LaDecima je napisao/la:svi strucnjaci a niko nema

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
LaDecima je napisao/la:svi strucnjaci a niko nema
Cardiff dosta opasniji al nema zavrsnice :Sarelinho je napisao/la:Hajde Cardif bilo ko gol u prvom poluvremenu nekako ...
pRATI TIKETMomciluk je napisao/la:Haj haj samo javi ako stignes da pratimkrmpotich je napisao/la:Eo uletio si sad. Za momciluka ako stignem, pravim vecerubreskva je napisao/la:jel mene zapalo druže hahahahah
Hvalakrmpotich je napisao/la:pRATI TIKET
Momciluk je napisao/la:Sta ces kad zivimo u Bosni, tako ti je vazda biloLaDecima je napisao/la:svi strucnjaci a niko nema
porto vodi idemo daljebodi123 je napisao/la:Ako uzmu porto i juve a atletico x2 bit ce i od mene cascenja za nba
Pokrij se sabaneLaDecima je napisao/la:Momciluk je napisao/la:Sta ces kad zivimo u Bosni, tako ti je vazda biloLaDecima je napisao/la:svi strucnjaci a niko nema
I to sto kazes..svi znalci![]()
@paletar-ti si=nebitan
![]()
@costello-znam
Ima bisera, al mora se priznat, on i Ljiljan najviše dižuFrankie je napisao/la:Ibro ubica sam sa sobom pise
Šta ti pričaš majke ti?Frankie je napisao/la:Ibro ubica sam sa sobom pise
Samo vi se zezajte sa Ibrom covjek dize pare jos malo i 30.000 je njegovoLjumanM95 je napisao/la:nemojte ibru alaha mi slab sam na našeg zakonodavca, nemojte fino vam kažem
izdajico ove napaćene države i ovog napaćenog naroda, u talu si sa doktorom ove igre, al nikad nećeš bit ko on, nikad!muhamed121 je napisao/la:Samo vi se zezajte sa Ibrom covjek dize pare jos malo i 30.000 je njegovoLjumanM95 je napisao/la:nemojte ibru alaha mi slab sam na našeg zakonodavca, nemojte fino vam kažem
Jbg ima i ono ucitelj i ucenikLjumanM95 je napisao/la:izdajico ove napaćene države i ovog napaćenog naroda, u talu si sa doktorom ove igre, al nikad nećeš bit ko on, nikad!muhamed121 je napisao/la:Samo vi se zezajte sa Ibrom covjek dize pare jos malo i 30.000 je njegovoLjumanM95 je napisao/la:nemojte ibru alaha mi slab sam na našeg zakonodavca, nemojte fino vam kažem
Sad cemo mi to da izvidimo frajeri klepaju pare ha ya hahaLjumanM95 je napisao/la:prođoše nekakve cisterne kroz kalesiju, odoše dalje, haman završili tu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.