KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Crvena Zvezda
Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
tacno,na 4 jedino i igra
Pa onda ne kontam ovu izjavuppppp je napisao/la:Mi nemamo igrača na poziciji 4 nikako(kapiten povrijeđen).Tejića ne računam jer on nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa ozbiljnom košarkom osim visine(da se ne lažemo)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
On povremeno pise ishitreno, navijacki ostrascen, pa kad izgubimo utakmicu ili dve pa i tri u nizu onda se pogubi skroz.nerminh74 je napisao/la:Pa onda ne kontam ovu izjavuppppp je napisao/la:Mi nemamo igrača na poziciji 4 nikako(kapiten povrijeđen).Tejića ne računam jer on nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa ozbiljnom košarkom osim visine(da se ne lažemo)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
U pravu si ,zaboravio sam napisati ozbiljnog igrača...nerminh74 je napisao/la:Pa onda ne kontam ovu izjavuppppp je napisao/la:Mi nemamo igrača na poziciji 4 nikako(kapiten povrijeđen).Tejića ne računam jer on nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka sa ozbiljnom košarkom osim visine(da se ne lažemo)
Ma Miler je trojka,druga je stvar što ga Radonja gura na četvorku jer nema kogafilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
tacno,na 4 jedino i igra
ppppp je napisao/la:Ma Miler je trojka,druga je stvar što ga Radonja gura na četvorku jer nema kogafilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
tacno,na 4 jedino i igra
http://www.basketball-reference.com/pla ... equ01.html
Miler je u nba 3 na 4, u Europi sa svojih 208 i onom fizikom je legitimna 4 što je i dokazao na EL parketimappppp je napisao/la:Ma Miler je trojka,druga je stvar što ga Radonja gura na četvorku jer nema kogafilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
tacno,na 4 jedino i igra
Miler je u nba 3 na 4, u Europi sa svojih 208 i onom fizikom je legitimna 4 što je i dokazao na EL parketima[/quote]nerminh74 je napisao/la:Ma Miler je trojka,druga je stvar što ga Radonja gura na četvorku jer nema kogafilip13 je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Ja koliko vidjeh miler igra 4 i to veoma dobro
tacno,na 4 jedino i igra
206 je on koliko sam ja vidio na netu
Miller je stilom igre cista 3, samo je zbog visine i atletike u stanju dobro odraditi posao na 4 mada mislim da bi to puno puno bolje izgledalo da njega koriste na 3, a pod kosem imaju neku klasicnu cetvorku. Petorka Jovic-Kinsey-Miller-neka kvalitenta klasicna cetovrka-Zirbes bi stvarno strasna bila. Jos da budale nisu napravili glupost s Mekelom i otjerali ga imali bi onda 2 odlicna playa gdje su obojica pravi razigravaci, Guduric je vec sad dobar kao rezervni bek suter, Simon i Lazic odlicni defanzivni specijalci na 3, Mitrovic bi bio odlicna alternativa na 4 a moglo se ic i na to da on bude startna 4, a da su doveli neku kvalitetnu zamjeru mada bi meni bilo bolje da ga se koristi s klupe obzirom na dugu pauzu i Stimac bi kao zamjena na 5 bio on cisto ok, sa svim svojim vrlinama i manama.
Finih upisa i na ovoj temi
@pppp
Mi samo na papiru imamo 3 pleja. Mekel prakticno od novembra nije u kombinacijama.. Ja sam vec pisao da se ne slazem sa tim odnosom prema njemu i momak je bio sasvim korektan na parketu, osim u te 2-3 utakmice u EL. Ali ako se vec ne racuna na njega, ne moze Rebic nikako biti drugi plej. Ja ga gotivim i volim kada dobija sansu, ali ima on previse mana da bi mogao kvalitetno organizovati napad. Micic je u svakom aspektu (osim mozda odbrana?, ali ona je vise voljni momenat) bolji od Rebica. A sto se tice njegove minutaze u Bajernu, svi znamo da je to zato sto je imao non-stop neke povrede, a ne zbog nekvalliteta.. Nije on bio tamo 15 godina pa da je drugi igrac u odnosu na Micica iz Mege. Prije samo 2 godine mu je Pionir skandirao, ne moze se za toliko zaboraviti igrati kosarka.
O Stimcu nemam sta pricati. Vecina ga je i prije gledala i zna sta se od njega moze ocekivati.. Jedino se nadam da ce odbranu popraviti, ali dobro se sjecam da je i Cirbes bio dosta los na iskakanju u odbrani, kada je tek dosao u Zvezdu.. pa je sada i to znacajno popravio.
@Epidaurus
Sa tobom se mogu sloziti u potpunosti..
Samo bih dodao da ne vidim zbog cega se raspravlja oko Millerove pozicije. Momak moze podjednako dobro pokriti i krilo i krilnog centra. Kod nas je cetvorka, a kada se Mitrovic vrati mozda dobije i kakve minute na trojci.. mada meni sasvim dobro izgleda na krilnom centru jer je sa svojom kontrolom lopte i sutem odma u prednosti na vecinu drugih cetvorki.. a jos ima atletiku i dobar osjecaj za blokade u odbrani.
@pppp
Mi samo na papiru imamo 3 pleja. Mekel prakticno od novembra nije u kombinacijama.. Ja sam vec pisao da se ne slazem sa tim odnosom prema njemu i momak je bio sasvim korektan na parketu, osim u te 2-3 utakmice u EL. Ali ako se vec ne racuna na njega, ne moze Rebic nikako biti drugi plej. Ja ga gotivim i volim kada dobija sansu, ali ima on previse mana da bi mogao kvalitetno organizovati napad. Micic je u svakom aspektu (osim mozda odbrana?, ali ona je vise voljni momenat) bolji od Rebica. A sto se tice njegove minutaze u Bajernu, svi znamo da je to zato sto je imao non-stop neke povrede, a ne zbog nekvalliteta.. Nije on bio tamo 15 godina pa da je drugi igrac u odnosu na Micica iz Mege. Prije samo 2 godine mu je Pionir skandirao, ne moze se za toliko zaboraviti igrati kosarka.
O Stimcu nemam sta pricati. Vecina ga je i prije gledala i zna sta se od njega moze ocekivati.. Jedino se nadam da ce odbranu popraviti, ali dobro se sjecam da je i Cirbes bio dosta los na iskakanju u odbrani, kada je tek dosao u Zvezdu.. pa je sada i to znacajno popravio.
@Epidaurus
Sa tobom se mogu sloziti u potpunosti..
Samo bih dodao da ne vidim zbog cega se raspravlja oko Millerove pozicije. Momak moze podjednako dobro pokriti i krilo i krilnog centra. Kod nas je cetvorka, a kada se Mitrovic vrati mozda dobije i kakve minute na trojci.. mada meni sasvim dobro izgleda na krilnom centru jer je sa svojom kontrolom lopte i sutem odma u prednosti na vecinu drugih cetvorki.. a jos ima atletiku i dobar osjecaj za blokade u odbrani.
Mekel u makabiju
Miler poceo unistavati protivnike i u ABA ligi

Kvinsi car ! 25 poena,9 skokova.
Cirbes 15 poena,7 skokova. Kinsi 9p,Guduric 7p.
Ne treba se vise zayebavati u zavrsnici i opustati lako, zamalo da zavrsi kao nekoliko prethodnih utakmica.
Gledam neke kalkulacije, ako mi u ligaskom delu ne izgubimo vise nijednu a Cedevita izgubi jos dve, prestizemo ih na tabeli.
Cirbes 15 poena,7 skokova. Kinsi 9p,Guduric 7p.
Ne treba se vise zayebavati u zavrsnici i opustati lako, zamalo da zavrsi kao nekoliko prethodnih utakmica.
Gledam neke kalkulacije, ako mi u ligaskom delu ne izgubimo vise nijednu a Cedevita izgubi jos dve, prestizemo ih na tabeli.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
cedevita nema pluća za dva frona. može se desiti. znaš li s kim igraju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:cedevita nema pluća za dva frona. može se desiti. znaš li s kim igraju?
Cedevita: Zadar-G, Tajfun-K, Mega-G, Olimpija-G, Metalac-K, Partizan-G, MZT-K.
Zvezda: Metalac-K, Partizan-G, MZT-K, Igokea-G, Sutjeska-K, Cibona-G, Krka-K.
Šta znam, po rasporedu mi smo u nešto boljoj poziciji, ali je teško reći ko će koliko puta kiksati. Oni imaju 4 gostovanja, mi 3, idu Zadru koji ih je dobio u Zg, idu jako nezgodnoj Megi i idu Partizanu koji je u borbi za opstanak, na domaćim tekmama ne bi trebali imati problema. Zvezda ima lmanje gostovanja i lakša su, na domaćim utakmicama ne bi trebalo biti problema. Teško je reći.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Teško,mislim da oni svjesno ciljaju nas u 1/2.Lakše će sa nama izaći na kraj na dvije dobijene nego li u finalu na tri.DANTES je napisao/la:možemo ih mi dobiti. dzikić ih može srediti.
- alan_kardec
- Kontakt:
Prosto mi je nevjerovatno to da neko između Zvezde i Mege kao povoljniju opciju u polufinalu može izabrati Zvezdu. Mega je opasnija od Zvezde samo po tome što će, kad dođe playoff, biti fizički manje potrošeni i psihički skroz rasterećeni u odnosu na Cedevitu. Sa druge strane, Zvezda ima mnogo kvalitetniji i iskusniji tim, boljeg trenera, ima navijače...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dobili smo budućnost, a u zagrebu smo ih imali. uostalom zvezda je najjača ekipa, i cedevita bi bila luda da vas izabere.ppppp je napisao/la:Teško,mislim da oni svjesno ciljaju nas u 1/2.Lakše će sa nama izaći na kraj na dvije dobijene nego li u finalu na tri.DANTES je napisao/la:možemo ih mi dobiti. dzikić ih može srediti.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.