Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.
Zasto nas narod sve zivo komplikuje.
Neznam tacno koja su liga,ali njihov stadion je Mars arena za skoro citavu nasu ligu.
Neznam tacno koja su liga,ali njihov stadion je Mars arena za skoro citavu nasu ligu.
Ma nisam se brat ni mislio upustati u neke rasprave. Nego testiram svoj mozak u kakvom je stanju i pamti li dobro. Izgleda jos u dobrom stanjunarodniheroj je napisao/la:Jeste drug, al' yebo tu priču vidiš kuda vode rasprave na temi PL općenitoCocaine je napisao/la:Jeli Vuk onaj sto je ubio onog neduznog momka u kaficuniđe veze
Igraju cetvrti rang. Stadion im prima 12.500 gledatelja, otvoren 2001., kostao 15 milijuna funti.Agamemnon86 je napisao/la:Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.

Savrseno, mada ce se naci netko i reci da fali tribina, da tribine nisu sastavljene i slicno, a stadion bi bio najbolji u PL.
Slažem se! Moram nadodati još; STOP VJERSKIM FAŠISTIMA U BiH FUDBALU!joker90 je napisao/la:[quote="maxmore"
Kad Vuk bude obavljao neku funkciju u mom klubu onda ce me biti sramota, ovako je samo navijacki ispad kojeg je opet vecina osudila.Ali nije vala da mi navijaci koji prozivaju mrtvog momka imaju sta pametovati oko ispada na tribini. STOP RATNIM ZLOCINCIMA U BiH FUDBALU!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
Ma nisam se brat ni mislio upustati u neke rasprave. Nego testiram svoj mozak u kakvom je stanju i pamti li dobro. Izgleda jos u dobrom stanju[/quote]
Kad te tako dobro sluzi pamcenje znas li onda kome idete na megdan sljedece kolo?!
Kad te tako dobro sluzi pamcenje znas li onda kome idete na megdan sljedece kolo?!
Godine prolaze jubav ostaje...
-
Agamemnon86
- Kontakt:
Zato i kazem.gledam ovaj prenos FA kupa prelijep stadion.onako odprilike kod nas bi ovakav stadion kostao 10-15 mil.km.(nagadjam).Signore je napisao/la:Igraju cetvrti rang. Stadion im prima 12.500 gledatelja, otvoren 2001., kostao 15 milijuna funti.Agamemnon86 je napisao/la:Jaoo stadiona Oxforda.kada vidim ovo muka me uhvati.
Savrseno, mada ce se naci netko i reci da fali tribina, da tribine nisu sastavljene i slicno, a stadion bi bio najbolji u PL.
Ali eto znas ti nas.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ova je jaka bila.joker90 je napisao/la:Dok nam ne niču ratni zločinci po zvanicnoj stranici, ja sam zadovoljan..maxmore je napisao/la:Sve je dobro dok trava u kampu "niče" torpedista.maxmore je napisao/la:
Ajde mi reci molim te koji je ovo restart torpeda u zadnjih 5 godina. Malo malo pa kompletan igrački kadar se mrška oko kluba. Naravno da nešto ne funkcionira to budala vidi. Nije isključeno i da nakon Ješića bude ponovo restart jer ni on neće valjati sigurno.
Inače, što stavljaš 'niče' pod navodnike? Jel' se to na Brigu kaže drugačije?
1946
Znam da bi se ti iznenadio da ti kažem da NK ŠB ima svoje navijače van Širokog... Usput, " kao oznaka za drugo značenje, ovo mi dođe kao sarkazam, može i paradoks.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Lištica
Lištica
Ima, kako nema.
Ima vas trista milijona!
Ima vas trista milijona!
Milijuna*
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- sarajevo46
- Kontakt:
Gdje u Mostaru i Vitezu po pet navijača? Sad mi je jasno što ta gostovanja nekad odradite.maxmore je napisao/la:Znam da bi se ti iznenadio da ti kažem da NK ŠB ima svoje navijače van Širokog... Usput, " kao oznaka za drugo značenje, ovo mi dođe kao sarkazam, može i paradoks.BitiSrcemVezan je napisao/la:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma oni su kao NATO
,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
Pitaristok
- Kontakt:
@ultrasnotred
Tebe mora da je Staljin il onaj S.Koreja vaspitao
Tebe mora da je Staljin il onaj S.Koreja vaspitao
Ovaj uvijek ostavlja slicne komentare ne bi li se ko upecao na nisku provokaciju.. Zadrto, zadojeno, ali najmanje je ono krivo u svemu tome. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Sami trazite te komentare, momak se hladno nadoveze na raspravu i zna sta nekoga najvise boli, nazalost. Hajde sto imamo temu za prepucavanja, ali vi uvijek nadjete povod da i na svakoj drugoj nastavite sa vrijedjanjem, prepucavanjem, nevezano za temu. Da pricamo desavanjima na pauzi, ciljevima klubova, transferima, spekulacijama, ne bi se ni doticali ovih skakljivih tema koje ne vode nicemu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()
Lištica
Lištica
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dobar si u glavi pravo kad na ovakve ispade odgovoriš crno-bjelim slikama...
Bolje je vama da kad bude gostovao papa, donesete vas udarni trans i onako potajno, skriparski, hinjski se slikate u nekom zabacenom dijelu stadiona gdje vas nece raja vidjeti i onda to kacite po FB-u kao gostovanje da ste odradili.maxmore je napisao/la:Reče momak koji svu svoju povijest gleda na crno - bijelim slikama. Otkad je izmišljena slika u boji nema se šta uslikati, bar ne više nego velika većina u ligi, u većini slučajeva manje. Do neki dan reketarili igrače da mogu u EL danas divovi. Najbolje bi bilo da uzmete sliku kada je gostovao Dino Merlin pa da prodajete raji priču o gigantima... koji pune stadion samo kada dolaze Papa, Dino Merlin, Joksimović... Neka trava "niče" u kampu, dok "niče" trava dobro je.RedEvil je napisao/la:Ma oni su kao NATO,prvaci bili s 4 hiljade na stadionu,e nabijem na k.urac takav klub,imaginarni,doduse i MZ im nije veca,tako da je mozda i opravdano
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.