Samo cekas da blatis momka, a momak je potencijal, ako bude radio bi ce dobar, eres je dobio svoju priliku i nije iskoristio, sad mora jos vise radit da je opet dobije, ali da spominjes jarka i djurdjevica pored toliko desnih krila u bih, ovi su odigrali po jednu dobru utakmicu u premijer ligi i to je to jbg.. malom iz sloge se otvorilo protiv prijedora i to je to.. eres je dobar, nasi haseljic, dzinovic i osmanhodzic su ispred ovih momaka.. ovcina je odigrao najbolju utakmicu veceras u reprezentaciji i jedino ko bi mu mogao i trebao pomoci je djuric iz budnes lige ili vedran delic, koji mu moze biti dostojna zamjena, a iz nase lige duvnjak je ispred begica, kao i mandic, milicevic iz izvidjaca..zlatnidjecaci je napisao/la:E moj Marka. Vjerovatno za Jarka i Džurđevića nikad nisi čuo ako več ignorišeš Ereš. To su momci 1997 godište i majstori su za ovog Bečića. Samo ti Zuleta slušaj i biče u redu.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- gradacac10
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sad gledam snimak utakmice, i pokusavam da shvatim sta je marka pokusao igrom sa dva pivota i bez desnog krila u periodu od 45 do 55 minute???
To je za mene toliki seljakluk da nema dalje
I sad gledam glumi nekog pedagoga Zulficu i Becicu kad god su promasili koji zicer, odmah klupa nema popravnog

I sad gledam glumi nekog pedagoga Zulficu i Becicu kad god su promasili koji zicer, odmah klupa nema popravnog

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pobjedili koga? Amatere.Koliko vrijedimo vidjecemo protiv Slovačke....
zlatnidjecaci je napisao/la: ZAŠTO SADA PROTIV KOSOVA NE EKSPERIMENTIŠE ???Sad je prilika da se nešto proba.
Bošnjoesprit24 je napisao/la:Sad gledam snimak utakmice, i pokusavam da shvatim sta je marka pokusao igrom sa dva pivota i bez desnog krila u periodu od 45 do 55 minute???

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
De mu ti reci sta je seljakljuk. Bas me zanima iz koje si vukojebine. I ubo si bas s transom sto je bio, ne znam kako si pogodio.esprit24 je napisao/la:Sad gledam snimak utakmice, i pokusavam da shvatim sta je marka pokusao igrom sa dva pivota i bez desnog krila u periodu od 45 do 55 minute???

Nad tobom sunce najljepše sja
Mandić je svemirski brod za sva lijeva krila a tek mu 18gradacac10 je napisao/la:Samo cekas da blatis momka, a momak je potencijal, ako bude radio bi ce dobar, eres je dobio svoju priliku i nije iskoristio, sad mora jos vise radit da je opet dobije, ali da spominjes jarka i djurdjevica pored toliko desnih krila u bih, ovi su odigrali po jednu dobru utakmicu u premijer ligi i to je to jbg.. malom iz sloge se otvorilo protiv prijedora i to je to.. eres je dobar, nasi haseljic, dzinovic i osmanhodzic su ispred ovih momaka.. ovcina je odigrao najbolju utakmicu veceras u reprezentaciji i jedino ko bi mu mogao i trebao pomoci je djuric iz budnes lige ili vedran delic, koji mu moze biti dostojna zamjena, a iz nase lige duvnjak je ispred begica, kao i mandic, milicevic iz izvidjaca..zlatnidjecaci je napisao/la:E moj Marka. Vjerovatno za Jarka i Džurđevića nikad nisi čuo ako več ignorišeš Ereš. To su momci 1997 godište i majstori su za ovog Bečića. Samo ti Zuleta slušaj i biče u redu.
-
- Kontakt:
djurdjevic i jarak su nasa buducnost na toj poziciji 

bio bi zahvalan, ako neko moze postaviti snimak utakmice s kosovom u mejdanu
BUDI PONOSAN
Kakva je situacija sa Vladanom Loncarom? I ako nisam nesto upucen u rukomet pratio sam po vijestima da je veliki talenat, a Bogami ono sto se moze vidjeti na YouTube je da je to igrac bas koji nama treba. Sto ima top u ruci i mozi da raspali sa 9-10 metara.edinjo-bih je napisao/la:djurdjevic i jarak su nasa buducnost na toj poziciji
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
@sajo, loncar je clan Pick Segeda, i trenutno igra u njihovoj B ekipi koja se takmici u drugoj ligi Madjarske i Vladan je prvi strijelac te lige..
@Pinoglavi, vukojebina iz koje ja dolazim zove se Gradacac. Inace u tom gradu ako nisi upoznat, rodjeni su Fadil Novalic(premier FBiH) Husein Kavazovic(poglavar islamske zajednice) i da ti dalje ne nabrajam.. za mene je seljakluk igrati sa dva pivota ako to nije potreba.. za trans sam se nasalio jer je neko prije mog posta napisao da ce biti neke provokacije
@Pinoglavi, vukojebina iz koje ja dolazim zove se Gradacac. Inace u tom gradu ako nisi upoznat, rodjeni su Fadil Novalic(premier FBiH) Husein Kavazovic(poglavar islamske zajednice) i da ti dalje ne nabrajam.. za mene je seljakluk igrati sa dva pivota ako to nije potreba.. za trans sam se nasalio jer je neko prije mog posta napisao da ce biti neke provokacije
Imas puno vecih imena tako da nema potrebe da se hvalis sa Novalicem. Sigurno nije seljakljuk igra sa 2 pivota nego uigravanje nekih formacija u utakmici koju smo dobili i prije nego sto je pocela. Sa tim 'seljakljukom' smo se vratili iz minusa protiv Tunisa, i cak im pobjegli na par golova razlike. Al nema veze sigurno ti imas pravo reci sta je seljakljuk a sta ne.
Sto se posta oko transa tice sigurno nije post napisan u saljivom tonu. Samo nek se popljuje sve oko Tuzle pa makar i prije utakmice.
Muka mi je vise ovo pljuvanje rukometnih strucnjaka po svemu redom, najvise po selektoru koji nije uputio poziv bahatim igracima.
Sto se posta oko transa tice sigurno nije post napisan u saljivom tonu. Samo nek se popljuje sve oko Tuzle pa makar i prije utakmice.
Muka mi je vise ovo pljuvanje rukometnih strucnjaka po svemu redom, najvise po selektoru koji nije uputio poziv bahatim igracima.
Eto ti znas da li sam se salio ili ne. Meni je locno bolje sto repka igra u TZ, jer mi je daleko bolje i blize ici u Sa ili Zenicu..
Sto se tice selektora i njegove taktike, napisao sam bruku postova gdje sam mu davao podrsku, i gdje sam ga kudio. I na kraju cu napisati da mi je uspijeh repke na prvom mjestu i boli me qrac ko ce je voditi
Sto se tice selektora i njegove taktike, napisao sam bruku postova gdje sam mu davao podrsku, i gdje sam ga kudio. I na kraju cu napisati da mi je uspijeh repke na prvom mjestu i boli me qrac ko ce je voditi
Sve ćemo vidjeti u Slovačkoj 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Seljakljuk ti je taktika sa kojom smo se uspjeli vratiti iz minusa protiv Tunisa?esprit24 je napisao/la:Eto ti znas da li sam se salio ili ne. Meni je locno bolje sto repka igra u TZ, jer mi je daleko bolje i blize ici u Sa ili Zenicu..
Uredu je kritikovati, ali nemoj pisati gluposti bgt
pravda za sve tuzlake koji su majorizirani,takodjer pravda za strudnjaka Dragana Markovica koji iza sebe ima bogatu trenersku karijeru,cak nigdje nije izdrzao pola godine da ga ne otjeraju,osim naravno u nasoj repci,pravda za svepinoglavi je napisao/la:Imas puno vecih imena tako da nema potrebe da se hvalis sa Novalicem. Sigurno nije seljakljuk igra sa 2 pivota nego uigravanje nekih formacija u utakmici koju smo dobili i prije nego sto je pocela. Sa tim 'seljakljukom' smo se vratili iz minusa protiv Tunisa, i cak im pobjegli na par golova razlike. Al nema veze sigurno ti imas pravo reci sta je seljakljuk a sta ne.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma samo su me nervirali ti komentari prije utakmice, a kritke normalne treba uputiti, ali je retardirano za sve igrace koji bi trebali dobiti poziv, a nisu, staviti krivnju Markovicu, nego mi je nekako normalno gledati svakoga pojedinacno i suditi ko je zakazao, igrac ili selektor.
Isto tako mi je retaridrano seljakljukom nazivati isprobavanje i dodatno uigravanje taktike, koja nam je dobrog donijela, u vec dobijenoj utakmici.
Kontre, nedostatak uigranih akcija, presijecanje protivnickih kontri i sl. pa opletite, nije da se nema materijala, ali me nervira kad se gluposti pisu i preuvelicava sve redom kako bi se dodatno napljuvao selektor.
Isto tako mi je retaridrano seljakljukom nazivati isprobavanje i dodatno uigravanje taktike, koja nam je dobrog donijela, u vec dobijenoj utakmici.
Kontre, nedostatak uigranih akcija, presijecanje protivnickih kontri i sl. pa opletite, nije da se nema materijala, ali me nervira kad se gluposti pisu i preuvelicava sve redom kako bi se dodatno napljuvao selektor.
ma dobro bosnjo ce uvijek srati ali realno brate selektor je ****,slazem se ja da nemamo ni asd ekipu neku,ali vala ne vidim ni neke uigrane akcije bar pokusaje,kontra je vec odavno nesto sto ne koristimo,a **** ga da su nam samo malo krila bolja i da znamo istrcati kontru imali bi svaku tekmu bar 4,5 laganih golova,a znas sta to znacipinoglavi je napisao/la:Ma samo su me nervirali ti komentari prije utakmice, a kritke normalne treba uputiti, ali je retardirano za sve igrace koji bi trebali dobiti poziv, a nisu, staviti krivnju Markovicu, nego mi je nekako normalno gledati svakoga pojedinacno i suditi ko je zakazao, igrac ili selektor.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako će ljudi uigrati akcije ako se okupe na 2 dana prije utakmice i na gostovanja idu sa autobusom. Da li imamo svake godine po 5-6 prijateljskih utakmica i 7 dana pripreme za svaku utakmicu znali bi sigurno odraditi uigrane akcije i odraditi kontre.
Imali su mjesec dana priprema pred SP pa opet nismo vidjeli kontre..lonalona je napisao/la:Kako će ljudi uigrati akcije ako se okupe na 2 dana prije utakmice i na gostovanja idu sa autobusom. Da li imamo svake godine po 5-6 prijateljskih utakmica i 7 dana pripreme za svaku utakmicu znali bi sigurno odraditi uigrane akcije i odraditi kontre.
Volim te Bosno!!!
Od odbrane koju imamo(kada su svi zdravi) trebali bi imati strasne kontre i strasnu tranziciju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.