Samo smo u vas gledali.DANTES je napisao/la:pa jesu li godinama bili na časovima kod nas tj grobara?Puma je napisao/la:Je li bila himna eurolige u Pioniru ?![]()
Kako dominiraju ljudi.
Euroliga 2015/16
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Euroliga 2015/16
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Navijati za Zvezdu pa kako god joj islo .DANTES je napisao/la:triba šta ste drugo mogli raditi? navijati za pirejce?
nije to poenta priče. i niste vala navijali. često vas nije ni bilo. sem protiv nas.
vi ste fudbalski kraljevi mi košarkaški i to je to.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kad smo bojkotovali nije nas bilo ni protiv vas. To je bila obicna Zvezdina publika ne i Delije.DANTES je napisao/la:nije to poenta priče. i niste vala navijali. često vas nije ni bilo. sem protiv nas.
Kvinsi u petorci drugog kola TOP16 faze.
Malkolm Dilejni (Lokomotiva Kubanj) indeks 30 (25 poena, po pet skokova, asistencija i izgubljenih lopti, šut za dva poena 2/4, trojke 4/7, slobodna bacanja 9/10) u pobedi protiv EFES-a (78:77).
Nando de Kolo (CSKA Moskva) indeks 29 (28 poena, sedam asistencija, dva skoka i pet izgubljenih lopti, šut za dva poena 9/13, trojke 3/5, slobodna bacanja 1/1) u pobedi protiv Reala (95:81).
Kvinsi Miler (Crvena zvezda) indeks 27 (21 poen, četiri blokade, tri skoka, jedna izgubljena lopta, šut za dva poena 2/2, trojke 3/4, slobodna bacanja 8/8) u porazu protiv Fenerbahčea (65:88).
Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos) indeks 27 (17 poena, sedam asistencija, po tri skoka i izgubljene lopte, šut za dva poena 2/2, trojke 2/2, slobodna bacanja 7/8) u pobedi protiv Unikahe (68:66).
Nikos Zisis (Bamberg) indeks 26 (18 poena, pet asistencija, tri skoka, jedna izgubljena lopta, šut za dva poena 4/6, trojke 2/2, slobodna bacanja 4/4) u pobedi protiv Žalgirisa (96:63).
Malkolm Dilejni (Lokomotiva Kubanj) indeks 30 (25 poena, po pet skokova, asistencija i izgubljenih lopti, šut za dva poena 2/4, trojke 4/7, slobodna bacanja 9/10) u pobedi protiv EFES-a (78:77).
Nando de Kolo (CSKA Moskva) indeks 29 (28 poena, sedam asistencija, dva skoka i pet izgubljenih lopti, šut za dva poena 9/13, trojke 3/5, slobodna bacanja 1/1) u pobedi protiv Reala (95:81).
Kvinsi Miler (Crvena zvezda) indeks 27 (21 poen, četiri blokade, tri skoka, jedna izgubljena lopta, šut za dva poena 2/2, trojke 3/4, slobodna bacanja 8/8) u porazu protiv Fenerbahčea (65:88).
Dimitris Dijamantidis (Panatinaikos) indeks 27 (17 poena, sedam asistencija, po tri skoka i izgubljene lopte, šut za dva poena 2/2, trojke 2/2, slobodna bacanja 7/8) u pobedi protiv Unikahe (68:66).
Nikos Zisis (Bamberg) indeks 26 (18 poena, pet asistencija, tri skoka, jedna izgubljena lopta, šut za dva poena 4/6, trojke 2/2, slobodna bacanja 4/4) u pobedi protiv Žalgirisa (96:63).
mogli su jos jednog beka ubaciti u petorku kola
Gal Mekel bi mogao da zavrsi u Maccabiu
Mislim da je Covic išao u sinagogu da ze moli za ovoBassha je napisao/la:Gal Mekel bi mogao da zavrsi u Maccabiu
Nego čitam da se šuška da je Cz zainteresovana za Antu Žižića
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nema teorije da ce Cibona dat Zvezdi Zizica, ima tu ipak nesto vise od sporta, nazalost. Vjerovatno ce malog prodat na kraju sezone za fine pare jer je odlican potencijal.nerminh74 je napisao/la:Mislim da je Covic išao u sinagogu da ze moli za ovoBassha je napisao/la:Gal Mekel bi mogao da zavrsi u Maccabiu
Kako će ga prodati kada mislim da ima jednogodišnji ugovorEpidaurus je napisao/la:Nema teorije da ce Cibona dat Zvezdi Zizica, ima tu ipak nesto vise od sporta, nazalost. Vjerovatno ce malog prodat na kraju sezone za fine pare jer je odlican potencijal.nerminh74 je napisao/la:Mislim da je Covic išao u sinagogu da ze moli za ovoBassha je napisao/la:Gal Mekel bi mogao da zavrsi u Maccabiu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sumnjam da ima jednogodisnji ugovor samo, pa nisu valjda ovi iz Ciboni toliki levati da im samo tako pobjegne i drugi potencijalni milion eura nakon ovog sto im se desilo sa Zubcem.nerminh74 je napisao/la: Kako će ga prodati kada mislim da ima jednogodišnji ugovor
Sta Trinkieri radi sa Brose Basketsom 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Ethel je napisao/la:Sta Trinkieri radi sa Brose Basketsom
top 5 sto se tice trenera u Evropi
Po meni,među 5 najboljih trenera u EvropiEthel je napisao/la:Sta Trinkieri radi sa Brose Basketsom
Oly potpisao Papanikolaua. To bi bilo to što se tiče ove sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ma daj. kako se izblamirao na ep sa grčkom 2013 godineppppp je napisao/la:Po meni,među 5 najboljih trenera u EvropiEthel je napisao/la:Sta Trinkieri radi sa Brose Basketsom
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@dantes,nije lako kao stranac trenirati Grcku!btw,i Zeljko Obradovic je 2005 izgledao kao stranac,niko ga nije slusao.
Jest smijesna ova EL. Sugavi Lokomotiv pati se s ekipom Panathinaikosa,koji je ,blago receno,mrtva ekipa.
Dok Turci,koji se satrase ulazuci u kosarku,lovu i lovu,lako mogu nocas puci od Cedevite,koja ne moze da dobije nikog zivog
Dok Turci,koji se satrase ulazuci u kosarku,lovu i lovu,lako mogu nocas puci od Cedevite,koja ne moze da dobije nikog zivog
Druze moj, ja ne znam koliko si ti puta upalio tv da gledas EL ove sezone.. al te moram obavijestiti da je Lokomotiva odlicna ekipa koja se prosetala kroz svoju grupu u regularnoj fazi i bila ubjedljivo prva. A za Pao svake godine vrijedi prica kako je odron od ekipe, pa su uvijek medju 8 najboljih u Evropi.
I da je ta Cedevita koja ne moze dobiti nikoga zivog vec uzela i Efes i Darusafaku u gostima.
I da je ta Cedevita koja ne moze dobiti nikoga zivog vec uzela i Efes i Darusafaku u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.