Casillas je napisao/la:Sumnjiv? Zbog cega bogati? Ista stvaro kao sa Real Unionom u Irunu. Nadigrali nas u svakom pogledu.
Nije se moglo ocekivati, a isto tako se nije moglo ocekivati da ce ih Milan dobiti na Bernabeu i da ce ih Lyon doslovno nadigrati u obe utakmice, gledajuci kakve je ko prilike imao.
Da, dobije je sansu, ali kao sto jednom spomenuh na ovoj temi, nista nije iskoristio. Izgubio je svaku tezu utakmicu, jednu od Lyona, dvije od Barce, jednu od Seville, jednu od Milana, protiv Milana i Lyona igrao X... sta ocekivati od takvog trenera?
Otkud ti to da mora osvojiti barem jedan trofej? Perez jest covjek koji sve zeli na brzinu, ali ako mislis da ce raskinuti cetverogodisnji ugovor vrijedan 40 miliona sa najboljim trenerom svijeta nakon prve sezona - VARAS SE. Ode njima 30 miliona onda iz dzepa na nista!
Ah cuj, ja sam nepovjerljiv prema svemu. Nikad necu povjerovati da je to bilo legalno. Previse je tu razlike u kvalitetu da se nesto onako desi. Hajde da izgube 1-0 na neki lud nacin, ali da budu razbijeni od tima koji igra u trecoj ligi, to mi je malo tesko povjerovati. Pogotovo u Spaniji, gdje se razlika između Reala/Barcelone i ostalih mjeri svjetlosnim godinama.
Care, to je Milan. Kakav god tim imali, to je Milan.
Od takvog trenera treba ocekivati da ce ispraviti greske i da ce biti jaci i bolji naredne sezone. Upao je covjek među grupu igraca u cijem dovođenju nije ucestvovao i morao je to sve da sredi jako brzo. OK, desava se da mnogi treneri naslijede timove, ali ovo nije bio naslijeđen tim. To je bio tim koji se tek stvarao i normalno da bi mu trebalo vise vremena od jedne sezone. Uostalom, nije on bezveze doveden tu. Da ne valja, ne bi ga Real ni pogledao. Samo mi nije jasno zasto ti treneri i igraci idu u Real, ako znaju kakav tretman bi mogli imati.
Svoju izjavu temeljim na osnovu onog sto sam vidio dosad. Ako ne osvoji trofej, Mourinho odlazi. Eventualno, ali to je pod velikim upitnikom, bi mogao dobiti jos jednu sezonu i to samo zbog imena. Nije bas da Real nesto mari za novcem. Otpustali su oni neke sjajne trenere i ranije zbog slicnih ili jos smjesnijih razloga. Mislim, zasto otpustiti Del Bosquea ili Capella? Ja ipak vjerujem da ce Mourinho isceprkati neki trofej iduce sezone, vjerovatno La Ligu. Ali ako se to ne desi, citiracu ti ovaj moj post. Cudno mi je sto toliko vremena pratis Real Madrid, a jos nisi uvidio kakav odnos imaju prema svojim zaposlenicima. I jos nesto, jesi li siguran da ce Mourinho ostati do kraja ugovora?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.