili?

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 09 jan 2016, 19:34

espresso je napisao/la:Gdje ovo Borac ide na pripreme? ST ili?
Makarska :lol:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 09 jan 2016, 19:36

brig je napisao/la:
espresso je napisao/la:Gdje ovo Borac ide na pripreme? ST ili?
Makarska :lol:
Onda je netko malo fulao strelicu al nema veze ;)

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 19:44

Cocaine je napisao/la:Tačno za ne povjerovat šta razni likovi pišu :facepalm:
Kome da se pravdamo vise brate? Onima koji su nama zapalili stadion ili onima koji su vama uzeli isti? Mi uvijek fino jos im ruke pruzamo.
@PiazzaGrande, pogresno si me shvatio. Nemam ja nista protiv hrvata i srba, ponosan sam sto imam takve prijatelje i sto mi kao drzava imamo tri vjere u jednoj drzavi. Ali fasiste i one djikane koji danas slave "dan genocida 92" samo treba na racku stavit, nema tu nikakve rasprave.
Plavo proljece! 1921

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 09 jan 2016, 19:53

Henry razumije tebe brat sve. Ja sam RVI. Od prvog dana pripadnik Armije,dva puta ranjen(na oslobađanju žući i u šantićevoj ulici),prvi prešao Neretvu iz Cernice u oslobađanju lijeve obale,ne primam invalidninu koje sam se odrekao. Sutra da zapuca nebi bježao kao što su mnogi nego bi opet iz prvih redova branio svoju državu i svoj narod. Ali brate nije ovaj sportski forum mjesto da se raspravlja o četnicima ustašama i balijama zato vas kao jedan od najstariji i onaj koji voli zdravu zayebanciju molim da prestanete o tome. Tacno mi se povraća od toga. Daj bola stipu to. Te priče se hvataju fašisti a oni nemaju nacionalni predznak

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 jan 2016, 20:01

A sta cete drugo subotom navece :kafa:
Nad tobom sunce najljepše sja

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 09 jan 2016, 20:02

Nisam to znao o tebi, veliko postovanje.
Ali u pravu si, povlacim se iz diskusije jer ipak je ovo javni sportski forum.
Plavo proljece! 1921

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 09 jan 2016, 20:06

Sugestija kolege borca uvažena...
Pozzz svima...

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 09 jan 2016, 20:14

Cocaine je napisao/la:slika
Vitezu pripreme na Ivan sedlu :D
Derbi u Turskoj

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 09 jan 2016, 20:50

Pitao bih sirokobrjezane il ti ga žitelje listice:
Zašto radite sve stvari koje rade i fašisti a i nacionalisti a ne zelite da vas tako nazivaju?
Ako ne želite da vas nazivaju fašistima onda bi trebali da dočekate drugog il drugačijeg od sebe na pozitivan način da ste spremni na suzivot sa drugim vjerama, spremni na toleranciju i da izbacite iz upotrebe fašistička obilježja i da shvatite i prihvatite stav ljudi koji ne žele da imaju u svojem društvu nekoga ko ističe fasisticka obilježja i slijedi stavove fašizma,,, tada ne bi trebalo da imate neki problem sa društvom,,, ali ima i ljudi iz širokog koji ne misle kao neki sirokobrjezane, kao što su npr. Sesar Tomić itd pa dodji u Sarajevo gdje im se pruži dobrodošli...
Nemojte me pogrešno shvatiti al nemoj mi nacionalizma brata ti,,, evo moj stav prema vama je slobodno dodji na kafu il ti ga kavu u Sa, al bez ovog razmišljanja koje sam vec naveo...
Inače da vam kažem Vedranov otac Zeljko je Hrvat iz Sarajeva moj prijatelj, pokoj mu(im) duši...

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perodeformero i 13 gostiju.