Ne znam.DR.HOUSE je napisao/la:fkz1921 znas li zasto onaj sto je na probi nije trenirao?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ok hvala
- jaludovolimte
- Kontakt:
Možemo li umjesto Željo B da se zovemo Bosna Visoko? 
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
- HenryLloyd
- Kontakt:
Sve pohvale za upravu ako formiraju taj nas B tim. Svaki ozbiljan klub ima tako nesto.
Plavo proljece! 1921
U toj utakmici nas je više yebo zeba nego bogi,gubio je lopte na centru kad je išla naša kontra i polukontra pa nam je odbrana visilaFaraonTM je napisao/la:Kad se spomene Bogi odmah mi naumpadne kako nas je sve počastio "odličnom" igrom protiv Maribora u Sloveniji, yebo nas čovjek za sva vremena.
Ne znam koliko je dobro formirati B tim, to je mislim super ako si u takvoj finansijskoj situaciji, al treba i tu ulaganja, jos saljes djecu ovim koljacima, ko je gledao i igrao kanton zna o cemu pricam, bolje je mozda uspostavit partnerstvo s nekom ekipom u 2. federalnoj, pa tamo slati igace na posudbe slicno kao sto kone rade sa visockom bosnom, ili sloboda sa onim iz siminog hana. I gledam juce prozivku, bas je tanak strucni stab, Edisu kapa dole za posao i vjerujem da ce biti dugo godina uspjesan na nasoj klupi, ali nema apsolutno strucnih kolega, tu su samo jos Karić i Hidić kondicioni, a prije par godina si na klupi imao Amara, Dinu, Memića i Gušu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Psajdak je napisao/la:Naprijed naprijed Željo B volim tee, ludoo ja koo Željuuu A, aleo ale ale aleooo
Igraj Željo B, igraj i pobjedii, igraj Željo B, hrabroo borii see..
Željezničar B za život cijeli !
Hajdee Željoooo B zabiij goool, oooooooooo
Je li to za taj b tim zajebancija, zbog euforije na temi, ili fakat postoje osnovane indicije da bi nesto od toga moglo bit ?
Sarajevski Željezničar.
Slati u Velez ove sto su viška ,njih nema ni za termina da se skupe
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Nisu još svi protivnici dogovoreni, malo je problem dosta ruskih, ukrajinskih ekipa je otkazalo dolazak u Antaliju. Ali biće kvalitetni protivnici sigurno.bagrcavi je napisao/la:Odlična ideja.
Interesuje me znaju li se protivnici sa kojim ćemo igrati na pripremama u Turskoj?
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Bi to sa B timom bila perverzija.. Rijesis sve zahebancije oko posudbi a navijaci imaju jos tekmi za gledati..
BUDI ŽELJO !!!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Volim te Željo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ideja oko B tima odlicna, struka bi imala uvid u igre svih igraca, a nasa omladina bi ostala dijelom plave porodice, ne bi ih slali nikom na milost i nemilost. Daj Boze da se to ostvari.
Bujrum Zoloticu ako ce pod jednakim uslovima kao i ostali konkurisati za prvih 11. Meni se bas svidja trojka na sredini Amir-Blagoje-Bekric, ako bude bolji od nekog nek igra, nista na stare zasluge. Ako nista, jaca se konkurencija.
Bujrum Zoloticu ako ce pod jednakim uslovima kao i ostali konkurisati za prvih 11. Meni se bas svidja trojka na sredini Amir-Blagoje-Bekric, ako bude bolji od nekog nek igra, nista na stare zasluge. Ako nista, jaca se konkurencija.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
KrajPrice je napisao/la:Ugljesa, Zola, Stana, Bogi.....
hajmo dalje.....
Plavo proljece dolazi, bicemo kao NATO jaki!!!
Jedan igrac ce biti bas sok terapija![]()
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
I meni se svidja ideja oko B tima.To je je uobicajeno kad su klubovi sirom Evrope u pitanju,ako se moze finansijski ispratiti onda ne vidim razlog sto ne bi imali i mi,prije svega da sluzi mladim igracima da pod vodstvom i nadzorom Zelje napraduju dalje i bore se za prvi tim.
Malo je problem po meni sto su kod nas te nize lige gdje bi igrao taj B tim slabog kvaliteta poprilicno,ali sta je tu je.
Sve u svemu podrzavam ideju
Malo je problem po meni sto su kod nas te nize lige gdje bi igrao taj B tim slabog kvaliteta poprilicno,ali sta je tu je.
Sve u svemu podrzavam ideju
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
fanaticZeljin
- Kontakt:
Nesto sam nacuo da bi Djelmic mogao kod kona, jer im navodno Duljevic ode, zna li neko nesto vise?
Zolin brat kaze da ce se Gent sutra ocitovati, sutra cemo znati da li se Zola vraca.
Bilo bi dobro da ga puste na posudbu.KrajPrice je napisao/la:Zolin brat kaze da ce se Gent sutra ocitovati, sutra cemo znati da li se Zola vraca.
Ko je specijalni igrac sto ga najvljujes, povratnik ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Imam info da nije povratnik, cekajmo do kraja sedmice.Elegant je napisao/la:Bilo bi dobro da ga puste na posudbu.KrajPrice je napisao/la:Zolin brat kaze da ce se Gent sutra ocitovati, sutra cemo znati da li se Zola vraca.
Ko je specijalni igrac sto ga najvljujes, povratnik ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.