PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ja jest lik levat, nakon svega on se jos nesto raspravlja, i glumi neku gradsku raju .. 

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ima li shise ba charshijaneru, ako nema yebo ba to 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Jos kaze kralj, na dan kad je otiso Hasecikazubo je napisao/la:Ja jest lik levat, nakon svega on se jos nesto raspravlja, i glumi neku gradsku raju ..

Sacuvaj me Boze novopecene gradske raje

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Tebra stipu debile,nisu na levelu da se raspravljas snjima,cast pojedincima,al ovo su oni sto prate @pileta87,njima je lakse metar u d.upe,nego mm u vuglaRuleHz je napisao/la:Ne cuclamo mi ta go.vna, to ostavljamo vama sa Maltee, argelini cijeli plavo bijeli. Hahaha...
Uvijek trava,nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo, volim Saraj'voo,volim Saraj'vooo.
Bodu u oci jalija Carsijska, aaa?
EDIT:@cikazubo ko ce se ba sa vama raspravljati, novokomponovana naselja i 2,3 lik a sa 10 accounta na forumu ss.ba me ne zanimaju. :-*

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Pokusao je, ne zamjeri muRuleHz je napisao/la:Opet ti sa svojim dubokoumnim seljackim fazonima.storm_raider je napisao/la:Aj stavi svoju sliku. Mozda neki i zaplacu.DoeTz je napisao/la:Mozel sta da se nasmijemo ?
Seljak iz sela moze da ode ali selo iz seljaka nikad.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
U pravu steRedEvil je napisao/la:Tebra stipu debile,nisu na levelu da se raspravljas snjima,cast pojedincima,al ovo su oni sto prate @pileta87,njima je lakse metar u d.upe,nego mm u vuglaRuleHz je napisao/la:Ne cuclamo mi ta go.vna, to ostavljamo vama sa Maltee, argelini cijeli plavo bijeli. Hahaha...
Uvijek trava,nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo, volim Saraj'voo,volim Saraj'vooo.
Bodu u oci jalija Carsijska, aaa?
EDIT:@cikazubo ko ce se ba sa vama raspravljati, novokomponovana naselja i 2,3 lik a sa 10 accounta na forumu ss.ba me ne zanimaju. :-*
Neka vam se Bog smiluje
- Jaozinho22
- Kontakt:
Argelini cijeli plavo bijeli a pola vam prve ekipe izlazi u Argelini 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Hahahahahaha, e cuj ono prica o prvoj ekipi... hahahahaha... Idi se bavi trivijalnim stvarima braca. Pusti se ti ekipa... Zna se sta je Sarajevo.
Boba, zvaka, spitza jaka, vadite se iz tog crnjaka :-*
Boba, zvaka, spitza jaka, vadite se iz tog crnjaka :-*
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Prolup'o frajer k'o solinas
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ma Dzanele mi Grbavica baza bez poraza.
Filozofija + Radnicki klub ljudskih vrijednosti = Baza bez poraza.
Usta zubi sve se koci SG Charsijom ne smije proci
@shzna, ozbiljno kontam da te prijavim administraciji sto me vrijedjas i poredis sa @solinasom
drzi bar do nekih vrijednosti, ja vas ne vrijedjam. Drzi bar do nekih vrijednosti derbija, ne budi ko Žujo kloc. 
Ne zamjerite drugovi filozofi, malo mozak pliva u alkoholu. Slavi se novo eadno mmjesto. :-*
Usta zubi sve se koci SG Charsijom ne smije proci

@shzna, ozbiljno kontam da te prijavim administraciji sto me vrijedjas i poredis sa @solinasom

Ne zamjerite drugovi filozofi, malo mozak pliva u alkoholu. Slavi se novo eadno mmjesto. :-*
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Ma ja sad je alkohol kriv što ti pišeš gluposti
Nek je sretno za radno mjesto a ako ne vjerujes za Argelini naleti ponekad vidjet ćeš ekipicu

Nek je sretno za radno mjesto a ako ne vjerujes za Argelini naleti ponekad vidjet ćeš ekipicu

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
- storm_raider
- Kontakt:
"Na dan kad je otis'o Hase". Boze sacuvaj, meni je Sarajevo drag klub kao klub ovog grada, ali kakve su ga amebe naselile i ono nesto prica o seljakluku. Jeste Vratnik, ali gore prema Vucijoj Luci kada je srpska zemlja bila jeftina. Da ne spominjem ovo o Nadrealistima. Na stranu zajebancija i neko vrijedjanje, ali ovo je ispod svake norme. Sramota, Rule je Hall of Fame foruma, uz rame sa Aldinom i ostalim levatima.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sto pilici kokodacu

grb sto kuca,umjesto srca
Zaboravili ste vodje sa kosova..Prava carsijska raja 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Paša, ako nastaviš lupati ovako:RuleHz je napisao/la: @shzna, ozbiljno kontam da te prijavim administraciji sto me vrijedjas i poredis sa @solinasomdrzi bar do nekih vrijednosti, ja vas ne vrijedjam. Drzi bar do nekih vrijednosti derbija, ne budi ko Žujo kloc.
![]()
RuleHz je napisao/la:Ma Dzanele mi Grbavica baza bez poraza.
Usta zubi sve se koci SG Charsijom ne smije proci![]()
![]()
Onda će biti da te hvalim kada te poredim sa solinasem.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
dobro sad... makar nam zaposlenik kluba nije bio visoki ratni zlocinacRedEvil je napisao/la:E je.bo vas Nele,ma ne treba ga spominjati ni u kom kontekstu,k.arina,mene bi bilo stid reci da je navijao za moj klub,fujjj

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
rečeno ti je da si dosadanstorm_raider je napisao/la:"Na dan kad je otis'o Hase". Boze sacuvaj, meni je Sarajevo drag klub kao klub ovog grada, ali kakve su ga amebe naselile i ono nesto prica o seljakluku. Jeste Vratnik, ali gore prema Vucijoj Luci kada je srpska zemlja bila jeftina. Da ne spominjem ovo o Nadrealistima. Na stranu zajebancija i neko vrijedjanje, ali ovo je ispod svake norme. Sramota, Rule je Hall of Fame foruma, uz rame sa Aldinom i ostalim levatima.
goveđigulašmajka
- storm_raider
- Kontakt:
Receno ti je da si nadjen u posebnoj vrsti.rigotina je napisao/la: rečeno ti je da si dosadan
Sport je lijek za tijelo i duh.
storm_raider je napisao/la:Receno ti je da si nadjen u posebnoj vrsti.rigotina je napisao/la: rečeno ti je da si dosadan

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.