FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
uhh sad evropske utakmice,nadam se dobrom zdrijebu al nisam ness previse opterecen niti smatram da je pod moranje da se ness napravi u evropi ove sezone , bitno je uzet pare i da Osim ovo ljeto iskoristi da oblikuje ekipu po svom cejfu jer za to nije imao vremena prosle godine ,al ove ce definitivno imat. kad se sjetim utakmica sa jedinstvom i radnikom iz bijeljine prije nekoliko godina i atmosfere na tim utakmica i situacije u klubu u tim momentima , srce mi je puno samim tim sto smo izborili evropu a sta ce se dalje desavati tim se ne zamaram , red je da se opustimo i uzivamo u ovome nakon toliko godina, svima onima koji su uvijek spremni da pljuju po klubu u slucaju kiksa , hebem sve unaprijed u slucaju ranog ispadanja u ligi prvaka .
- zlaya_tm87
- Kontakt:
E jest' se usrecio sa Juznom Korejom
Kako god, zelim mu sve najbolje, da tamo postane jos bolji igrac, i da ga aBd uskoro gledamo u reprezentaciji. Nadam se da smo izvukli finu cifru od njega... 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Zao mi pravo sto nam Samir ode,ali eto znao sam da je kad-tad morao otici.Ko bi ga mogao zamjeniti??
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
- kosewsko hill
- Kontakt:
Druže, vjeruj da klub iz Južne Koreje može ponuditi možda čak i bolje uslove nego neki Njemački.Jaka je to zemlja , samo što je podaleko pa je ne poznajemo bašzlaya_tm87 je napisao/la:E jest' se usrecio sa Juznom KorejomKako god, zelim mu sve najbolje, da tamo postane jos bolji igrac, i da ga aBd uskoro gledamo u reprezentaciji. Nadam se da smo izvukli finu cifru od njega...
Jedino negativna stvar bi mu bila što je poprilično daleko od očiju selektora al eto.
Uglavnom Bekriću ako to odgovara sve , naše je da mu poželimo sreću od i odsrca da mu se zahvalimo za sve što je uradio za Želju a to je MNOGO
Željo - My first love!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Samire potpisi ugovor i budi najbolje sto je Korea ikada vidjela na dvije noge,sve ove godine si pokazao nasoj djeci kako se voli klub i kakav odnos pojedinac prema INSTITUCIJI treba imati,ni jedne ruzne rijeci nisi rekao,a mogao si,o klubu,hvala ti Samire zaradi sada pare,pa nam se vrati majstore.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nek ide Bekrija i nek mu je sa srecom od srca...momak je zaslužio da ode i zaradi kakvih para...ko te pita koja je liga u pitanju , njemu je 25 godina i zadnji voz da hajruje kakvih para u karijeri.
A Koreja ima 10 puta više love nego ove balkanse lige.
A Koreja ima 10 puta više love nego ove balkanse lige.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 maj 2010, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- kosewsko hill
- Kontakt:
Poslušao Amara i jel se izradio? E moj Kerla i Cocaliću...bistrikboy je napisao/la:Samire potpisi ugovor i budi najbolje sto je Korea ikada vidjela na dvije noge,sve ove godine si pokazao nasoj djeci kako se voli klub i kakav odnos pojedinac prema INSTITUCIJI treba imati,ni jedne ruzne rijeci nisi rekao,a mogao si,o klubu,hvala ti Samire zaradi sada pare,pa nam se vrati majstore.
Željo - My first love!!!
eh ja sam cuo da je trebo otici potpisati za seul,eh pojma nemam kakav je klub ni kakve su mu ambicije
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ako nista nadam se da ce mu navijaci skandirati ime...bistrikboy je napisao/la:Samire potpisi ugovor i budi najbolje sto je Korea ikada vidjela na dvije noge,sve ove godine si pokazao nasoj djeci kako se voli klub i kakav odnos pojedinac prema INSTITUCIJI treba imati,ni jedne ruzne rijeci nisi rekao,a mogao si,o klubu,hvala ti Samire zaradi sada pare,pa nam se vrati majstore.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
Bekric Gigant..sve najbolje u novom klubu.. Na kraju rekao zelio bih zavrsiti karijeru u Zeljeznicaru i ostati i posle igracke karijere u Zeljeznicaru..svaka cast care TAKO SE VOLI KLUB..INSTITUCIJA..!!! SAMO DJE CARE NADJE BAS KOREJU HAHAHAHA

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Skandirali su mu u MostaruSeyo_TM je napisao/la:Ako nista nadam se da ce mu navijaci skandirati ime...bistrikboy je napisao/la:Samire potpisi ugovor i budi najbolje sto je Korea ikada vidjela na dvije noge,sve ove godine si pokazao nasoj djeci kako se voli klub i kakav odnos pojedinac prema INSTITUCIJI treba imati,ni jedne ruzne rijeci nisi rekao,a mogao si,o klubu,hvala ti Samire zaradi sada pare,pa nam se vrati majstore.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Šta vam ljudi...podcijenjujete taj dio svijeta.
Koreja i Japan imaju para da kompletan Balkan pokupuju...ode covjek da zaradi za 2-3 sezone ko što bi ovdje zaradio za 15 godina
Ko te pita kakav je klub i koja država- bitno je uzeti pare dok ti se nude i dok su ti korejanci zainterosovani da potpiše ugovor.
Koreja i Japan imaju para da kompletan Balkan pokupuju...ode covjek da zaradi za 2-3 sezone ko što bi ovdje zaradio za 15 godina
Ko te pita kakav je klub i koja država- bitno je uzeti pare dok ti se nude i dok su ti korejanci zainterosovani da potpiše ugovor.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 maj 2010, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Nije uopšte bitno gdje Samir ide, bitno je da je on zadovoljan, i da je Klub zadovoljan. Zadužio nas je momak, i HVALA MU! Vratiće se kad-tad, to je sigurno.
Samire sretno!
p.s. Osim će naći dostojnu zamjenu.
Samire sretno!
p.s. Osim će naći dostojnu zamjenu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- pink.panter
- Kontakt:
Ako ostane u Korei imace vrhunske uslove,infrastruktura fantasticna,stadioni ispunjeni.Dosta igraca iz evrope ide tamo igrati i naravno tu su i finansije
"U stećcima je tajna Bosne"...
To je to.bistrikboy je napisao/la:Samire potpisi ugovor i budi najbolje sto je Korea ikada vidjela na dvije noge,sve ove godine si pokazao nasoj djeci kako se voli klub i kakav odnos pojedinac prema INSTITUCIJI treba imati,ni jedne ruzne rijeci nisi rekao,a mogao si,o klubu,hvala ti Samire zaradi sada pare,pa nam se vrati majstore.
Hajmo insider-i kolika je cifra u pitanju.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- bistrikboy
- Kontakt:
A i Lazo je bivsi Koreanacpink.panter je napisao/la:Ako ostane u Korei imace vrhunske uslove,infrastruktura fantasticna,stadioni ispunjeni.Dosta igraca iz evrope ide tamo igrati i naravno tu su i finansije
- pink.panter
- Kontakt:
Da,naucio je i jezikbistrikboy je napisao/la:A i Lazo je bivsi Koreanacpink.panter je napisao/la:Ako ostane u Korei imace vrhunske uslove,infrastruktura fantasticna,stadioni ispunjeni.Dosta igraca iz evrope ide tamo igrati i naravno tu su i finansije
"U stećcima je tajna Bosne"...
Pa gdje ce tamo .... ovi hoce da zarate ...... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ode da ih pomiri.. Traze "plavce"forza je napisao/la:Pa gdje ce tamo .... ovi hoce da zarate ......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.