Nismo ni napolaFanzi je napisao/la:A prica o pojacanjima jos nije zavrsena...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Svi detalji priprema su utanaceni. Sarajevo,Medjugorje,Sarajevo,Turska...Osam utakmica je dogovoreno. Poceti ce se igrati odmah u Medjugorju. Sa laksim protivnicima,pa ce se pojacavati. Zadnja u Turskoj sa ukrajinskim prvoligasem.
Joooj 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pa koliko ih to jos dolazi ?
Treba se spustiti na zemlju bolje za nas.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Pesimista vjecitiElegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
Slijedeci je Zola koliko ja znam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ne treba letiti ni u kom slučaju. Mi samo sada dovodimo igrače koji bi trebali biti bolji od onih koje smo otjerali. A to će se trebati vidjeti na terenu. A evo pile rece da nismo ni do pola potpisa došli sa igračima. Meni je više bitno da oni stignu što prije,jer evo pripreme počinju jako brzo. Za sada je došlo zvanično pet igrača. Da sad onda ne racunamo,saznajemo svi skupa ubrzo koji broj je u pitanju.Elegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Mi trebamo letiti ali letiti onako kako to navijaci rade treba napuniti stadion i vratiti navijace na jug. To kako ce igraci nek brine Edis mi imamo nacin da pomognemo a to je dolaskom na utakmice hocemo li misliti da smo najbolji ili ne samo ce nam se reci nakon prvih par kola.boccaccio je napisao/la:Ne treba letiti ni u kom slučaju. Mi samo sada dovodimo igrače koji bi trebali biti bolji od onih koje smo otjerali. A to će se trebati vidjeti na terenu. A evo pile rece da nismo ni do pola potpisa došli sa igračima. Meni je više bitno da oni stignu što prije,jer evo pripreme počinju jako brzo. Za sada je došlo zvanično pet igrača. Da sad onda ne racunamo,saznajemo svi skupa ubrzo koji broj je u pitanju.Elegant je napisao/la:Pa koliko ih to jos dolazi ?
Bolje po tebe da te ja na forumu ispravim nego recimo sef na razgovoru za posao.. Budi mi pozdravljenMerhaba je napisao/la:Zasto me ispravljas na **** forumu ?Minjore je napisao/la:ne pise se "bih" nego "bi" ,kada pises za drugeMerhaba je napisao/la:Da Ronaldo dodje ne bih vratio jug i navijace jednostavno treba vremena da se sve to popravi samo od sebe...nazalosti nikad ne reci nikad..
![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
djedovic01
- Kontakt:
Nesto se dobro kuha na Grbavici, izdici cemo se mi iz ovog sivila. Ovako se do sada nikad nije radilo, prije svega ovo razmisljanje o buducnosti, o mladim igracima. Zeljo je na dobrom putu.
Valjda svi ovi igraci potvrde kvalitet pa da se svi radujemo na proljece. Ostale potpise cekamo i nadam se da ce i to ubrzo biti.
Valjda svi ovi igraci potvrde kvalitet pa da se svi radujemo na proljece. Ostale potpise cekamo i nadam se da ce i to ubrzo biti.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jos cemo osvojit EL 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Vidim da je danas stigao spisak utakmica PLBiH koje će biti prenošene na TV, ima li neko informacije o našim utakmicama?
Životni saputnik! 1921
Onda ce Amir ostati na svojoj poziciji,bila je zelja navijača da igra bliže golu,osim ako se ne dese promjene u formaciji.Mogao bi i Tiago na klupu kako je krenulo,zavisi kakav Lendric bude i pojačanja na krilu.
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Početak priprema u ponedjeljak u 13:30 sati u Halilovićima
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-priprem ... ima/17913/
http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-priprem ... ima/17913/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
11plavih1992
- Kontakt:
Mene sad zanima je li se kultno Zeljino janje pojelo, ili se upravo jede ili tek treba da se natakne, da izvinetepile87 je napisao/la:Nismo ni napolaFanzi je napisao/la:A prica o pojacanjima jos nije zavrsena...samo je steta da nece svi stici na sami pocetak priprema ali eto ovi bitni igraci ce biti.
05. - 07. Oktobar 1992
Slab sam ti ja sa tim janjadima11plavih1992 je napisao/la:Mene sad zanima je li se kultno Zeljino janje pojelo, ili se upravo jede ili tek treba da se natakne, da izvinete
Jbg sada, nije dobro što opet dolaze u toku priprema. Koliko god bio dobar.
Još da dođu ovi koji trebaju doći, pa da rahat izgubimo sve i jednu pripremnu utakmicu aBd !
Ajzea je forumaš godine !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.