Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

RedEvil
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la RedEvil » 11 jan 2016, 19:46

Ovim purgerima treba zabraniti ovaj forum,nek idu u ovaj Zapadno-Hercegovacki,MZ :opaopa:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 jan 2016, 20:23

FaustinoAsprilla je napisao/la:pa oni za montazu one **** skele koja cini gostujucu "tribinu" za svaki gradski derbi dobiju nenormalno visoku cifru (da ne lupam sad, mislim 10-20.000 KM, kako kad).
Komšija @fagotstino kad si brate ti bio zadnji put na derbiju molim te. Pa ima 5-6 godina izgrađena betonska tribina za oko 300 ljudi tj gostujucih navijaca(mada se hordasa znalo i vise nagurat) mozda sa najboljim polozajem tj blizine terenu i bezbjednog dolaska na nju i odvojenosti od domacih. Bjezi bola razocarao si me

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 11 jan 2016, 20:44

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:pa oni za montazu one **** skele koja cini gostujucu "tribinu" za svaki gradski derbi dobiju nenormalno visoku cifru (da ne lupam sad, mislim 10-20.000 KM, kako kad).
Komšija @fagotstino kad si brate ti bio zadnji put na derbiju molim te. Pa ima 5-6 godina izgrađena betonska tribina za oko 300 ljudi tj gostujucih navijaca(mada se hordasa znalo i vise nagurat) mozda sa najboljim polozajem tj blizine terenu i bezbjednog dolaska na nju i odvojenosti od domacih. Bjezi bola razocarao si me
zar ima toliko? reko bi da je prosle sezone skela bila :? za sta onda sad tanovic i pika dobivaju pare :oops:

aj dobro.

nije mi jasno ovo ciscenje kadra u FKS u pola sezone. po meni borba izmedju zrinjskog i sirokog do zadnje za titulu. sloboda ima najboljeg trenera ali kadar je tanak. sarajevo jedva lani izvuklo titulu s duplo jacom ekipom , sumnjam da mogu medju prva 3 ove godine

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 jan 2016, 20:50

Komsija malo si se pogubio i kakvi Tana i Pika. Prvog nema u klubu pola godine a drugog brat bratu 4-5. Mislim da je red da se javno izvines širokom forumskom auditorijumu za napisane laži. Istina je jedna a to je da se grad macehinski odnosi i prema veležu i prema zrinjskom sa nekim mizernim izdvajanjima ali da nas gura daj šta ti je nisi dobar

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 11 jan 2016, 22:21

Sta je sa Slobode, jesu li doveli oni koga ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 jan 2016, 22:35

HenryLloyd je napisao/la:Inace "OGROMNA" je razlika izmedju zastava zlocinacke tkz. herceg-bosne i sadanje ZHZ.
bila ona zlocinacka ili ne... cinjenica je da je priznata zastava jednog kantona... i samim tim, ukoliko se tebi svidja ili ne, se moze koristiti i nije zabranjena...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 jan 2016, 22:39

godrina je napisao/la:Sta je sa Slobode, jesu li doveli oni koga ?
Mi cemo se pojacati pred kraj prelaznog roka,da vidimo prvo sta ce konkurenti napraviti.
A i nema neke potrebe,mozda dvojica max.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 jan 2016, 22:42

jovanmaksimovic je napisao/la:
HenryLloyd je napisao/la:Inace "OGROMNA" je razlika izmedju zastava zlocinacke tkz. herceg-bosne i sadanje ZHZ.
bila ona zlocinacka ili ne... cinjenica je da je priznata zastava jednog kantona... i samim tim, ukoliko se tebi svidja ili ne, se moze koristiti i nije zabranjena...
Meni se sviđa ta zastava kod tebe i tvoj avatar. Podsjeca me na jednu dvadesetogodišnju Ivety iz Brna. :)

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 11 jan 2016, 22:43

godrina je napisao/la:Sta je sa Slobode, jesu li doveli oni koga ?
Pa i ne treba nam neko, jer i ovako smo dovoljni za opstanak i evropu. Bitnije nam je da stabiliziramo klub i nastavimo sa izgradnjom stadiona. Evo istok se gradi. Bingo se okrenuo svom gradu. A momci ako se potrude i osvoje koju titulu, napravicemo lijepo slavlje :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 11 jan 2016, 22:49

jovanmaksimovic je napisao/la:
Ovdje svako sebi priznaje neke nove simbole i zastave, jer ti ovdje nema pravde ni sistema. :)
Plavo proljece! 1921

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 11 jan 2016, 23:14

Cocaine je napisao/la:Meni se sviđa ta zastava kod tebe i tvoj avatar. Podsjeca me na jednu dvadesetogodišnju Ivety iz Brna. :)
mnogo je iveta iz brna :D koja ti treba?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 jan 2016, 23:20

jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 11 jan 2016, 23:33

fedeltafrotta je napisao/la:jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
Ma ne čudi mene toliko bitka za bajracima nego kako kad se nađeš negdje van granica BiH sve to postaje skoro pa bezvrijedno i smiješno. Bude ti drago kad čuješ poznati jezik pa te puno i ne interesuje za koga navija i koju zastavu nosi.

Opustite se ljudi. Uživajte malo u životu i pusti druge da uživaju.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 11 jan 2016, 23:34

Elcor je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:jeste dosadni sa zastavama, neka svako stavlja sta hoce, ovdje sve neki neonacisti
Ma ne čudi mene toliko bitka za bajracima nego kako kad se nađeš negdje van granica BiH sve to postaje skoro pa bezvrijedno i smiješno. Bude ti drago kad čuješ poznati jezik pa te puno i ne interesuje za koga navija i koju zastavu nosi.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 jan 2016, 23:57

Elcor je napisao/la:

:thumbup: :clap:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 12 jan 2016, 00:10

Cocaine je napisao/la:Komsija malo si se pogubio i kakvi Tana i Pika. Prvog nema u klubu pola godine a drugog brat bratu 4-5. Mislim da je red da se javno izvines širokom forumskom auditorijumu za napisane laži. Istina je jedna a to je da se grad macehinski odnosi i prema veležu i prema zrinjskom sa nekim mizernim izdvajanjima ali da nas gura daj šta ti je nisi dobar
A pikin duh uvijek lebdi iznad vaseg kluba , znam po raspravama vasih navijaca. Vas problem.

Po mom misljenju grad bi trebao samo i jedino ulagati,odnosno angazirati javne firme kojim upravlja, u odrzavanje infrastrukture kojoj je i vlasnik. Ne davati pare profesionalnim klubovima niposto . i dosad je bila mizerija ali neka je.

Nismo Tuzla.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2016, 00:33

Vidim novi kolac sto se tice pljuvanja Tuzle se pojavio. A pojma nema o situaciji..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 12 jan 2016, 00:43

Nije bitno o cemu se pise,bitno je pljunuti u pravcu Tuzle
. :puke:
Neka,doci ce sve na svoje.simptomaticno,svaki klub koji je ucestvovao na bilo koji nacin u guranju Slobode u provaliju,(pored nase katastrofalne igre),je odsvirao svoje.
Gosk,Zvijezda,(iako ona najmanje,uvrstavam je ovdje,trazili smo bod/ve nismo dobili)
Velez je u federalnoj,i bez obzira na pastrmkina kmecanja,nek zahvale bogu ako i tu ostanu.leotar isto.
Zeljo je u sve vecoj dubiozi finansijskoj bez obzira na transfere i sve,dug je sve veci.
Ima pravde,spora je,ali je ima.
Nastavite pljuvaci,sto vise pljujete,mi smo sve jaci. :wave:
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 12 jan 2016, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 12 jan 2016, 00:44

Neka Krleza pozlit ce ti :lol: :lol: :lol: :evil:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 jan 2016, 00:55

krleza i aldin imaju po 650 zivota na forumu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []