Otkad su poceli sa fillerima prestao sam gledat i nikad zavrsit filleriMaestro^^ je napisao/la:Profesore druže spoila ti ljudima sve i svašta.
Ali pogodio si za kraj Code Geassa.
Melloo i sada su na fillerima
Anime, manga
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Anime, manga
A čini mi se da si upravu. A što je najgore , čini mi se da se zakuhava u fillerima tek. 
Baš kad sam mislio da su završili sa fillerima , oni počeli sa drugim dijelom njih.
Baš kad sam mislio da su završili sa fillerima , oni počeli sa drugim dijelom njih.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ako se nekome gleda onaj tipični shounen , znači tinejdžerska drama , romantika , komedija , onda pogledajte Sakurasou no Pet na Kanojo.
Kako je jak anime.
Kako je jak anime.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
http://myanimelist.net/animelist/masochist-chan
Pošto sam "oštar" kod ocjenjivanja, predlažem da gledate sve što je 8 i iznad. Eto brdo preporuka, pa birajte.
Pošto sam "oštar" kod ocjenjivanja, predlažem da gledate sve što je 8 i iznad. Eto brdo preporuka, pa birajte.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Hvala kolega , poslužit će zasigurno. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Muštuluk, vraća se ponajbolji shounen ikada;
[youtube][/youtube]
http://myanimelist.net/anime/32370/D.Gray-man_(2016)

[youtube][/youtube]
http://myanimelist.net/anime/32370/D.Gray-man_(2016)
- red devil88
- Kontakt:
Jesam li ja jedini kojeg su Filleri kod Naruta natjerali da prestane gledati. Ja razumim ds trebaju filleri i sve ali brate da od 400 i kusur epizoda imas vise od 50% fillera to mi ne ide u glavu. Ovako htio bi pocet opet sa nekim Animeom ali da je neka brutala,tama,ozbilja u glavnom nista bas djecije. Pa ako ima neki da preporucite valjalo bi.
Glory Glory Man United !!! 
Bersek je extra ako nisi gledao.red devil88 je napisao/la:Jesam li ja jedini kojeg su Filleri kod Naruta natjerali da prestane gledati. Ja razumim ds trebaju filleri i sve ali brate da od 400 i kusur epizoda imas vise od 50% fillera to mi ne ide u glavu. Ovako htio bi pocet opet sa nekim Animeom ali da je neka brutala,tama,ozbilja u glavnom nista bas djecije. Pa ako ima neki da preporucite valjalo bi.
Koliko ima epizoda ovaj Code Geass? I zamalo ne vidjeh spoilere (sakrijte ljudi kad vec pisete kraj nekog anime-a
)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
BordoArmy88
- Kontakt:
2 sezone od po 24 epizode ja mislim! Kad' završiš pređi na akito the exiled!Vedad87 je napisao/la:Koliko ima epizoda ovaj Code Geass? I zamalo ne vidjeh spoilere (sakrijte ljudi kad vec pisete kraj nekog anime-a)
A što se Naruta tiče, također sam prestao gledati radi faking fillera, a ako pogledam nekada kada konačno završi, onda samo radi ovog epskog maderfakera:
[youtube][/youtube]
vrijjedi barem meni ja sam evo u 2 sezoni po meni dobarSanto je napisao/la:blitz pitanje. vrijedi li pogledati tokyo ghoul
Prva sezona je veoma dobra , ali je druga sezona odron. Svakako druga sezona dobrim dijelom nije nikako pratila mangu , a manga je bila dobra , to im je najveća greška.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- red devil88
- Kontakt:
Jesul to ona kao film ima tri dijela cini mi se. Ako je to onda jesam. Stvarno ne znam sta gledat dosta toga pocnem pa prekinem.mcmanaman je napisao/la:Bersek je extra ako nisi gledao.red devil88 je napisao/la:Jesam li ja jedini kojeg su Filleri kod Naruta natjerali da prestane gledati. Ja razumim ds trebaju filleri i sve ali brate da od 400 i kusur epizoda imas vise od 50% fillera to mi ne ide u glavu. Ovako htio bi pocet opet sa nekim Animeom ali da je neka brutala,tama,ozbilja u glavnom nista bas djecije. Pa ako ima neki da preporucite valjalo bi.
Glory Glory Man United !!! 
Da, mada ja ne pricam o filmu vec o orginalnom prvom animeu. Ima samo 1 sezona, star je anime poprilicno vec (1997-1998) ali je predobar. Ima 25 epizoda, traju po 20-30minuta. Imas ih sve na yt na engleskom.red devil88 je napisao/la:Jesul to ona kao film ima tri dijela cini mi se. Ako je to onda jesam. Stvarno ne znam sta gledat dosta toga pocnem pa prekinem.mcmanaman je napisao/la:Bersek je extra ako nisi gledao.red devil88 je napisao/la:Jesam li ja jedini kojeg su Filleri kod Naruta natjerali da prestane gledati. Ja razumim ds trebaju filleri i sve ali brate da od 400 i kusur epizoda imas vise od 50% fillera to mi ne ide u glavu. Ovako htio bi pocet opet sa nekim Animeom ali da je neka brutala,tama,ozbilja u glavnom nista bas djecije. Pa ako ima neki da preporucite valjalo bi.
http://www.imdb.com/title/tt0318871/
Ima i jos Afro Samurai, bas ono brutala anime, Samuel L. Jackson narator glavnog lika
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čovjek odvaja 15ak sati dnevno na One Piece, stoji to je novac utjecajan ali treba tu dosta dodatne motivacije za tako nešto.Maestro^^ je napisao/la:Sada mi je jasno zašto lik bukvalno bez prestanka radi ovu mangu.
Već kad smo kod OPa vrijedi napomenuti odličan Dressrosa arc, počeo sporo i progresivno posto odličan arc. Stoji uz rame sa Marinefordom i Water 7 sagom. Četvrti gear (power-up) odlično odrađen.
Da, i...
Hunter x Hunter, navodno, nastavlja sa mangom ovog ljeta.. rejoice!
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Čovjek 3h dnevno spava samo da bi mogao raditi mangu 15h dnevno. 
Znači čovjek naprosto uživa praveći mangu i hvala mu na tome.
Da,da i meni je Dressrosa dobar arc , mada mi ovaj novi arc u mangi ( Zou ) i nije nešto zasada , nadam se da će to zanimljivije postati...
Nisi jedini koji isčekiva HxH , ne brini.
Jedva čekam da vidim kakva će mrcina postati Gon.
Znači čovjek naprosto uživa praveći mangu i hvala mu na tome.
Da,da i meni je Dressrosa dobar arc , mada mi ovaj novi arc u mangi ( Zou ) i nije nešto zasada , nadam se da će to zanimljivije postati...
Nisi jedini koji isčekiva HxH , ne brini.
Jedva čekam da vidim kakva će mrcina postati Gon.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
eh da je anime, brigalo bi i meneAjsKjub je napisao/la: Da, i...
Hunter x Hunter, navodno, nastavlja sa mangom ovog ljeta.. rejoice!![]()
Nisi brate.red devil88 je napisao/la:Jesam li ja jedini kojeg su Filleri kod Naruta natjerali da prestane gledati.
Gleda li netko one punch ? Vidim na nekim stranicama ljudi dosta gotive taj anime.
Naravno da gledamo. Saitama prekucao igricu. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.