Okano je sasvim solidan igrac, na stranu sto pije ko rus
Puric jos da ode i to je to.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema nista konkretno jos uvijek...Burberry46 je napisao/la:Baci koju insajdersku za pojacanja, dosta je odlazakakinosvra je napisao/la:1. Leon Benko 15 11 3
2. Krste Velkoski 18 6 6
3. Sevko Okic 15 4 2
U KUP-u u 3 utakmice, 1 gol i 3 asistencije.
Pojedinci stvarno pocinju biti dosadni sa tjeranjem Okica.
Ja mogu shvatiti da se nekome ne svidja kao igrac, ili ga ne volite iz nekog razloga ali je cinjenica da je momak medju 3 najkorisnija igraca u ekipi, i igrac koji uvijek daje sve od sebe, ima ga i naprijed a i pomaze u odbrani.
Osim toga momak je prvi izbor na desnom krilu, i boljeg od njega nemamo...Simeunovic mu ne moze kopacke ocistiti.
Pored svega toga, Jesic ga jako cijeni i nema sanse da ce igdje otici, kao ni Duljevic ili Benko.
Rastjerali smo nehljebovice i invalide, jos Puric, i najvjerovatnije da se Krste proda i to je to od odlazaka.
I doci ce par pravih pojacanja.
Nemam pojma, to samo Jesic zna.19FKS46 je napisao/la:@kinosvra
Kad mozemo ocekivati pojacanja?
Kralju svaka ti cast!!!kinosvra je napisao/la:1. Leon Benko 15 11 3
2. Krste Velkoski 18 6 6
3. Sevko Okic 15 4 2
U KUP-u u 3 utakmice, 1 gol i 3 asistencije.
Pojedinci stvarno pocinju biti dosadni sa tjeranjem Okica.
Ja mogu shvatiti da se nekome ne svidja kao igrac, ili ga ne volite iz nekog razloga ali je cinjenica da je momak medju 3 najkorisnija igraca u ekipi, i igrac koji uvijek daje sve od sebe, ima ga i naprijed a i pomaze u odbrani.
Osim toga momak je prvi izbor na desnom krilu, i boljeg od njega nemamo...Simeunovic mu ne moze kopacke ocistiti.
Pored svega toga, Jesic ga jako cijeni i nema sanse da ce igdje otici, kao ni Duljevic ili Benko.
Rastjerali smo nehljebovice i invalide, jos Puric, i najvjerovatnije da se Krste proda i to je to od odlazaka.
I doci ce par pravih pojacanja.
Kakav ba Huseinovic, nismo bolnica jbt..crozzer je napisao/la:Ljudi, Husejinovic ne bi mogao igrati za nas kada bi došao ?
Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalanjoker90 je napisao/la:Zadnji veeeeeeezniiiI!! Lijeeevi beeek!
Ovo drugo, znam ja njega. Izgleda jos uvijek u njemu tinja nada da ce doci neko ko ce igrati umjesto Rustema.DBR1987 je napisao/la:Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalanjoker90 je napisao/la:Zadnji veeeeeeezniiiI!! Lijeeevi beeek!
Tek sad izlazim iz kuce evo, ali imam problema sa snom zbog cinjenice da Rustem i Dzemo nam drze vezu, pa po cijelu noc se prevrcem u snu kad zamislim u Mostaru sta nas ceka ako ne dovedemo zadnjeg veznog.. Hocu da vidim jos 3 otkaza kad se vratim kuci kasnije!DBR1987 je napisao/la: Jel to i ti od 6 radish ... ili jednostavno nisi normalan
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gosta.