Nego sta jetm8782 je napisao/la:NijefanaticZeljin je napisao/la:Znaci po Mulalicu jos 3, 4 igraca. To je Bogi, Zola,Stana i Djermanovic, jel to to?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nego sta jetm8782 je napisao/la:NijefanaticZeljin je napisao/la:Znaci po Mulalicu jos 3, 4 igraca. To je Bogi, Zola,Stana i Djermanovic, jel to to?
?fedeltafrotta je napisao/la:Amir![]()
![]()
ma kad ga vidim srce mi ko džamijavrbanjusa je napisao/la:?fedeltafrotta je napisao/la:Amir![]()
![]()
Pa nisi ga mogao pratiti kako igra kad već više od godinu i ne igra kako treba.. Opet ponavljam, ako Edis misli da mu treba i da je kvalitet za naš klub neka je došao.. Edis se pita a na stranu moje mišljenje koje je manje više nebitno..amko21 je napisao/la: Jesil ti prati Djermanovica kako igra ili samo onako pisea?
DooVe je napisao/la:
![]()
Danas je i na treningu potvrdio svjetsku klasu.. Njega ispod milion eura ne smijemo prodati.. Lendric pokazao klasu, vidi se da zna i da je zeljan igre.. STEVANOVIC odlican.. Momak sto je na probi solidan, nit mirise nit smrdi.. Bice ovo plavo-bijelo proljece !!!!fedeltafrotta je napisao/la:ma kad ga vidim srce mi ko džamijavrbanjusa je napisao/la:?fedeltafrotta je napisao/la:Amir![]()
![]()
![]()
![]()
Zovite me S E X Y SINISAdjedovic01 je napisao/la:DooVe je napisao/la:
![]()
Stevanovic kao lutka
Kazu da je zapelo oko neke papirologije ali bi se trebao prikljuciti ekipi u narednim danima.AsharaK je napisao/la:A onaj Mirza iz Svecke, sta je sa njim
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Levin, Sarun i 38 gostiju.