Kad nas pobijedite na Koševu - za nekih 10-ak godina.

Tiago OK
Ja konto za 8 godina, ne znam ni zasto...[/quote]
2002. - 2010. 8 godina jel tako

Pa vama Noći u Sibiru od Saše Matića, treba himna biti..Agamemnon86 je napisao/la:Nisam znao da je s proljeca tako zima.
-12.smrze se covjece.
Oprosti Bosko.necu vise,samo nemoj bombu baciti kada budem iziso lopte ganjat s drugovima u skolskom.OK.narodniheroj je napisao/la:Zamolio bih ove navijace malih junfer klubova da se ne petljaju gdje se veliki prepucavaju.
Eno vam pun kufer junfer klubova pa probajte s njima
Proljeće
Nemoj, draga, noćas da te san obrva
I da sklopiš oči na dušeku mekom!
Kada mjesec sine nad našom rijekom
I na zemlju pane tiha rosa prva.
Rodiće se mlado proljeće! I svuda
Prosuće se miris plavih jorgovana;
I pahulje snježne padaće sa grana
U naš bistri potok što baštom krivuda.
Uzviće se Ljeljo nad našim Mostarom,
I svaki će prozor zasuti beharom,
Da probudi srca što ljube i gore...
Zato, nemoj, draga, da te san obrva!
Dođi, i u bašti budi ruža prva,
I na mome srce miriši do zore!
Pastrvo, hajde poprskaj ovog koji put, cisto da ga smiris. Pozelio je izgleda.Agamemnon86 je napisao/la:Oprosti Bosko.necu vise,samo nemoj bombu baciti kada budem iziso lopte ganjat s drugovima u skolskom.OK.narodniheroj je napisao/la:Zamolio bih ove navijace malih junfer klubova da se ne petljaju gdje se veliki prepucavaju.
Toliko si mu se zavukao u supak,da neznam gdje ti pocinjes a on zavrsava.izidji malo na havu,prijace ti,storm_raider je napisao/la:Pastrvo, hajde poprskaj ovog koji put, cisto da ga smiris. Pozelio je izgleda.Agamemnon86 je napisao/la:Oprosti Bosko.necu vise,samo nemoj bombu baciti kada budem iziso lopte ganjat s drugovima u skolskom.OK.narodniheroj je napisao/la:Zamolio bih ove navijace malih junfer klubova da se ne petljaju gdje se veliki prepucavaju.
Sam si dao odgovor,ne.storm_raider je napisao/la:Hahaha, a Pastrmka i ja smo se nekad davno dobro svadjali tako da ti to ne stoji. Da ne spominjem notornu nepismenost u ovom tvom odgovoru.
Kada smo kod supka, to bi ti trebalo biti prezime, ne?
Nije valjda da tim ustima zenu ljubis? Prvo obrisi puding sa obraza.Agamemnon86 je napisao/la:Sam si dao odgovor,ne.storm_raider je napisao/la:Hahaha, a Pastrmka i ja smo se nekad davno dobro svadjali tako da ti to ne stoji. Da ne spominjem notornu nepismenost u ovom tvom odgovoru.
Tuda serem.
Jel i kod tebe taki slucaj,ili za cenifni izlaz koristis usta.
storm_raider je napisao/la:Nije valjda da tim ustima zenu ljubis? Prvo obrisi puding sa obraza.Agamemnon86 je napisao/la:Sam si dao odgovor,ne.storm_raider je napisao/la:Hahaha, a Pastrmka i ja smo se nekad davno dobro svadjali tako da ti to ne stoji. Da ne spominjem notornu nepismenost u ovom tvom odgovoru.
Tuda serem.
Jel i kod tebe taki slucaj,ili za cenifni izlaz koristis usta.
Znaci plaknula si se?Agamemnon86 je napisao/la:Brz si onda,nije ti valjda u usta spricostorm_raider je napisao/la:Vec se oprao?![]()
Sram ga bilo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], supervizor i 21 gost.