FK Sloboda (opšte diskusije)

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda (opšte diskusije)

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 jan 2016, 17:53

Pa to je ono zbog razlike onog sto su obecali i onog sto su dali da se potpise?

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 10 jan 2016, 17:55

Uvjek me zanimalo zbog cega se to desilo,i da tako naprasno odbije strumfove,ako je vec bio i trebao potpisati samo,
da nije srce presudilo :mrgreen:
Pored finansija

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 10 jan 2016, 18:01

pored nabrojanih Ordagica su zaganjali i iz Radnika Bijeljine ali nisu uspjeli dovesti ;) celo je namirisao da bi se on mogao isplatiti :D na kraju ga mi pomocu "magije" na Tusanj dovedosmo :bow:
Sloboda Tuzla

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jan 2016, 18:25

tuzlak1987 je napisao/la:Pa to je ono zbog razlike onog sto su obecali i onog sto su dali da se potpise?
Jedan od razloga, ali na kraju su oni donijeli kako treba ugovor, tj jedan za savez i za porez u kojem ce biti manja plata, a jedan sa cifrom koja je dogovorena i za koji ce samo oni znati, ma ono sto cine svi klubovi :mrgreen:

Ima tu vise razloga, Sloboda nije bila jedan od njih.

Sto se tice finansija. Zeljeznicar mu je ponudio daleko najbolji ugovor, bolji nego sto ima sa vama. On je bio najveca Odoviceva zelja, pa na njegovom transferu su radili duze vrijeme.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Agamemnon86
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon86 » 10 jan 2016, 18:30

YNWA je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa to je ono zbog razlike onog sto su obecali i onog sto su dali da se potpise?
Jedan od razloga, ali na kraju su oni donijeli kako treba ugovor, tj jedan za savez i za porez u kojem ce biti manja plata, a jedan sa cifrom koja je dogovorena i za koji ce samo oni znati, ma ono sto cine svi klubovi :mrgreen:

Ima tu vise razloga, Sloboda nije bila jedan od njih.

Sto se tice finansija. Zeljeznicar mu je ponudio daleko najbolji ugovor, bolji nego sto ima sa vama. On je bio najveca Odoviceva zelja, pa na njegovom transferu su radili duze vrijeme.
Pa sto onda potpisa za Slobodu,i odbi bogati ugovor iz Zeljeznicara :?:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 jan 2016, 19:06

Ima tu vise razloga i preduga je prica, ali ukratko, on je zelio odmah ici iz Zvijezde i sa njima se rastati na korektan nacin, a to mu Zeljeznicar nije omogucio.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jan 2016, 19:11

ko mu je kriv što je došao u Slobodu, sam pao, sam se ubio

sad mu valja titulu osvojit', štaš, u životu ne ide sve kako planiramo

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 jan 2016, 19:42

Mnogi su titulu slavili na zimu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jan 2016, 19:54

SLOBODA ĆE BITI PRVAK, A DUŠMANI MOGU SAMO DA NAM GA PODUDLAJU :opaopa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 jan 2016, 13:03

kome vi odgovarate...nevjerovatno,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 13 jan 2016, 11:15

Da li neko napušta Slobodu od prvih jedanaest ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jan 2016, 11:20

Kako stvari stoje sada ne ali treba sacekati prozivku da vidimo koja su lica sve tu..

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 13 jan 2016, 11:23

crozzer je napisao/la:Da li neko napušta Slobodu od prvih jedanaest ?
Ne napusta niko...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 jan 2016, 14:08

crozzer je napisao/la:Da li neko napušta Slobodu od prvih jedanaest ?

Kostur tima ostaje isti,otišli su samo oni koji nisu zadovoljili šefa.Uz to čekamo u ovo dan dva još jaču konkurenciju na terenu.
Pobjeda je bolja od orgazma!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 jan 2016, 23:16

Nadam se da necu nikoga isprovocirati svojim misljenjem, ali smatram da ste veoma traljavo pristupili ovom transfer periodu.Fakat nakon toliko godina sta definitivno najveci ili barem jedan od dva najveca kandidata za titulu.Osim tog nekog sportsko-navijackog zadovoljstva , titula donosi i kamaru para, tako da sam ocekivao par vrhunskih igraca u vasim redovima preko ovog prelaznog roka.
Predpostavljam da ce mnogi reci kako i bez dodatnih igraca imate dovoljan snazan tim, i s tim se djelimicno mogu sloziti, no ipak slijedi onaj bitniji dio sezone.Slijedi dio u kome ce se "krv pisati za bodove", u kome ce razni lobiji biti naspanovani do usijanja.Bit ce kartona i kad treba i kad ne treba, bice puno utakmica u relativno kratkom periodu, mogucnost povreda uvijek moras imati na umu idt.
Na kraju kako god da zavrsi imate moje simpatije, Sloboda i grad Tuzla su puno ulozili i zasluzujete uspjeh :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 jan 2016, 23:20

narodniheroj je napisao/la:Nadam se da necu nikoga isprovocirati svojim misljenjem, ali smatram da ste veoma traljavo pristupili ovom transfer periodu.Fakat nakon toliko godina sta definitivno najveci ili barem jedan od dva najveca kandidata za titulu.Osim tog nekog sportsko-navijackog zadovoljstva , titula donosi i kamaru para, tako da sam ocekivao par vrhunskih igraca u vasim redovima preko ovog prelaznog roka.
Predpostavljam da ce mnogi reci kako i bez dodatnih igraca imate dovoljan snazan tim, i s tim se djelimicno mogu sloziti, no ipak slijedi onaj bitniji dio sezone.Slijedi dio u kome ce se "krv pisati za bodove", u kome ce razni lobiji biti naspanovani do usijanja.Bit ce kartona i kad treba i kad ne treba, bice puno utakmica u relativno kratkom periodu, mogucnost povreda uvijek moras imati na umu idt.
Na kraju kako god da zavrsi imate moje simpatije, Sloboda i grad Tuzla su puno ulozili i zasluzujete uspjeh :salut:
Ma dosta su neki igraci prodavali muda pod bubrege. Nema vise djabalame. U ovoj ligi su se rekreativci nauzimali se para. U Slobodi, jasna je poruka da toga vise nema.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 19 jan 2016, 23:23

Ili nisam bio dovoljno jasan ili me nisi skonto drug.Ne mislim na propali transfer Husica, yebaji ga , ni prvi ni posljedni koji se precjenjuje.Mislio sam na kvalitetna pojacanja sa cijenom srazmjernom kvalitetu igraca.Znaci dovedes 1-2 da pometu i cao

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jan 2016, 00:39

Husref Musemić nije trener koji traži zvučna imena, on je trener koji teži kolektivu, a ako se u tom kolektivu nađu dva-tri zvučna imena, još bolje ;) u trenutnoj ekipi Slobode, nalaze se dva zvučna imena, Mersudin Ahmetović i Zajko Zeba, svi ostali igrači nisu njihov kvalitet i njihov nivo, ali ih je Husref tako uklopio, da oni izgledaju predobro, igraju najbolje što mogu! on je sada na pauzi rekao da će dovest' dva-tri igrača da pojača konkurenciju, to jeste da proširi ekipu, da na svakoj poziciji imamo po dva igrača, a da je htio još neko zvučno ime, on je to mogao zatražit', a Azmir bi učinio sve da mu to obezbjedi!

niko od navijača Slobode nije očekivao Slobodu na prvom mjestu poslije 18 kola, pa čak i u TOP 3, ali ja sam očekivao da Sloboda bude među 5 najboljih ekipa, jer sam nas vidio u borbi za 5 mjesto sa Olimpicom! šta tek reći za navijače drugih klubova, oni nas nisu vidjeli ni među 5 najboljih ekipa, garantujem! oni i danas ne vjeruju da Sloboda može izdržat' do kraja i osvojit' titulu, razlozi su različiti ;)

jedni smatraju da ne može jer smo se godinama borili za opstanak, igrali nikakav fudbal, prije par sezona igrali cvajtu, pa misle da je ovo samo trenutni izlet na vrh tabele i da ćemo se uskoro vratit' u realnost i tamo gdje smo godinama bili! drugi opet misle da naša ekipa nema kvalitet da to sve izdrži (donekle i sam mislim to isto), a kažem donekle, jer kao što nisam vidio ovu ekipu u TOP 3, a oni su pokazali da imaju kontinuitet igara i rezultata, odnekle mislim i da možemo izdržat' do kraja i bez velikih ulaganja u nove igrače!

Sloboda ima kontinuitet igara i rezultata još od proljeća prošle sezone, to su dakle 33 kola (to je fino elaborirao i trener Radnika), prema tome, mislim da bi svaka sumnja o Slobodi ovime trebala biti otklonjena, Sloboda gazi, melje i ne misli da stane ;) ne kažem da ćemo osvojit' titulu, ali ćemo evropu izborit' 99%

aBd, a to je već sada činjenica, Sloboda će i u narednim godinama, biti neko ko će svake sezone biti u borbi za evropu i trofeje, sviđalo se to nekome ili ne, morat' će se navići na to :!:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jan 2016, 02:15

Ma narodniheroj je u pravu jednim dijelom, zasad jeste traljavo odradjen prelazni rok ali ima jos do kraja i moguce je da ce doci jos poneki igrac. Kad krene nastavak sezone vidicemo kako je koji klub odradio ovaj rok, a ako je vec Sloboda oslobodila 3 igraca onda samo jos nespremniji Haurdic i nije neki upgrade ovoj ekipi, pa makar se i nadali nekoj njegovoj formi.
Svi se nadamo krajnjem uspjehu pa eto vidicemo na kraju gdje smo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 20 jan 2016, 03:00

Agamemnon je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:17. 01. 2016
Ognjen Đelmić ekskluzivno za Online24, želim se zahvaliti svim navijačima..
Redakcija Online24 21:28

Već sada bivši član fudbalskog kluba Željezničar, Ognjen Đelmić govorio je za naš portal i otkrio što se zapravo dogodilo, i zašto nije potpisao novi ugovor sa timom iz Doline Ćupova. Đelmić je najbolji strijelac Željezničara, u protekloj polusezoni, no, ipak, napustio je klub sa Grbavice..

Iako ga ugovor sa Željom veže do 31. januara, Đelmić se nije pojavio na prozivci, koja je bila 11. januara, i odmah je se dalo naslutit da nešto ne štima, i da bi moglo doći do ne produženja ugovora, a evo što je sam Đelmić, rekao za naš portal..

"Prije dva mjeseca, sve sam skoro dogovorio sa Željom, oko produženja ugovora, i samo je potpis falio, no prije 20-ak dana, jedan od ljudi iz kluba me je nazvao, i ponudio mi sasvim druge uslove, na što nisam pristao. Javio sam se direktoru kluba, vezano za prozivku, i obavijestio ga da nismo dogovorili dalju suradnju, i da se neću pojaviti na prozivci
Za kraj, Đelmić nam je otkrio da ima nekoliko ponuda, te da je potrebno nekoliko dana, da odluči što je najbolje za njega, i njegovu karijeru..(Redakcija Online24)

Ovaj bi trebao biti naš.
On je vec NAS nacelno je pristao kao i ovaj husic Ali da nebude opet u zadnji momenat otkaz
Vi ste njemu i jedina opcija ostala.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”