KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda
Mogo je Jović još koji sekund sačekati pa napraviti faul sa istekom vremena

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Radonjic samo sto nije stigao do njega i udario mu cusku da ga napomene da napravi faul.. al ajd, sa ovim porazom je izgubljeno domacinstvo u plej ofu, sto se tice i polufinala i finala. Mada to ne mora nista znaciti.
Cirbes i Miler opet odlicni, Guduric najveci mudonja, a Kinzi pokazao vec da je u dobroj formi.
Cirbes i Miler opet odlicni, Guduric najveci mudonja, a Kinzi pokazao vec da je u dobroj formi.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma yebeš dobru formu kad zaseremo na kraju. Eeeej Bilan u igri sa 4 lične i mi ne igramo na Cirbesa 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
J*bat ga, ja i dalje ne kontam kako smo uspjeli ispustiti +12.. nakon trojke Dangubica sam mislio da je utakmica nasa.
Inace, Lazicev +/- odnos u ovom mecu je -20, a Kinzijev +18.. Isto tako je Jovicev -13, a Micicev +12.
Inace, Lazicev +/- odnos u ovom mecu je -20, a Kinzijev +18.. Isto tako je Jovicev -13, a Micicev +12.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ništa nije izgubljeno osim prednosti domaćeg terena, a neki već pričaju da smo večeras izgubili Evroligu za sljedeću sezonu. Treći smo vjerovatno i igraćemo protiv Cedevite ili Budućnosti u polufinalu stim da se nadam da će nam protivnici biti ovi drugi. Imamo dovoljno vremena da se uigramo i spremni uđemo u playoff, ako u međuvremenu opet nekoga ne otpustimo.
Idemo težim putem, šta da se radi.
Idemo težim putem, šta da se radi.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma to pisu laici.. Nalijecem na masu takvih komentara pp fejsu.
Ja vjerujem da ce sve to biti bolje kad se ova ekipa uigra.
Ja vjerujem da ce sve to biti bolje kad se ova ekipa uigra.
Finale ABA lige Zvezda-Cedevita i tako i treba biti , ko god bude igrao protiv Buducnosti otresce ih ko konobar karirani stoljnjak. Cestitke zagrepcanima na pobedi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Veseli letio kao da nema protivnika...Milleru svaka cast,a Kalinic se pravo dobro snasao u Turskoj.
Promaja u reketu, narocito kad je Stimac na parketu.. Ne znam da li sam ikada vidio da je neko ovoliko izdominirao u skoku u odnosu na suparnicku ekipu.
Miller fenomenalan, kao i svaki put u EL. Cirbes daleko ispod svog nivoa, kao i Jovic.. Ljudi su jednostavno kvalitetniji i dosta bolji. Datome covjek igrao kao Dzordan, ne moze mu niko nista.
Kalinic za 10 minuta uzeo samo jedan sut, imao 3 skoka, 2 ukradene.. al njemu je opet najlosija ona partija protiv Reala u Madridu. Barem od ovih sto sam ja gledao.
Miller fenomenalan, kao i svaki put u EL. Cirbes daleko ispod svog nivoa, kao i Jovic.. Ljudi su jednostavno kvalitetniji i dosta bolji. Datome covjek igrao kao Dzordan, ne moze mu niko nista.
Kalinic za 10 minuta uzeo samo jedan sut, imao 3 skoka, 2 ukradene.. al njemu je opet najlosija ona partija protiv Reala u Madridu. Barem od ovih sto sam ja gledao.
mogao bi on nazad u Zvezdu,ovo je previse za njega.
Tesko.. Ja bih volio, ali citao sam skoro njegov intervju gdje je rekao kako je pricao sa Obradovicem i kako mu je ovaj objasnio da mu treba igrac njegovog tipa i da ima ulogu za njega.. A to je vjerovatno da bude rezerva Datomeu i igra 15-20 minuta po mecu.. mada, nisam ocekivao da ce uzimati samo 3-4 suta po mecu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Prosto ljudi su druga dimenzija za nas i to je to. I prije poluvremena je sve bilo jasno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
fener ne leži zvezdi baš kao što joj neće ležati lokomotiva pa ni pao. ekipe koje igraju žestoku odbranu i imaju pun reket brzine i snage. ostale mogu pasti u pioniru ove jako teško
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo Fener kume, unistili nas u skoku i onaj mali crnac igra opasno.DANTES je napisao/la:fener ne leži zvezdi baš kao što joj neće ležati lokomotiva pa ni pao. ekipe koje igraju žestoku odbranu i imaju pun reket brzine i snage. ostale mogu pasti u pioniru ove jako teško
Ima jos 12 utakmica, dobicemo bar 7. Treba malo vremena da se ekipa uigra nakon ove rekonstrukcije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jesi pratio lokomotivu. svi se nešto pale na himki vjeruj mi lokomotiva je zayebanija ekipa. bolja pogotovo u defanzivi i imaju sjajnog trenera. vidio si kako su uništili cedevitu u zagrebu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@pppp , da ne pisem na EL temi
Za mene Micic definitivno nije promasaj.. A sto se Stimca tice, takav je kakav je, ali ne znam koliko se moze nazvati promasajem kad smo svi znali kakav je igrac. Mene nije iznenadio ni pozitivno ni negativno. Najvise sam ocekivao od centarske pozicije ove sezone, a na kaju ce ispasti da jedino tu nemamo dobru alternativu (i na krilnom centru do povratka Mitrovica). Miler, Kinzi i Cirbes ce morati iznijeti ovu sezonu kako znaju i umiju.. nece biti ni malo lako doci do novog prstena ABA lige.
Lazicu se mora skresati dobro minutaza, cim Kinzi shvati akcije i filozofiju tima. On (mislim na Lazica) je i najefikasniji i najkorisniji kada nema jaku ulogu i kada ima ogranicenu minutazu, slicno kao i Simonovic.
Od sinoc mogu dodati na prethodni post da raduje igra Dangubica. Gudura opet pokazuje muda, kao i u svakoj utakmici.. A i Micic je fino odigrao.
@dantes
Mozemo mi dobiti Pao u Pioniru, to je sigurno. A i mozemo se pobiti sa njima u obje tekme.. Odlicna su ekipa i tipujem da su sigurno u top 8, ali nisu na nivou Fenera i Lokomotive.
Lokomotiva je, po mom misljenju, mozda imala i bolje rostere prethodnih godina.. ali zato nisu imali Barcokasa. Covjek je napravio odlicno balansiranu ekipu od njih..
Za mene Micic definitivno nije promasaj.. A sto se Stimca tice, takav je kakav je, ali ne znam koliko se moze nazvati promasajem kad smo svi znali kakav je igrac. Mene nije iznenadio ni pozitivno ni negativno. Najvise sam ocekivao od centarske pozicije ove sezone, a na kaju ce ispasti da jedino tu nemamo dobru alternativu (i na krilnom centru do povratka Mitrovica). Miler, Kinzi i Cirbes ce morati iznijeti ovu sezonu kako znaju i umiju.. nece biti ni malo lako doci do novog prstena ABA lige.
Lazicu se mora skresati dobro minutaza, cim Kinzi shvati akcije i filozofiju tima. On (mislim na Lazica) je i najefikasniji i najkorisniji kada nema jaku ulogu i kada ima ogranicenu minutazu, slicno kao i Simonovic.
Od sinoc mogu dodati na prethodni post da raduje igra Dangubica. Gudura opet pokazuje muda, kao i u svakoj utakmici.. A i Micic je fino odigrao.
@dantes
Mozemo mi dobiti Pao u Pioniru, to je sigurno. A i mozemo se pobiti sa njima u obje tekme.. Odlicna su ekipa i tipujem da su sigurno u top 8, ali nisu na nivou Fenera i Lokomotive.
Lokomotiva je, po mom misljenju, mozda imala i bolje rostere prethodnih godina.. ali zato nisu imali Barcokasa. Covjek je napravio odlicno balansiranu ekipu od njih..
@dscile ja sam oduševljen lokomotivom. igraju super. i definitivno je barcokas tata.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Lokomotiva je odličan tim, to je tačno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dscile je napisao/la:@pppp , da ne pisem na EL temi
@dantes
Problem Zvezde jeste kada su Lazic,Jovic zajendo na terenu,to je kao da igraju sa 3 igraca u napadu.Micic sigurno nije promasaj,a Stimac igrao kao uvijek.
@dscile
Vidi brate,zar ne bi bilo bolje da smo angažovali kakvu fizički potentnu "četvorku" nego što smo doveli Micića a imamo Rebića i skupo plaćenog Mekela(koga plaćamo a ne igra)
Pa je li vidiš da nismo u stanju zagraditi koš evo ko zna koja utakmica.Mi nemamo igrača na poziciji 4 nikako(kapiten povrijeđen).Tejića ne računam jer on nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa ozbiljnom košarkom osim visine(da se ne lažemo)
Moje je mišljenje da je Vasa koateralna šteta koju smo morali istrpiti zbog određenih odnosa sa zalizanim.
Ko bi pri zdravom razumu dovodio pleja koji je sveukupno u bajernu prošle sezone odigrao 20 (dvadeset) minuta a imaš 3 pleja ?
Micić iz Mege i ovaj današnji su dva igrača,niđe veze
Vladimir Štimac je greška koja bi nas mogla koštati itekako.
Gledam ga sinoć i pratim njegovu kretnju u reketu prilikom odbrane,pa je li moguće da je prilikom svakog defanzivnog skoka on na 2-3 metra od lopte,vazda gdje ne treba. Moram priznati da je i to umjetnost
Nije problem kad te veseli nadskače,bolji igrač,skočniji,pokretljiviji...ali da se onako ispišava po njemu...strašno
Nama ko "zatvori" Cirbesa uradio je 70 % posla,kratko jasno
Vidi brate,zar ne bi bilo bolje da smo angažovali kakvu fizički potentnu "četvorku" nego što smo doveli Micića a imamo Rebića i skupo plaćenog Mekela(koga plaćamo a ne igra)
Pa je li vidiš da nismo u stanju zagraditi koš evo ko zna koja utakmica.Mi nemamo igrača na poziciji 4 nikako(kapiten povrijeđen).Tejića ne računam jer on nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa ozbiljnom košarkom osim visine(da se ne lažemo)
Moje je mišljenje da je Vasa koateralna šteta koju smo morali istrpiti zbog određenih odnosa sa zalizanim.
Ko bi pri zdravom razumu dovodio pleja koji je sveukupno u bajernu prošle sezone odigrao 20 (dvadeset) minuta a imaš 3 pleja ?
Micić iz Mege i ovaj današnji su dva igrača,niđe veze
Vladimir Štimac je greška koja bi nas mogla koštati itekako.
Gledam ga sinoć i pratim njegovu kretnju u reketu prilikom odbrane,pa je li moguće da je prilikom svakog defanzivnog skoka on na 2-3 metra od lopte,vazda gdje ne treba. Moram priznati da je i to umjetnost
Nije problem kad te veseli nadskače,bolji igrač,skočniji,pokretljiviji...ali da se onako ispišava po njemu...strašno
Nama ko "zatvori" Cirbesa uradio je 70 % posla,kratko jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.