Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 11 jan 2016, 14:39
ElCartel11 je napisao/la:Hmmm

Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"?

(Profil njegov na TM-u još uvijek drži FKS za current)
Samo Saraj'vo.
-
Gefufna
-
Kontakt:
Sanse da predje u Rapid su 16% (po nekim parametrima).
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
isko1807
-
Kontakt:
Procenti na Transfermarkt-u se određuju na osnovu kvalitete izvora, interesanto je da niko ne vjeruje od navijača Rapid-a mogući transfer, kako kažu za te pare koje se spominju mogu dovest boljeg i mlađeg igraća, pored toga smatra se naša liga veoma loša pa da ni kvota u baš toj ligi nije impresivna.
Treba biti realan i reći da su u pravu, liga je trenutno najmanje za klasu ispod austrijske, o uslovima i platama da ne pričamo, treba se strpiti i sa Ješićem,sa mladim igračima, akademijom pa čak i sa smanjenjem lige tek će tada abd dolaziti bolja vremena za nas.
-
BosnianKingdom
-
Kontakt:
Postao/la BosnianKingdom » 11 jan 2016, 15:08
Mogli bi i Okic,Puric i Alispahic na raskid,bolje ostaviti prostora za omladince nego njih držati i plaćati...
Sabrine mi moje!
-
ElCartel11
-
Kontakt:
Postao/la ElCartel11 » 11 jan 2016, 15:27
PitarBordo je napisao/la:ElCartel11 je napisao/la:Hmmm

Pošto svi baratamo njemačkim jezikom ovdje, kaži nam šta gledamo, je l' ovo "gerüchte" isto što kod nas "mahalska"?

(Profil njegov na TM-u još uvijek drži FKS za current)
Kao sto je napisao vec neko to je procent kolike su sanse, da Krle predje u Rapid i da su ostvareni kontakti, sto je i potvrdio trener Rapida

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
zagorski
-
Kontakt:
Da se bar neko hoce iz Kluba zvanicno oglasiti u smislu da se radi na pojacanjima odmah bi bilo nekako lakse. Vec ovako ubi ova sutnja i kojekakva nagadanja.

-
Bolanos
-
Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Mogli bi i Okic,Puric i Alispahic na raskid,bolje ostaviti prostora za omladince nego njih držati i plaćati...
Au Puric i Alispahic im g nesto zauzimali? 2 akademca da nastupe u svakoj utakmici je zadovoljavajuce. Koliko samo bure oko malonogometnog turnira a zamisli sad forsiras ih i ostanes bez Evrope? Nismo u situaciji da se pretjerano bavimo time, zbog rezultata, navijaca, sponzora...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
isko1807 je napisao/la:Procenti na Transfermarkt-u se određuju na osnovu kvalitete izvora, interesanto je da niko ne vjeruje od navijača Rapid-a mogući transfer, kako kažu za te pare koje se spominju mogu dovest boljeg i mlađeg igraća, pored toga smatra se naša liga veoma loša pa da ni kvota u baš toj ligi nije impresivna.
Treba biti realan i reći da su u pravu, liga je trenutno najmanje za klasu ispod austrijske, o uslovima i platama da ne pričamo, treba se strpiti i sa Ješićem,sa mladim igračima, akademijom pa čak i sa smanjenjem lige tek će tada abd dolaziti bolja vremena za nas.
Naravno, Velkoski ne moze tamo igrati a i trebali bi gledati nekog mladjeg..osim ako Velkoski ne bi ginuo svaku utakmicu i ako bi imao volje da igra, e onda je svasta moguce ali opet da sam na njihovom mjestu ''zaganjao'' bih nekog drugog.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
High
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
keli1946
Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
jurisicduska
-
Kontakt:
Postao/la jurisicduska » 11 jan 2016, 16:48
keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Svi poceli pripreme samo mi nismo, pare se pokrale nemamo ni pripreme da pocnemo na vrijeme.
I ne nisam ja pljuvac ja to samo zato sto volim klub ustvari furka je biti pljuvac ono ti glavni kontriras i pametujes i ukazujes na nesto sto samo ti vidis i jos tvoja dva jarana koja si ubjedio
Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
THEC
-
Kontakt:
Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film Hitman

Pyro is not a crime !
-
PitarBordo
-
Kontakt:
Postao/la PitarBordo » 11 jan 2016, 17:18
jurisicduska je napisao/la:keli1946 je napisao/la:Jaooooooo!!!!
Vidiš da niko ne pljuje, opuštena atmosfera na forumu skroz, čak se i zezamo. Čemu taj komentar?
Pa tako je to sad IN na ovom pdf-u, biti sarkastičan na pogrešan način.

Samo Saraj'vo.
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2016, 17:27
Ban zbog postavljanja slike forumaša.

1946
-
BitiSrcemVezan
-
Kontakt:
Postao/la BitiSrcemVezan » 11 jan 2016, 17:36
Samo tjeraj **** motkom. Mora se odnekle početi ispravljati dosadašnja transfer politika, koja se očigledno pokazala groznom. Jedino možda bih ja možda obrnuto radio, dakle raskinuo ugovore sa Hebibovićem i onim starijim Klarićem a na posudbu poslao Kobiljara i Anđušića, ili ih čak i vratiti u prvi tim, no dobro je i ovako. Hebiboviću je ovo zadnji voz, ako se ne nametne u Olimpiku noga mu je sigurna, a da je nekad bio dobar igrač i pokazivao kvalitet koji je itekako za nas jeste, pa mu možda i treba dati šansu na posudbi.
1946
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jan 2016, 17:47
THEC je napisao/la:
Steph momcina, uzori mu Curry i Velkoski a najdrazi film Hitman

Sve isto, samo sto ja vise gotivim Setha nego Stepha

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
DBR1987
-
Kontakt:
http://****/mamic-husejinovic-ima- ... -odlaskom/
Zao mi je sto je ikako otisao iz Sarajeva ... ja ga nikad zaboravit necu u bordo dresu ... povrede su ga unistile ....kakva steta ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:http://****/mamic-husejinovic-ima-zelju-za-odlaskom/
Zao mi je sto je ikako otisao iz Sarajeva ... ja ga nikad zaboravit necu u bordo dresu ... povrede su ga unistile ....kakva steta ....
Moze li ime stranice molim te, samo da procitam?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, amypitar, Fudo, gh0stHZ, Haksss, James1987, johntravolta123, jurisicduska, keli, Lavcina, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, plisek, Rule_hz, SamoDaKazeem, Sazg, skoJaa, ubipara i 125 gostiju.