Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
Re: Premijer liga BiH - općenito
Los Angeles FC, novoosnovani klub u MLS-u koji će imati pravo nastupa tek 2018 god. već sada ima velike ambicije. Prestavili su klupske boje, grb i nekoliko dioničara...Najnoviji dioničar je poznati holivudaki glumac Will Farrell, a osim njega tu su i Magic Johnson, Mia Hamm, dopredsjednik QPR-a Ruben Gnanalingam te malezijski milijarder VINCENT TAN koji je ujedno i direktor LAFC-a...zanimljivo...
kamenjar, ima se može semaxmore je napisao/la:Ajde mi reci molim te koji je ovo restart torpeda u zadnjih 5 godina. Malo malo pa kompletan igrački kadar se mrška oko kluba. Naravno da nešto ne funkcionira to budala vidi. Nije isključeno i da nakon Ješića bude ponovo restart jer ni on neće valjati sigurno.miden je napisao/la:Kakva je to naša politika kluba bila i kakva bi to sad trebala biti, hajde malo jasnije i konkretnije?narodniheroj je napisao/la:@miden druže sve je kako si nabrojao, ali vidi mjenja se dosadašnja politika u vašoj upravi, znači da nešto ipak nije štimalo.Možda su ljudi očekivali više s obzirom na uloženo, možda su ipak potrošili više od dozvoljenog, kako u izjavi za neki medij reče Dino S.
Po meni ovo što se trenutno dešava u FKS je jedino ispravno, potjeraj masu preplačenih igrača koji definitivno nisu opravdali očekivanja i okreni se realnim stvarima i mogučnostima.Na vašu a i na žalost mnogih koji objektivno gledaju na našu ligu, ni do koljena nismo klubovima u okruženju a da ne spominjemo Evropu.Vi se realno morate prilagoditi objektivnim okolnostima a one kažu rad s mladima, rad na infrastrukturi i strpljenje.Neko vas je dobro naložio da pucate na visoko, nije to još uvjek moguće u našim uslovima.Našim je igračima napredak u karijeri odlazak u Albaniju, Moldaviju, Makedoniju i sl zemlje.

Das Ist Walter
Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.miden je napisao/la:kamenjar, ima se može semaxmore je napisao/la:
Ajde mi reci molim te koji je ovo restart torpeda u zadnjih 5 godina. Malo malo pa kompletan igrački kadar se mrška oko kluba. Naravno da nešto ne funkcionira to budala vidi. Nije isključeno i da nakon Ješića bude ponovo restart jer ni on neće valjati sigurno.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Dok nam ne niču ratni zločinci po zvanicnoj stranici, ja sam zadovoljan..maxmore je napisao/la:Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.miden je napisao/la:kamenjar, ima se može semaxmore je napisao/la:
Ajde mi reci molim te koji je ovo restart torpeda u zadnjih 5 godina. Malo malo pa kompletan igrački kadar se mrška oko kluba. Naravno da nešto ne funkcionira to budala vidi. Nije isključeno i da nakon Ješića bude ponovo restart jer ni on neće valjati sigurno.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kamenjar, ima i to da kupimomaxmore je napisao/la:Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.miden je napisao/la:kamenjar, ima se može semaxmore je napisao/la:
Das Ist Walter
"SA SJEVERA IDE HUK UVIJEK SA NAMA EDIN VUK" Neka vama vaših ubica.joker90 je napisao/la:Dok nam ne niču ratni zločinci po zvanicnoj stranici, ja sam zadovoljan..maxmore je napisao/la: Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.
Lištica
Lištica
Kad Vuk bude obavljao neku funkciju u mom klubu onda ce me biti sramota, ovako je samo navijacki ispad kojeg je opet vecina osudila.maxmore je napisao/la:"SA SJEVERA IDE HUK UVIJEK SA NAMA EDIN VUK" Neka vama vaših ubica.joker90 je napisao/la:Dok nam ne niču ratni zločinci po zvanicnoj stranici, ja sam zadovoljan..maxmore je napisao/la: Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jeli Vuk onaj sto je ubio onog neduznog momka u kaficu
-
- Kontakt:
Jeste drug, al' yebo tu priču vidiš kuda vode rasprave na temi PL općenitoCocaine je napisao/la:Jeli Vuk onaj sto je ubio onog neduznog momka u kaficu

-
- Kontakt:
Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.
Zasto nas narod sve zivo komplikuje.
Neznam tacno koja su liga,ali njihov stadion je Mars arena za skoro citavu nasu ligu.
Neznam tacno koja su liga,ali njihov stadion je Mars arena za skoro citavu nasu ligu.
Ma nisam se brat ni mislio upustati u neke rasprave. Nego testiram svoj mozak u kakvom je stanju i pamti li dobro. Izgleda jos u dobrom stanjunarodniheroj je napisao/la:Jeste drug, al' yebo tu priču vidiš kuda vode rasprave na temi PL općenitoCocaine je napisao/la:Jeli Vuk onaj sto je ubio onog neduznog momka u kaficuniđe veze
Igraju cetvrti rang. Stadion im prima 12.500 gledatelja, otvoren 2001., kostao 15 milijuna funti.Agamemnon86 je napisao/la:Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.

Savrseno, mada ce se naci netko i reci da fali tribina, da tribine nisu sastavljene i slicno, a stadion bi bio najbolji u PL.
Slažem se! Moram nadodati još; STOP VJERSKIM FAŠISTIMA U BiH FUDBALU!joker90 je napisao/la:[quote="maxmore"
Kad Vuk bude obavljao neku funkciju u mom klubu onda ce me biti sramota, ovako je samo navijacki ispad kojeg je opet vecina osudila.Ali nije vala da mi navijaci koji prozivaju mrtvog momka imaju sta pametovati oko ispada na tribini. STOP RATNIM ZLOCINCIMA U BiH FUDBALU!
Lištica
Lištica
Ma nisam se brat ni mislio upustati u neke rasprave. Nego testiram svoj mozak u kakvom je stanju i pamti li dobro. Izgleda jos u dobrom stanju[/quote]
Kad te tako dobro sluzi pamcenje znas li onda kome idete na megdan sljedece kolo?!
Kad te tako dobro sluzi pamcenje znas li onda kome idete na megdan sljedece kolo?!

Godine prolaze jubav ostaje...
-
- Kontakt:
Zato i kazem.gledam ovaj prenos FA kupa prelijep stadion.onako odprilike kod nas bi ovakav stadion kostao 10-15 mil.km.(nagadjam).Signore je napisao/la:Igraju cetvrti rang. Stadion im prima 12.500 gledatelja, otvoren 2001., kostao 15 milijuna funti.Agamemnon86 je napisao/la:Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.
Savrseno, mada ce se naci netko i reci da fali tribina, da tribine nisu sastavljene i slicno, a stadion bi bio najbolji u PL.
Ali eto znas ti nas.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ova je jaka bila.joker90 je napisao/la:Dok nam ne niču ratni zločinci po zvanicnoj stranici, ja sam zadovoljan..maxmore je napisao/la:Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.maxmore je napisao/la:

Inače, što stavljaš 'niče' pod navodnike? Jel' se to na Brigu kaže drugačije?

1946
Znam da bi se ti iznenadio da ti kažem da NK ŠB ima svoje navijače van Širokog... Usput, " kao oznaka za drugo značenje, ovo mi dođe kao sarkazam, može i paradoks.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Lištica
Lištica
Ima, kako nema.
Ima vas trista milijona!
Ima vas trista milijona!
Milijuna*
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- sarajevo46
- Kontakt:
Gdje u Mostaru i Vitezu po pet navijača? Sad mi je jasno što ta gostovanja nekad odradite.maxmore je napisao/la:Znam da bi se ti iznenadio da ti kažem da NK ŠB ima svoje navijače van Širokog... Usput, " kao oznaka za drugo značenje, ovo mi dođe kao sarkazam, može i paradoks.BitiSrcemVezan je napisao/la: