Gubim 0:1 do 78 minute i onda dobijem dva penala koja sigurno realizira Graziano Pelle
Izgleda da sam konacno pao u milost sudaca
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Koristio si kamp protiv mene,i pobjedio me naravno,i ljudi se razocarali odmahRamsey16 je napisao/la:Sta je ovo tiho nesto![]()
Ljudi vidjeli kako je ovaj svijet okrutan hahahhaCeltic je napisao/la:Koristio si kamp protiv mene,i pobjedio me naravno,i ljudi se razocarali odmahRamsey16 je napisao/la:Sta je ovo tiho nesto![]()
Nemamo gdje ispasstSuljo20002 je napisao/la:3.Put igram protiv Jope i 3. put gubim![]()
Izgleda da je ovo bio samo trenutni bljesak...
Ocekuje me grcevita borba za opstanak

Izgleda da i napad igra odbranusuarez7 je napisao/la:
Odbrana![]()
![]()
Ako je neko zainteresovan za Ogbonu,Abdennoura i Zoumu mozemo se lahko dogovoriti
Polako brt trebalo mi je 10 kola da sastavim dobru odbranu, sad idem srediti napad valjda skontam sta do 7Ramsey16 je napisao/la:
Izgleda da i napad igra odbranu![]()
Moji jos u soku i sad se dive potezima MessijaS-Y-L-A-R je napisao/la:Zeničani uzeli crno-crveni derbi. Messi debitovao doppelpackom.
Nek' je otis'o povrijedjen.suarez7 je napisao/la:
bavarac hvala za moratu
Taj samsuarez7 je napisao/la:
Odbrana![]()
![]()
Ako je neko zainteresovan za Ogbonu,Abdennoura i Zoumu mozemo se lahko dogovoriti
Meni se ne igra vise pa prodajem po realnoj cijeni a moze i ispod realne.Omerbavarac je napisao/la:Kakvi su ovo transferi gdje se igraci prodaju ispod realne cijene?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.